keresés a lovardák között


Ajánld fel elfekvő lovas ruhád
a lovasterápiában részt vevő gyerekeknek!

Neked is van otthon megunt, kinőtt, elfeledett vagy sosem használt, jó állapotú, gyerekek által használható lovas ruhád vagy más felszerelésed? Hozd el a dunakeszi Horze Lovasáruházba vagy a bábolnai Horze Lovasboltba, mi pedig eljuttatjuk azt a fóti Lovasterápiás Központ lovasainak!

Háttér:

A Horze Lovasáruház és a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány együttműködése 2011 tavaszán kezdődött, amikor dunakeszi áruházunkban és bábolnai boltunkban gyermek lovasruha csereakciót hirdettünk.

 Az akció keretében valamennyi jó állapotú, gyerekek által használható gyerek lovasfelszerelés felajánlójának az új vásárlásakor 10% kedvezményt adtunk. Az így összegyűjtött felszereléseket - kb. 200.000 Ft értékű saját felajánlásunkkal együtt - átadtuk a 2011. május 23-án Fóton megrendezett lovasterápiás verseny résztvevőinek.

Az akció sikerén felbuzdulva a Szövetség és a Horze Lovasáruház megállapodott annak folytatásáról, vagyis arról, hogy saját áruházunkban és boltunkban folyamatosan lehetőséget biztosítunk a jó állapotú, megunt vagy kinőtt, gyerekek által tovább használható lovas felszerelések felajánlására, melyeket - saját felajánlásainkkal együtt - eljuttatunk a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványnak.


Korábbi hírek a Horze és a Magyar Lovasterápia Szövetség
együttműködéséről:

Átadtuk a kincseket a Magyar Lovasterápia Szövetség lovasainak!

2011. május 23-án, a fóti lovasterápiás verseny eredményhirdetése során átadtuk a gyerekeknek a vásárlóink által áprilisban és májusban felajánlott lovas ruhadarabokat, illetve mi is hozzátettünk még egy kicsit, hogy még több gyerekszem csilloghasson a díjátadáson.

A Szövetség munkatársai minden kisgyereknek személyre szabottan választották ki azt az ajándékot, aminek várhatóan a legjobban örül majd. A versenynadrágok azokhoz kerültek, akik versenyezni fognak, a többiek a mindennapi lovagláshoz szükséges valamely felszereléssel (lovaglónadrág, lábszárvédő, lovaglókesztyű stb.) gazdagodtak.

A sok felajánlásból arra következtetünk, hogy:

Mindannyiunknak vannak otthon olyan elfeledett lovas ruhadarabjai, amelyek csak arra várnak, hogy megtalálják küldetésüket.

A Szövetség és a Horze Lovasáruház a jótékonysági akció nagy sikerén felbuzdulva megállapodott a folytatásról, vagyis arról, hogy a Horze Lovasáruházban és a Horze Lovasboltban folyamatosan fogadjuk a hasonló felajánlásokat és eljuttatjuk azokat a Magyar Lovasterápia Szövetség lovasainak.

Tehát:

Ha bármely vásárlónk behozza megunt, kinőtt, de jó állapotú, gyerekek által használható lovas ruhadarabjait a Horze Lovasáruházba vagy a Horze Lovasboltba,  mi eljuttatjuk azt a Magyar Lovasterápia Szövetség lovasainak.

Még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek, aki felajánlásával segített örömet szerezni a terápiás lovaglásban részt vevő gyerekeknek. Mert sok csillogó gyerekszempárt semmi más nem pótolhat. ;-)

Az ajándékok átadásáról készült fotókat a Horze.hu oldal Képgalériájában tekintheti meg.


Tovább a Horze oldalára >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés