keresés a lovardák között

A Horse Trans Cargo kisautója megérkezett!
Az új renault Parados...

Újabb autó készült el a Horse Trans Cargo flottájába, mely most az egyedi megrendelők igényeinek hivatott megfelelni, illetve a kisebb fuvaroknál még kedvezőbb árat nyújthat a cég vevőinek. 

Az új Renault Parados, ahogyan az már lenni szokott, a hollandiai Roelofsen cég által készített felépítménnyel érkezett, mely Európában a legnagyobb utazási komfortot és biztonságot nyújtja a benne szállított lovak részére.

Az új designnal rendelkező Paradosban egyszerre 2 ló szállítható, mely utánfutóval akár 4-re bővíthető adott esetben.  Minden olyan fontos dolog megtalálható az új kisautóban, mint ami a többi nagy kamionban is. A lovakat hőszigetelt tető védi a meleg és hideg ellen, a megfelelő szellőzésről a ventillátorok és az ablakok gondoskodnak.

A lovak kényelmét olyan dolgok biztosítják,
mint például:

  • csúszásmentes gumi padlószőnyeg
  • csúszásmentes gumiszőnyeggel borított feljáró
  • puha gumiszőnyeggel borított hátfal
  • rozsdamentes acélból készült válaszfal
  • a lovak feje között elhelyezett fejválasztó,
    mely 2 mén szállítása esetén lehet hasznos

Menetközben a már jól megszokott kamerarendszer segítségével a sofőr figyelmét egy pillanatra sem kerülheti el a lovak viselkedése. Az autóban olyan további kiegészítők találhatóak, amelyek a versenyekre indulók kényelmét szolgálják. Nyereg illetve kantártartók teljesen védett tárolóhelyeken, illetve rögzítőfülek a nyergesláda részére.

Az autó alapját egy új Renault Master padlólemezes alváz képezi, mely motorizáltságát tekintve 150 lóerővel büszkélkedhet és megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi normáknak. A padlólemezes alváznak köszönhetően a padlószint alacsonyabbra kerülhetett, mely a menetstabilitást tökéletesre növel. A teljesen új modell fontos biztonsági extrákkal rendelkezik, amely a szállított lovak biztonságát még magasabb szintre emelik. Például, a  kicsúszás és megpördülés megakadályozásáért az ESP elektronikája felelős. A megrendelő pontos tájékoztatást kaphat, hogy merre jár éppen a lova, mert az irodában az autó helyzetét pontosan mutatja a benne elhelyezett nyomkövető. A sofőr kényelmét a tempomat, a Bluetooth kihangosítós MP3 rádió, a legújabb navigációs szoftver, a klimatizált vezetőfülke és az ülésfűtés biztosítja.


Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat, csatlakozzon számos európai országból származó, rendszeres ügyfeleink közé és szállíttasson a Horse Trans Cargo-val egyedi árakon! További információért és ajánlatkérésért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.horsetrans.hu

 

Elérhetőségek:

Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu
E-mail: info@horsetrans.hu

 
A Horse Trans Cargo új kisautója

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés