keresés a lovardák között


Károsi Anikó

Károsi Anikónak hívnak, 1993-ban születtem Budapesten, de Székesfehérváron élek.

Egész kicsi korom óta rajzolgatok, természetesen főleg lovakat és egyéb állatokat. Nem rég kezdtem el rendszeresen lovagolni Dinnyésen a King's Gold Lovas SE-nél, és a saját ló is szóba jött, ami egy megvalósult álom lenne :). 

Az Általános Iskola után Művészeti Szakközép iskolába jártam Bodajkra grafika szakra 2 évig, de úgy gondoltam, hogy ez nem az én világom nem szeretnék vele komolyabban foglalkozni, nem láttam benne a jövőmet, hanem inkább a lovakban. Lótenyésztő szakra járok 2010 szeptembere óta Székesfehérvárra. Főleg grafikákat készítek, de aquarell képeket is nagy ritkán, de szoktam készíteni. Lovak megfestését, lerajzolását, lovardáknak-egyesületeknek logótervezést is vállalok mivel 1 évig logótervezést is tanultam, így a Photo Shop- hoz is értek, de inkább szabad kézzel rajzolok. Remélem a rajzaim elnyerték a tetszésüket, bármilyen kritikát szívesen fogadok, persze csak kulturáltan! :)

Elérhetőségeim:
E-mail: ancsa93@hotmail.com
Telefon: +3630/658-9401 hétköznap csak délután 15:00 után, hétvégén egész nap!


Károsi Anikó lovas rajzai

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés