keresés a lovardák között


Nyitott Lovardák 2011

│ Nyitott lovardák 2011 │ Helyszínek, időpontokSajtóinformációk │
Regisztráció lovardáknak │ Médiapartnereink

 

Nyitott lovardák 2011.

Kedves Lovardavezető!


 

2011. április végétől június közepéig tartó időszakban a lovasok. hu ismét megszervezi a Nyitott lovardák programsorozatot. Az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy a lehető legtöbb érdeklődővel megismertesse a lovat, a lovaglást és a lovassportokat.

A rendezvénysorozat lényege, hogy a résztvevő létesítmények, előre meghirdetett időpontban/ időpontokban ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára.

 

A különböző helyszínekkel történt program és időpont-egyeztetés után kialakuló programsorozatot a sajtó bevonásával meghirdetjük, hogy minél többen szerezzenek tudomást a rendezvényről. A részvételt előzetes telefonos, vagy internetes regisztrációhoz kötjük, hogy a szolgáltatók megfelelően felkészülhessenek a várható látogatói létszámra. A programban való részvételért a lovas létesítményeknek részvételi, regisztrációs, vagy egyéb díjat nem kell fizetni. Mindenki a saját munkájával, idejével járul hozzá saját létesítménye, ezen keresztül pedig a lovassportok népszerűsítéséhez, míg a központi szervezés lehetővé teszi a széleskörű ingyenes megjelenést.

 

A részvétel feltétele, hogy az adott lovarda rendelkezzen a program lebonyolításához szükséges infrastruktúrával, és a szervezőkkel egyeztetett időpontban/ időpontokban előre kiírt, ingyenes lovaglási lehetőséggel és színvonalas, ingyenes lovas programmal fogadja a látogatókat. Idén a lovardákat arra kérjük, hogy vendégeiket a Lovasok.hu által előzetesen elküldött regisztrációs lapokra iratkoztassák fel.

 

A programsorozat kommunikációjában hirdetjük, hogy a lovaglás és lovas szolgáltatások ingyenesek, de a résztvevőknek lehetőségük lesz fejenként 100-100 forintos jelképes adománnyal hozzájárulni a terápiás lovaglásra szoruló gyerekek lovagoltatásához.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat az alábbi regisztrációs lap kitöltésével jelezzék!

További információk:
+36 30 352-4134

nyitottlovardak@lovasok.hu

 


Regisztrálom a lovardát a Nyitott Lovardák programra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés