keresés a lovardák között


Gyalog Petra lovas fotói

Gyalog Petra vagyok, igaz csak amatőr fotós, de a lelkesedésem és a lovak iránti szerelmem annál nagyobb.

1989-ben születtem, a génjeimben hordozom a lovak szeretét, mert már a nagypapám, s az ő felmenői is nagy lovasok voltak. Sajnos mire én megszülettem saját lovunk már nem lehetett, de ennek ellenére a faluban sikerült lovak közelében maradnom, és "messziről" csodálnom őket.

2007-ben alakult ki a fogathajtás iránti rajongásom, bár eleinte csak mint néző és szurkoló csöppentem bele izgalmas világába. Ekkor kezdtem el fotózni is, úgy éreztem a versenyek hangulatát, és kedvenceinket meg kell örökíteni.

Egy kedves fogathajtó ismerősöm által mára már én is elsajátítottam a hajtás alapjait, és most segédként veszek részt versenyeken, és a lovassport hétköznapjaiban. Reményeim szerint hamarosan teljes jogú fogathajtóként is indulhatok. :)

A fogathajtás iránti rajnogásom miatt képeim témája többségében a fogathajtás és a fogathajtó versenyek. Remélem elnyeri az olvasók tetszését is! :)

Elérhetőségem: petra.gyalog@gmail.com

Képgalériák:
 2011. Siklósi fogathajtás
- Lullai Fogathajtás 2010.
- Zicsi Derby 2010.
- Lullai  Fogathajtó Verseny 2009.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés