keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


 

 

Nyári Virág Dorinának szeretnénk segítséget kérni. A lenti levelet kaptuk édesapjától, amiben megírta, hogy milyen felszerelésekre és eszközökre lenne szükségük Virág rehabilitációjához.

Kérünk minden kedves Olvasót, hogy amennyiben lehetősége van erre, segítsenek, hogy Virág lovagolhasson a haflingi lován!

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Nyári József vagyok, Nyári Virág Dorina édesapja. Kislányom 7 éve küzd Neuroblastoma 4st. Gyermekkori rosszindulatú daganatos megbetegedésben. Bécsben a St. Anna Gyermekklinikán kezeltetjük. Mivel az állapota már megengedi és lassan 5 éves álma válhatott valóra, nagy összefogással lett neki egy haflingi pónilova, mely nagyban részt vesz a rehabilitációjában. Igazolásként, mindennapi küzdelmünket itt olvashatja: nyari-virag.freeblog.hu

A segítségére és támogatására lenne szükségünk! Sajnos, annyira megviselte a Családunkat ez a hosszan tartó betegség, hogy már a mindennapi megélhetéssel küzdünk. Megvásároltuk a lóápolásához szükséges eszközöket, de sajnos a további felszerelésekre nincs pénzünk, így nem tudjuk Virág lovaglását megoldani. Szeretném kérni, ha lát bármilyen módot, hogy adományozót, szponzort találjunk, az eszközökre, kérném, segítsen, így teljessé válhatna a Virág rehabilitációja, ezzel a gyógyulása!

A következőkre lenne szükségünk:

  • Póni nyereg komplett 10-12 évesnek
  • Voltizsheveder szett
  • Kantár komplett
  • Nyeregalátét
  • Lóápoló készítmények
  • Körkarámhoz faanyag

Tudom, szokatlan ez a kérés, de higgye el, ha tehetném, vagy szponzort tudnék találni, nem kerestem volna meg, hanem megvásárolnám. Kérem, járuljanak hozzá Virág gyógyulásához ezzel, melyet tiszta szívből köszönünk!

Maradok Tisztelettel, mihamarabbi válaszára várva:

Nyári József

nyari-virag.freeblog.hu
6041 Kerekegyháza, Göbölykúti dűlő 26.
Telefon:+3676710316;+36703890357;
Bécsben vagyunk: +4368110301979
Email: nyarijozsi@freemail.hu
és
nyariviri@freemail.hu
Nyári Virág Dorina OTP számlaszáma: 11773322-00324993

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés