keresés a lovardák között
Főoldal   »   Irodalmi Lovak   »   Lovas könyvek


Dr. Gerd Heuschmann - Ne árts!

Mgy Natural Horsemanship - Ajánló

Nagyon nagy szeretettel ajánlom az alábbi könyvet mindenkinek, akit érdekel a lovak sorsa, szeretne értük tenni! A Ne Árts című, tökéletes címzésű könyv bemutatja azon tényezőket, amely a lovakat jelenlegi megalázott, eszközként kezelt szintre juttatta, elsősorban a ló- és lovassportok terén.

A Ne Árts a Mezőgazda Könyvkiadó gondozásában jelent meg, Lovaskultúra 1. névvel és sorszámmal.

A könyv egy több részből álló, végre a lovakért, lovakról szóló sorozat első eleme, igazi hiánypótlás. A sorozatban olyan szakemberek könyveit olvashatjuk, mint Philippe Karl, Dr. Robert M. Miller és Pat Parelli, az egyes részek kialakítására javaslatot tehettem, amelyet külön köszönök. Bízom benne, hogy javaslataimmal hozzájárulhatok a Magyarországon élő lovak jóllétéhez!

Tovább az aktuális "mgy" kurzusokhoz >>

A könyv borítója!

Mgy: Előszavam a könyvhöz

Autó matrica

Nincs olyan cél, érv, ami bárkit is feljogosíthat arra, hogy ezt tegye!
A képen látható állapot az emberi egó és a hozzá nem értés eredménye!
Olvassátok és terjesszétek az igét!

Mint az Erőszakmentes-Helyes-Klasszikus lóhoz állás harcosa, mint egykori military lovas, a Nemzetközi Lovas Szövetség Nemzetközi Tereppálya Tervezője, Technikai Küldöttje és egykori Szövetségi Kapitány örömömre szolgált, hogy előszót írhattam ehhez a műhöz!

Egyike azoknak az autó matricáinknak, amelyekkel hirdethetitek a lovak ügyét!

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés