keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok   »   Horze Lovasáruház


Horze Lovasáruház

Horze
www.horze.hu

Csatlakozzon hozzánk
a
facebook-on!

Horze Lovasáruház

Horze Lovasáruház
2120 Dunakeszi, Fő u. 1/b
Nyitva tartás: H-P: 9-18
Szo: 9-16
E-mail: info@horze.hu
Tel.: +36 (27) 391-194

Horze Lovasbolt
2943 Bábolna, Mészáros u. 7.
Nyitva tartás: H-P: 9-17
Szo: 9-12
E-mail: babolna@horze.hu
Tel.: +36 34 951-694

Tovább a Horze aktuális akcióihoz, híreihez >>


Exkluzív férfi versenyzakók a Horze-nál

2011. július 15. és július 25. között minden férfi LotusRomeo versenyzakót 15% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a Horze Lovasáruházban és a bábolnai Horze Lovasboltban.

Mert...
... ezek a letisztult vonalvezetésű, exkluzív és minőségi darabok stílusosak, mégis modernek - a kiváló alapanyagoknak és a lélegző, légáteresztő tulajdonságnak köszönhetően.

Azoknak ajánljuk, akik...
... egyediek és elegánsak szeretnének lenni a lovasversenyeken is.

Nézz be hozzánk, ahol az exkluzív LotusRomeo termékek mellett a Horze széles versenyfelszerelés-kínálatát is megtekintheted. Szeretettel várunk Dunakeszin és Bábolnán!

Tovább a Horze oldalára >>


Nyárközepi akció - az utolsó hét!

Nyárközepi akciónk utolsó hetében július 12. (kedd) és július 16. (szombat) között valamennyi 2011 nyári szezonális pólót, pulcsit, mellényt és dzsekit a nyárközepi akció eleve 20-30%-os kedvezményén túl további 10% kedvezménnyel, így összességében az eredeti árhoz képest 30-40%-kal olcsóbban szerezhetsz meg.

Ráadás: Outlet pólóinkra, pulcsijainkra, mellényeinkre és dzsekijeinkre a feltüntetett Outlet árból szintén további 10% kedvezményt adunk, így ezek a termékek az eredeti árhoz képest már 40-60%-kal olcsóbbak. Csak ezen a héten, keddtől szombatig, a készletünk erejéig.

Ezzel az akcióval véget is ér a nyárközepi akció, érdemes hát sietni!

Tovább a Horze oldalára >>


A szünidő örömére: Nyárközepi akció a Horze-nál

2011. június 21. és július 16. között minden 2011-es nyári szezonális terméket (ló- és lovasfelszerelést egyaránt) 20-30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

Az akciós ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze és a kedvezményt csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

Nézd meg, hogy melyik kedvencünkből van még!

Horze Cambria piké póló


Színek:

 • Fekete
 • bézs
 • fehér

8.790 Ft helyett csak 6.150 Ft
(30% kedvezmény)


Horze Phoebe gumicsizma

Színek:

 • fehér
 • piros
 • fekete

8.590 Ft helyett csak 6.870 Ft
(20% kedvezmény)


Horze Cimarron dzseki

Színek:

 • fehér
 • fekete
 • szürke


16.190 Ft helyett csak 11.330 Ft
(30% kedvezmény)


Horze Zoe lovaglónadrág

Színek:

 • szürke,
 • bézs

22.900 Ft helyett csak 15.990 Ft
(30% kedvezmény)


Royal Equus erősített nyeregalátét,
univerzális vagy díjlovas


Színek:

 • fekete
 • barna
 • világoskék
 • sötétkék

7.190 Ft helyett csak 5.750 Ft
(20% kedvezmény)


Base polártakaró


Szín:

 • barna/zöld kockás

10.490 Ft helyett csak 8.390 Ft
(20% kedvezmény)

Tovább a Horze oldalára >>


Könyvdedikálás és kerekasztal-beszélgetés a Horze-nál:
Fergeteges szakmai beszélgetés kerekedett a könyvbemutatóból

Kicsiny, de annál lelkesebb tömeg látogatott el a dunakeszi Horze Lovasáruházban június 9-én megrendezett könyvdedikálásra és kerekasztal-beszélgetésre. A könyvdedikálás apropójából tartalmas, estébe nyúló szakmai beszélgetés kerekedett, melynek minden hallgatója és résztvevője egyedülálló élménnyel gazdagodott.

Székely Tibor, a Magyar Huszár és Hagyományőrző Szövetség elnöke méltatta a Magyar Imre, a néhai budavári Spanyol Lovasiskola főidomárjának jegyzetei alapján, azok kibővítésével megszületett hiánypótló művet. A könyvet először 1988-ban adták ki és nyomtalanul eltűnt a boltok polcairól, néhány év múltán már beszerezhetetlen volt.

22 évet kellett várni az átdolgozott és kibővített kiadásra, amely az idomítólovaglás történetén és az iskolafeladatok végrehajtásának gyakorlati útmutatóján kívül kibővült az Epona Spanyol Lovasiskola újkori történetével is. A könyv egy hatalmas lovas tudás eszenciája, több ezer éves lovas kultúránkat összegzi, egyúttal hatékony segítséget nyújt az egyes iskolafeladatok lovaglásához. A lovaglás elsajátításához nélkülözhetetlen alázat a lovak és a lovaglás iránt áthatja az egész könyvet, összekötve a történelmet a jelenkorral, a bemutatott értékrendnek a mai lovas számára is meghatározónak kell lennie.

Győrffy-Villám András, a könyv szerzője fiatal lovasként Mezőhegyesen találkozott Magyar Imrével és nyert betekintést munkásságába, csodával tekintve a láthatatlan segítségekre, amelyekkel még a legnehezebb feladatokat is lovagolta. Később lehetősége nyílt tanulni a mestertől, amely lovas pályafutásának meghatározó élménye volt. Fontos elmondani, hogy a magasiskolai feladatok kialakulásának idején azoknak fontos katonai szerepe volt, nem öncélúak voltak. A kurbett például a bekerített lovas kiszabadulását szolgálta, csupán később, a ló harcászatban betöltött szerepének megszűnésekor vált öncélú feladattá.

Borsó Bélától, az Epona Spanyol Lovasiskola vezetőjétől megtudtuk, hogy az iskola indulásakor az Idomítólovaglás c. könyv jelentette a szakmai alapot, amelynek mentén elkezdték munkájukat. Ez a könyv az egyetlen írásos emlék az 1930-as években a Budai Várban működő Spanyol Lovasiskola tevékenységéről. Kevesen tudják, hogy az Epona Spanyol Lovasiskola gálaműsorában szereplő díjlovas quadrill programja teljesen megegyezik a néhai budavári Spanyol Lovasiskola által lovagolt programmal. A második világháború kitörése a Spanyol Lovasiskola végét jelentette, annak lovasai azonban a világháborút követő időszak díjlovagló sportjának meghatározó alakjai lettek.

Az Epona Spanyol Lovasiskola indulásakor felmerült a kérdés, hogy mely lófajta a legalkalmasabb az iskola céljaira. Ők a spanyol lovat választották, amelyet több évszázados célzott tenyésztés tett alkalmassá ezekre a feladatokra. Magasan képzett lovakat vásároltak Spanyolországból, 2009-ben pedig már elnyerték a Spanyol Lótenyésztők Szövetségének "Az év tenyésztője" címét . Kevesen tudják, hogy a spanyol ló korábban jelent meg Magyarországon, mint a lipicai fajta (a Bécsi Spanyol Lovasiskola lipicai lovakat használ), kb. a XIX. század közepéig a Mezőhegyesi és Bábolnai ménesekben nagy számban álltak spanyol lovak, többek között a nóniusz fajtának is spanyol gyökerei vannak.

Dallos Gyula, örökös díjlovagló magyar bajnok elárulta nekünk, hogy abban a személyes döntésben, hogy az idomítólovaglást választotta, meghatározó szerepe volt Magyar Imrének. Egyszer látta egy díjlovas versenyen a négyszögben lovagolni és azt gondolta, ha ez a törékeny, apró bácsi képes ilyen jól lovagolni, akkor ez neki is menni fog. Ettől kezdve ugrólovaival (mert ekkor még díjugratásban és militaryban versenyzett) és önmagával szemben is sokkal igényesebb lett és arra törekedett, hogy a külső szemlélők számára láthatatlan segítségekkel hajtsa végre a feladatokat. Hozzá hasonlóan minden generációnak szüksége van egy példaképre, akit szakmai és erkölcsi szempontból mértékadónak tekint és akihez szeretne felnőni. Minden nemzedéknek meg kell valósítania önmagát és kibontakoztatnia saját kvalitásait.

Nagyon szépen köszönjük meghívott vendégeinknek a részvételt, Borsó Bélának pedig a felajánlott fődíjat, az Epona Spanyol Lovasiskola gálaműsorára szóló kétszemélyes belépőt, melynek boldog tulajdonosa Rostás Hanna, aki e-mailben rendelte meg dedikált példányát az Idomítólovaglás c. könyvből. A könyvdedikálásról és kerekasztal-beszélgetésről készült fotókat a www.horze.hu oldal Képgalériájában tekintheted meg!

Ha most nem tudtál eljönni hozzánk, találkozzunk legközelebb, egy hasonlóan színvonalas és jó hangulatú programon! A részletekért figyeld a www.horze.hu oldalt vagy csatlakozz hozzánk a facebook-on, hogy le ne maradj eseményeinkről!

Könyvdedikálás és kerekasztal-beszélgetés Programajánló

Látogasson el 2011. június 9-én, csütörtökön 16 és 18 óra között a dunakeszi Horze Lovasáuházba és szerezze meg a több mint 20 év után kibővített és átdolgozott kiadásban megjelent - szinte azonnal elfogyott, de most ismét kiadott - "Idomítólovaglás - Spanyol Lovasiskola Magyarországon" c. nagy sikerű könyvet!

Csak itt és csak ekkor találkozhat a szerzővel és díszvendégeinkkel, dedikáltathatja példányát, vehet részt a kerekasztal-beszélgetésben (akár online is kérdezhet vendégeinktől) és szerezheti meg a könyvhöz járó extra ajándékot (egy 1.000 forintos Horze ajándékutalványt), amellyel - miután a lovagláshoz szükséges elméleti ismereteket a könyvből elsajátította - lovasfelszerelését is felfrissítheti.

Nyerje meg az est fődíját, az Epona Spanyol Lovasiskola által felajánlott kétszemélyes belépőt az Epona Spanyol Lovasiskola Gálaműsorára! A fődíjat 18 órakor, díszvendégeink közreműködésével sorsoljuk ki azok között, akik 16 és 18 óra között:

 • áruházunkban kitöltik a regisztrációs lapot vagy
 • a facebook-on lájkolják a Horze Lovasáruházat vagy
 • online kérdeznek vendégeinktől vagy
 • telefonon / e-mailben megrendelik a könyv dedikált példányát.

Meghívott díszvendégeink - többek között:

Győrffy-Villám András
Hagyományőrző huszár ezredes, a könyv szerzője, aki Magyar Imre, az egykori magyarországi Spanyol Lovasiskola főidomárjának jegyzetei alapján összeállította a kötetet.

Dallos Gyula
Mesteredző, örökös díjlovagló magyar bajnok.

Borsó Béla
Az Epona Spanyol Lovasiskola vezetője.

Székely Tibor
Hagyományőrző huszár ezredes, a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség elnöke.

..., további prominens személyiségek és természetesen Ön!

Akkor se búsuljon, ha valamilyen okból nem tud eljönni, rendelje meg a könyvet a dedikálás ideje alatt telefonon (06 27/ 391 194) vagy e-mailben (hungary@horze.com), így Ön is megkapja az 1.000 Ft-os Horze ajándékutalványt és részt vehet a 18h-kor megtartott fődíjsorsoláson! Írja meg, hogy a szerzőn kívül melyik vendégünkkel szeretné dedikáltatni példányát és mi elküldjük Önnek azt DPD futárszolgálattal - Magyarország egész területén 950 Ft-os kiszállítási díjért.

Tovább a Horze oldalára >>


Szomorkás az idő? Dobd fel egy jó vétellel!

Kissé őszies hangulatban zajlik az idei nyár, de nincs okod szomorkodni, mert lovaglásnál kifejezetten előny, ha nincs rekkenő hőség.

Dobd fel a hangulatot a Horze 2011-es nyári szezonális kollekciójának darabjaival, melyekből - csak július 5. és július 9. között - minden lófelszerelést a nyárközepi akcióban szereplő 20-30%-hoz képest plusz 10% kedvezménnyel, vagyis az eredeti árnál 30-40%-kal olcsóbban vásárolhatsz meg.

Figyelem: az akció csak a készlet erejéig érvényes!

Tovább a Horze oldalára >>

Ne feledd Outlet kínálatunkat sem, melynek lófelszereléseit a 30-50%-os outlet kedvezményhez képest ebben az öt napban még 10%-kal olcsóbban, vagyis az eredeti árhoz képest 40-60% kedvezménnyel szerezheted meg. Egy kis ízelítőért outlet kínálatunkból kattints ide!

Például:

 • Avalanche esőtakaró endíviazöld színben - utolsó darabok -
  24.900 Ft helyett most csak 17.930 Ft
 • Base polártakaró (utolsó darabok) mogyoróbarna-endíviazöld kockás,
  10.490 Ft helyett most csak 7.550 Ft
 • Royal Equus erősített nyeregalátét világoskék és sötétkék színben
  7.190 Ft helyett most csak 5.180 Ft
 • Chooze univerzális nyeregalátét - utolsó darabok - polignac rózsaszín,
  üvegkék vagy endíviazöld színben 5.790 Ft helyett most csak 4.170 Ft
 • Ínvédő és bokavédő együtt - utolsó darabok - endíviazöldben és polignac rózsaszínben
  8.480 Ft helyett most csak 6.100 Ft

Aktuális divatkatalógusunkért kattints ide!


Folytatódik nyárközepi akciónk...

Lovaglónadrágok akár 60%
kedvezménnyel, csak 5 napig!

Minden 2011-es nyári szezonális lovaglónadrágra (melyek a nyárközepi akcióban 20%-kal olcsóbban vásárolhatók meg) további 10% kedvezményt adunk június 28. (kedd) és július 2. (szombat) között dunakeszi áruházunkban és bábolnai boltunkban.

Ugyanezen időszak alatt Outlet lovaglónadrágjainkra is +10% kedvezményt adunk, így ezek a 30-50%-os outlet kedvezménynél még jutányosabban, 40-60% kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az akció csak 5 napig és készletünk erejéig érvényes, érdemes hát sietni!

Tovább a Horze oldalára >>


Szeretnél egy szép lovas pólót ajándékba?

Ha június 1. és június 18. között bármit vásárolsz a Horze Lovasáruházban vagy a Horze Lovasboltban, akkor vásárlásod 20%-ának értékében megajándékozunk egy lovas pólóval!

Választhatsz 3/4-es ujjú, rövid ujjú, hosszú ujjú vagy ujjatlan pólót is, ez csak rajtad múlik! (A 2011-es nyári szezonális termékek kivételével bármely póló választható, az akciós és outlet termékek is.)

Hogyan szerezheted meg az ajándékodat?
Válogass áruházunkban vagy boltunkban, számold össze, hogy mennyit kell összesen fizetned, ennek 20%-áért válassz magadnak egy ajándék pólót (ne feledd, hosszú ujjú, rövid ujjú, ujjatlan vagy 3/4-es ujjú pólót is nézhetsz), majd fáradj a kasszához és jelezd, hogy az adott pólót ajándékba kéred a vásárlásodhoz. Amennyiben segítségre van szükséged, fordulj munkatársainkhoz!

Részletes feltételek:

 • Az ajánlat meglévő készletünk erejéig érvényes, az ajándék póló a Horze Lovasáruházban és Horze Lovasboltban rendelkezésre álló termékek, színek és méretek közül választható.
 • Egy vásárláskor egy póló választható a vásárlási érték max. 20%-áig.
 • Az ajándék póló csak a vásárlás alkalmával váltható be, utólagosan nem.
 • Több vásárlás nem vonható össze, az ajándék csak az aktuális vásárlás értékére vehető igénybe. (Természetesen, ha többször vásárolsz nálunk, minden alkalommal választhatsz egy pólót az adott vásárlás értékének 20%-áig.)

Ha nem találsz olyan, neked tetsző pólót, amelyik belefér a 20%-os határba, csak drágábbat, akkor a 20% feletti árkülönbözet megfizetésével a tiéd lehet a kiszemelt póló. Ha a vásárlási érték 20%-ánál olcsóbb pólót választasz, ezt a különbözetet nem tudjuk visszatéríteni. Az akció egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

Tovább a Horze oldalára >>


Átadtuk a kincseket a Magyar Lovasterápia Szövetség lovasainak!

2011. május 23-án, a fóti lovasterápiás verseny eredményhirdetése során átadtuk a gyerekeknek a vásárlóink által áprilisban és májusban felajánlott lovas ruhadarabokat, illetve mi is hozzátettünk még egy kicsit, hogy még több gyerekszem csilloghasson a díjátadáson. A Szövetség munkatársai minden kisgyereknek személyre szabottan választották ki azt az ajándékot, aminek várhatóan a legjobban örül majd.

Tovább a teljes cikkhez:

Átadtuk a kincseket a Magyar Lovasterápia
Szövetség lovasainak
>>


Miért fordítana hátat egy igazán kedvező ajánlatnak?

Ha Önnek nem az a legfontosabb, hogy mindig a legújabb divat szerinti lovas ruhadarabokat viselje, akkor ajánljuk figyelmébe a Horze Outlet akcióit, ahol a korábbi kollekciók utolsó darabjait az eredeti árnál 30-50%-kal olcsóbban szerezheti meg.

Minőségi lovas dzseki, pulóver, póló, lovaglónadrág akár féláron? A Horze Outletben minden lehetséges.

Egy kis ízelítőért kattintson ide!

Teljes kínálatunkat dunakeszi áruházunkban és bábolnai boltunkban tekintheti meg.
Szeretettel várjuk!

Tovább a Horze oldalára >>


Ugye kellemetlen, ha valami viszket, ég vagy sajog?

Képzelje el, hogy milyen érzés lehet ugyanez egy ló számára, amely nem tud ellenállni a vakarózási ingernek és addig vakarja a viszkető testrészt, míg véres sebek nem keletkeznek.

Ekkor rögtön két feladattal kell szembenéznünk: elősegíteni a sebgyógyulást, ugyanakkor csökkenteni a bőrirritációt.De: miért csak akkor lépne, amikor már kész a baj? Egy véresre vakart sörényszakasz újranövése akár fél évet is igénybe vehet!

Tovább a Horze oldalára >>

Előzze meg a problémát, amelyhez mi négy kiváló eszközt ajánlunk:

Pharma Summer Relief
Egyedülálló termék!

 • Nevéhez híven enyhülést hoz a viszkető területnek
 • gyulladáscsökkentő hatású
 • felgyorsítja a sebgyógyulást
 • hidratál és megelőzi a további bajt.
 • Nyáriekcéma, csípések és bőrirritációk kezelésére ajánljuk.

Megelőzésre is kiváló, tavasszal hetente egyszer kenje be vele a sörényélt és a farokrépát, hogy biztosan megelőzze a viszketést, vakarózást és a fájó sebek kialakulását.


Pharma Deo Spray
A deo-spray lovaknak

 • Könnyű textúrájú, bőrbarát deo-spray lovaknak
  teafaolajjal és levendulaolajjal.
 • Értékes olajai csökkentik a viszketést;
 • A teafaolaj segíti a kisebb sebek gyógyulását;
 • Illóolajai pedig segítenek távoltartani a rovarokat.

Használja megelőzésként is!


Pharma Wash&Go Lósampon
Friss zöldalma illattal

 • Bőrbarát,
 • friss zöldalma illatú lósampon minden lónak.

Igazi nyári felfrissülés!


Charme Sampon
100%-ban természetes öszetevőkből

100%-ban organikus, illatanyagmentes, ökológiailag lebomló lósampon azoknak, akik a környezettudatos termékeket kedvelik a lóápolásban is. Antisztatikus hatású, használatával a szőrzet puhább, dúsabb és fényesebb lesz. Mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Szürke és világos színű lovakhoz különösen ajánljuk!

Tovább a Horze aktuális akcióihoz, híreihez >>


LotusRomeo versenyingek a Horze-nál

... május 5-31-ig 10% kedvezménnyel!
A kedvezményesen megvásárolt elegáns ingekhez ajánljuk a hozzájuk passzoló LotusRomeo versenyzakót.

Mert...
... a LotusRomeo lovasruhái új színt visznek a lovas versenyöltözetek világába. A letisztult vonalvezetésű, exkluzív és minőségi darabok stílusosak, mégis modernek - a kiváló alapanyagoknak és a lélegző, légáteresztő tulajdonságnak köszönhetően.

Azoknak ajánljuk, akik...
... egyediek és elegánsak szeretnének lenni a lovasversenyeken is.

Nézzen be hozzánk, ahol az exkluzív LotusRomeo termékek mellett a Horze széles versenyfelszerelés-kínálatát is megtekintheti.

Szeretettel várjuk Dunakeszin és Bábolnán!

Tovább a Horze oldalára >>

Tovább a Horze aktuális akcióihoz, híreihez >>


Jól jönne egy új lovaglónadrág?

A Horze széles kínálatában a legolcsóbbtól a középkategóriáson keresztül a drágább lovaglónadrágokig számtalan lehetőség közül választhat. Saját anyagában foltos, telibőrös, farmer, jodhpur, hagyományos-, csípő fazonú vagy más különleges nadrágot keres? Nálunk megtalálja. Tekintse meg kedvenceinket!

Jutányos lovaglónadrágok:

Középkategóriás lovaglónadrágok:

Prémium lovaglónadrágok:

Farmer lovaglónadrágok:

Jodhpur nadrágok:

Limitált kiadású, különleges nadrágok:

Egyéb nadrágok:

Ne feledje Outlet kínálatunkat sem: kifutó modellek, utolsó darabok 30-50% kedvezménnyel!
Figyelem! A www.horze.com oldalon feltüntetett árak csak a www.horze.com oldalon történő internetes vásárlásokra érvényesek. Aktuális forint árainkat a fentiekben találja.

Tovább a Horze aktuális akcióihoz, híreihez >>


Horze viszonteladó partnereket keresünk!

Annak érdekében, hogy egész Magyarország területén hozzáférhetővé tegyük a népszerű Horze termékeket, viszonteladó partnereket keresünk a következő városokban: Pécs, Szolnok, Szombathely. Ha Ön saját lovasbolttal rendelkezik vagy ilyen vállalkozás elindítását tervezi és kedveli a Horze termékeket, akkor várjuk jelentkezését!

Új partnerünktől tisztességes, korrekt fellépést várunk a vevői és partnerkapcsolatokban egyaránt, termékeink és cégünk jó hírnevét őrizze meg és öregbítse. Megbízható és barátságos partnert keresünk, aki él-hal a vásárlókért. A lovas- és üzleti életben szerzett tapasztalat egyaránt előnyt jelent.

Érdekli a lehetőség? Jelentkezzen a
tamas.muller@horze.com címen, hogy
tájékoztathassuk a részletekről.

Tovább a Horze aktuális akcióihoz, híreihez >>


A Horze Lovasáruház korábbi és további Akciói, Rendezvényei, Hírei:

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés