keresés a lovardák között


Ismerkedjünk meg a
vadászugratás pályájával!

A fatörzs

Kentucky élővilága

Whisky, Kentucky egy jellegzetes terméke

Az Alltech FEI Lovas Világjátékok látogatói nem csupán a Kentucky Lovas Parkban megrendezett kiállítás és vásár keretein belül ismerkedhetnek meg a rendező állammal, hiszen még a díjugrató pálya témáját is Kentucky
állatai, és jellegzetes termékei ihlették.

Gyönyörűek az akadályok”, mondta a kanadai csapat egy tagja. „Néhány ugyan nagyon szokatlan a lovak számára, de nem baj, mert végre valami újat láthatunk.”

A fatörzs, vagy a Kentuckyban oly gyakran használt fekete kerítés egyike volt a „szokatlan” akadályoknak.

Azt azonban talán még a lovasok sem tudják, hogy micsoda kihívás egy ilyen pálya elkészítése. Richard Jeffery, a vadászugratás pályaépítője majdnem két évig dolgozott ezen a projekten Conrad Homfeld segítségével.

„Az ilyen versenyeken általában az országot, vagy az államot népszerűsítik. Úgyhogy sorra vettük minden egyes vendéglátóhely Kentuckyról szóló információs füzetét és elkezdtük gyűjteni az ötleteket. „

Bár Jefferey-nek már volt néhány Kentucky-ihletésű ugrás a tarsolyában korábbi versenyekről, az akadályok többsége teljesen új.

Az akadályokat 
hat különböző gyártó készítette el, vannak, melyek bonyolult dekorációit rendkívül időigényes volt elkészíteni. Az elkészült akadályok egy részét Jefferey is csak a versenyen látta először.

A pályaépítő ígérete szerint a vadászugratás csak a kezdet volt és minden egyes nap más Kentucky-ihletésű témát dolgoz majd fel.

Hétfőn Kentucky élővilága, kedden pedig a telivértenyésztés a téma, kíváncsian várjuk a folytatást.


A vadászugratás pályája


A Lovas Világjátékok híreinek megjelenését az
 
támogatja.


A Lovas Világjátékok további hírei 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés