keresés a lovardák között


Pötyike, a póni segítséget kér

PötyikePötyike lábait gondatlan gazdája évekig nem körmöltette. Már menni alig tudott, mikor sikerült elkobozni a rendőrség segítségével. Azóta bírósági szakban van az ügy, de tárgyalás még nem volt. Patáit gyógykovács segítségével próbáltuk rendbehozatni, de már sosem lesz az igazi.

Mellső lábai fájnak ugyan, de szívesen totyorog a többi ló után és élvezi a hatalmas legelőt, imádja, hogy sokat kedveskedünk neki, hogy szeretjük, és ellátjuk minden földi jóval.

Kérjük a Lovasok.hu olvasóit, hogy segítsenek abban, hogy gumiszőnyeget tudjunk venni a bokszába, mert őt nem lehet esőben, nagy hidegben kint tartani, ugyanis sokat fekszik, hogy a lábait pihentesse. Az istálló kemény talaja azonban nem valószínű, hogy jót tesz neki, hiába almolunk alá vastagon.

Szüksége lenne egy kis esőkabátra is, ha van valakinek használt, az is megteszi, mert ő igazi komoly csajszi, imád esőben is csavarogni egyet a legelőn.

Segíts, hogy segíthessünk:

Számlaszámunk: 64800073-10704121-00000000 megjegyzésbe: Pötyike

Köszönünk minden segítséget!

Ozmitz Klára
www.vakkantlak.hu

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés