keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek


Nagy Krisztina

Nagy Krisztina Kinga vagyok, 1992-ben születtem és Balatonalmádiban élek családommal. Az állatokhoz való ragaszkodásom már kiskoromban megmutatkozott, mindenhol ahol lovagoltatás volt nekem muszáj volt felülnöm mindegyikre és végig kérdezni a nevüket :).

6éve űzöm ezt a csodálatos sportot, sajnos az utóbbi időben ritkábban. A fotózás úgyszintén közel áll hozzám szinte mindent szeretek fényképezni, de kedvenc témám az állatok, azon belül is a lovak. Szeretném megismertetni mindenkivel, hogy nem csupán gyönyörűek és intelligensek, hanem olyan önzetlen szeretetet árasztanak az emberek felé hogy azt mindenkinek látnia kell.

Örömmel tölt el ha egy szép képet látok talán ezért is próbálkozom magam is valamit alkotni és ha ez másoknak tetszik akkor már megérte :). Június 30.-a óta tudhatok magaménak egy Nikon D3000-es gépet ami nagyban megkönnyíti a szenvedélyem kibontakozását.

Jelenlegi "áldozataim" a környékbeli lovasok és lovak amit idővel bővíteni szeretnék. Bár nem rendelkezek semmiféle papírral (még, mert a jövőben terveim közt szerepel) de bátorkodom pár képemet megmutatni.

Bármilyen kérdésed van írj bátran , e-mail címem: nagykrisztina92@gmail.com

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés