keresés a lovardák között


Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.Fogápolás a Zakuszka-tanyán

Már volt szó róla, hogy Robin fogai reszelésre szorulnak

Hogy haladjunk a korral, ill. ló/ember érdekeit szem előtt tartsuk, az eddigi nehézkes, minden fél számára kínkeserves manuális fogreszelgetést motorosra szerettem volna cserélni.

Ez sikerült is az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft jóvoltából. Dr. Szeghő Zsolt és segítője, Mariann személyében két hozzáértő és végtelenül szimpatikus embert ismerhettünk meg, a munkával is haladtunk, és a társaság is remek volt.

Fogápolás a Zakuszka-tanyánFogreszelésileg Robin volt az első áldozat, no meg a legkevésbé kooperatív. Robin után következett Neon, akinek szintén horrorisztikus fogtarajok meredeztek az állkapcsában, fájdalmassá, tökéletlenné téve a rágást.

Időközben ránksötétedett, és Zsoltékat sem akartuk feltartani, megbeszéltük, hogy majd járnak még felénk, és akkor megdolgozzuk a maradékot is - többek között Suttyóra is ráfér az igazítás, meg bizonyára Pampogóra is.

2011.03.07, Forrás: Várkonyi Andi, Zakuszka-tanya

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés