keresés a lovardák között


Fogyatékkal élő személyek és hátrányos helyzetű csoportok
szabadidősportos eseményei

Állami Támogatás Lovas Parasportra és Lovasterápiára

 

Terápiás lovaglás és parasport rendezvény is támogatható abban az esetben, ha igazoltan fogyatékkal élők részére szerveződik a program, és amennyiben olyan megyei szövetség pályázik, amely szervezet tagja a Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetségének.

További pályázatok Lovas szakemberek, lovardák részére >>>

 

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a fogyatékos személyek és a hátrányos helyzetű csoportok szabadidősport tevékenységeinek és eseményeinek támogatására írt ki pályázatot. A pályázat a sportolási lehetőségek kiszélesítését, a szabadidő mozgásban gazdag, hasznos eltöltésének ösztönzését támogatja.

A kiírásban jelzett ötvenmillió forintos keretösszegből a Magyarországon 2011. május 1. és 2012. május 31. között rendezendő programsorozatokhoz nyerhető vissza nem térítendő állami támogatás.

A pályázattal a Sportért Felelős Államtitkárság a fogyatékkal élő személyek települési, megyei, továbbá a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok hazai szabadidősport programjait, programsorozatait kívánja támogatni.

A pályázatok benyújtási határideje: 2011. július 30.

A „Fogyatékos személyek, továbbá hátrányos helyzetű csoportok szabadidősport tevékenységeinek és eseményeinek támogatása” elnevezésű pályázati (kód: SPO-HH-2011) felhívás és a hozzá kapcsolódó formanyomtatványok a kapocsolódó anyagok között letölthetők:

További információ:
Nagy József, telefon: 06-1-795-30-65, e-mail: jozsef.nagy@nefmi.gov.hu

További pályázatok Lovas szakemberek, lovardák részére >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés