keresés a lovardák között


Fehér Sándor (Leó)

Fehér Sándor vagyok.
Besenyszögön születtem egy Szolnok megyei kisközségben, 1946-ban. Nagy család voltunk, hiszen 5 testvérem van (mind fiú), én vagyok az utolsó előtti.

Már általános iskolás koromban nagyon szerettem rajzolni, és szerettem volna képzőművészeti iskolába menni, de a szüleim abban az időben nem tudták volna finanszírozni a főiskolát. Így szakmát tanultam és elmentem dolgozni. 1963-ban már szakmunkásként dolgoztam, majd közben elindult a zenei pályám is. 1964-től a mai napig zenélek. 1989 novemberében egy véletlen folytán kezdtem el festeni és azóta festegetek. Nagyon szeretem a tájakat, a természetet.

Elég sok helyen laktunk gyerekkoromban (tanyán, erdő mellett, fsluban, városban) és az emlékek megmaradtak bennem. 1964-től Baján éltem, a Duna és a Sugovica partjainál, ahol igen sok ihletet lehet szerezni és azokat lefesteni.

Baján már több ízben volt kiállításom, képeimből pedig nagyon sok országban van: Németország, Hollandia, Franciaország, Anglia, Kanada, Ausztrália, Svédország, Ausztria...
A kiállításokat nem nagyon szeretem, mert kevés olyan hely van, ahol megfelelő körülmények között tudják kiállítani a képeket.

Most 61 éves vagyok és Vaskúton élek, Baja mellett. Jelenleg is mindennap festek, amikor egy kis időm van.

Ennyi lenne az én kis életrajzom:

Fehér Sándor (Leó)
feherleo@gmail.com

 

 

 

 Galéria

>> Faragások
>> Festmények


Fehér Sándor (Leó) lovas festményei

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés