keresés a lovardák között


"Kincsvadászat" a Lovasok.hu -n

│ programok │ hírek │ információkvideók
│ 
regisztráció │ rajzpályázat │ "Kincsvadászat" nyereményjáték │

A Lovasok.hu oldalon meghirdetett "Kincsvadászat" elnevezésű játék 2011. július 11 - 14. között zajlik. A játék célja a "Nyeregszemle" aloldalain elrejtett kincsesláda felkutatása és megtalálása. A kincsesláda képére kattintó felhasználók között minden nap kisorsolunk egy darab 2 fő részére szóló, három napos belépő jegyet a 2011. július 15 - 17. között, Ópusztaszeren megrendezésre kerülő Nyeregszemlére. A kincsesláda minden nap más és más oldalon jelenik meg - a sorsolás csak az adott napon kattintó felhasználók között történik, azaz minden nap újra és újra meg kell keresni az elrejtett kincset!


Őt keresd meg!

A kincsesláda csak regisztrált felhasználók számára válik láthatóvá. A regisztráció lehetséges a "Kapcsolódj a Facebook-kal" gombra kattintva, illetve a Lovasok.hu saját regisztrációs űrlapjának használatával, amely a "Regisztráció" link alatt érhető el.

Készen állsz...?

A nyeremény készpénzre nem váltható. A Facebook-on keresztül történő regisztráció feltétele a Lovasok.hu Facebook alkalmazás jogosultsági kérelmeinek elfogadása. A Facebook-összeköttetés később tetszés szerint megszűntethető a Lovasok.hu alkalmazás törlésével.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés