keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek


Gergely Anikó lovas művészete

Egész életem meghatározó tényezője a ló, azok közül is egy, az én Málém, aki apukám tenyésztése és kb. 15 éve hivatalosan is az enyém. Idén lesz 21 éves, együtt nőttünk fel, sok mindenen mentünk mi már keresztül ketten; voltunk a Távlovas Hosszútávú Magyar Bajnokságsorozat 4. helyezettje 1996-ban, megjártuk Angliát és Wales-t, túléltünk 2 kólikaműtétet.... Manapság már "csak" hobbilovagolunk, hiszen ez jó, pihentető és élvezetes mindkettőnk számára.

Lehet, hogy nincsenek versenysikereink, de együtt élünk, együtt látjuk túráinkon az őzt, a szarvast, a vaddisznót... Én megelégszem ennyivel, de ugyanakkor látom és megértem, hogy másoknak a lóval való kapcsolata másmilyen.Fotóimmal ezt a minden esetben egyedi kapcsolatot, viszonyulást célozom tükrözni. Bármit is fotózzak, mindig törekszem arra, hogy azt megértsem; visszaadjam annak esszenciáját,  varázsát. Legyen ez a fotótéma ló vagy épület, motorsport vagy vadászat.

Mi a lényege, hogyan tudom ezt másokkal is megláttatni? Ezen cél eléréséhez a fotótechnikai alaptudásomat egy angliai másoddiploma keretében szereztem, a tapasztalatgyűjtés pedig egy olyan tevékenység, ami soha nem ér véget. Kísérletezek idővel, fénnyel; régebbnél régi és új gépekkel, napjainkban már hanyagolt technológiákkal.

Látogass el a honlapomra, nézz körül, vagy hívj nyugodtan bármilyen kérdésed, kívánságod lenne.

Elérhetőségeim:
anchagergely@yahoo.co.uk
www.anchagergelyphotography.co.uk
00-36-20-370-6446
00-44-7871-468158

Gergely Anikó képgalériái

 2011. Nemzeti Vágta - Gergely Tekla és Mambó Dancer
 2011. Orfűi távlovaglás
 Gergely Tekla és Mambo Dancer a 2011. Bükkösdi Vágta
 Gergely Tekla és Mambo Dancer a 2010-es Nemzeti Vágtán 
 Vegyes képek


Gergely Anikó lovas fotói

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés