keresés a lovardák között


Lotus Romeo - a márkáról

LotusRomeo ƒ| A márkárólA tervezőről ƒ| Felnőtt ruházat ƒ| Gyermek ruházat ƒ| Referenciák ƒ|
| NyereményjátékBajnok leszek! pályázat ƒ|


2013: Új termékek, elképesztő alapanyagok!

 • Póló versenyingek
 • Kapucnis felsők
 • Új, légáteresztő bélések
 • Új színek

Te is szeretnél?

 • Elegáns blúzt, ami nem gyűrődik?
 • Versenyinget, amely a nyári
  forróságban hűsít?
 • Zakót, amely ultrakönnyű, nem izzadsz
  benne, és nagyon kényelmes?

Rajongóként szeretnél a versenyruhák mellé:

 • Hétköznapi lovaglásra pólókat?
 • Különleges, minőségi kapucnis
  felsőket?
 • Jó minőségű lovagló nadrágot?

Nemzetközi sikerek:


2012-ben két alkalommal vettünk részt a Spoga Horse nemzetközi vásáron, mint kiállítók, melyeket ismét eredményesen zártunk. Új partnereink közt üdvözölhetünk 3 amerikai lovasboltot, Franciaországban és Hollandiában októbertől debütál a márka.

Ausztráliában és Dél-Afrikában pedig novemberben mutatják be a lovasoknak a LotusRomeo-t, az ausztrál Equitana vásár keretein belül.

A LotusRomeo nemzetközi partnerei megtalálhatóak a következő országokban: USA, Dánia, Ausztrália, Írország, Hollandia, Franciaország, Dél-Afrika, Anglia

Csatlakozz a LotusRomeo oldalához
a Facebook-on! 

http://www.facebook.com/pages/
LotusRomeo/144219902311432

További infó / Rendelés:

Székely Éva
Telefon: +36 70 453–7049
E-mail: info@lotusromeo.com
Web: www.lotusromeo.com


Hazai fontos események:

A magyar díjugrató válogatott hivatalos öltözéke: LotusRomeo! Ebreichsdorfban megrendezett utánpótlás EB-n induló lovasok már LotusRomeo ingben és zakóban versenyeztek, amelyek kifejezetten a magyar csapat számára lettek tervezve. A versenyruházat mellett a bevonuló öltözéküket is a LotusRomeo álmodta meg a csapatnak, amely hatalmas sikernek örvendett!


Korábbi hírek a LotusRomeo márkáról:

Lezárult a Bajnok Leszek! Pályázat

Idén indítottuk útjára hagyományteremtő szándékkal a Bajnok Leszek szponzorációs kampányt, tehetséges lovasok számára. Nagyon sok pályázat érkezett be, nehéz volt a választás a sok értékes munka közül. Végül az alábbi eredmény született:

 • Díjugrató szakágban a nyertes: Kovács Jozefina
 • Díjlovagló szakágban a nyertes: Kardos Adrienn

Tovább a Bajnok leszek! pályázathoz >>


Bajnok Csapatunk

Új csapattagokkal bővült a LotusRomeo által szponzorált tehetséges, sikeres lovasok csapata, Újvári Barbarával és Szilágyi Rékával! A teljes Bajnok Csapat: Szabó Anita, Decsi Enikő, Szilágyi Réka, Újvári Barbara, Schmidt Anita és a Bajnok Leszek pályázat két nyertese.


Új termék és nyárpezsdítő akció a LotusRomeo-nál

A LotusRomeo háza táján június hónapban nagy sürgés-forgás volt: elindult a Bajnok leszek! szponzorációs pályázat, új viszonteladói kapcsolatok jöttek létre, és az első LR sörénygumi is megszületett.

A LotusRomeo híres egyedi tervezésű, kreatív lovas versenyfelszereléseiről, így az idei nyárra is szinte kötelező volt egy kis meglepetéssel előrukkolnia. Ezért megszületett az első lófelszerelés-kiegészítője, a versenyruházatához illő egyedi sörénymasni.

A sörénydísz egy szem Swarovski-kristállyal van díszítve, a LotusRomeo versenyingek alapanyagából készül, és cserélhető a gumi része, egy kis bújtatóval van ellátva erre az esetre. A 10 db-os szett ára 2800 Ft, és természetesen kívánság szerinti színekben készül el, attól függően, hogy mi illik a lovas aktuális versenyfelszereléséhez. Rendelni az info@lotusrome.com e-mail címen lehet, illetve ősztől a forgalmazó üzletekben is megvásárolható.


A LotusRomeo nyárpezsdítő akciója divatimádó lóimádóknak szól! Természetesen egy kis nyári kedvezményeső sem maradhat el: a fagylalt színű türkiz és rózsaszín csíkos, klasszikus szabású versenyingeket 12 900 Ft helyett 8 500 Ft lehet megrendelni a www.facebook.com/LotusRomeo oldalon, vagy e-mailben (info@lotusromeo.com). Az ajánlat augusztus 1-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Készülőben vannak újabb termékek is a LotusRomeo műhelyében, de hogy mi lesz pontosan, az még egyelőre titok!


Mi illeti meg a lovat és a lovas sportot?

Szeretet, odaadás, tisztaság, odafigyelés, elegancia, tisztelet, minőség - minden téren. Az állatartásban, a lókiképzésben, lovaglásban egyaránt - legyen az hobbi, vagy versenysport. A LotusRomeo az idei versenyszezonra is a fenti elvet szeretné megvalósítani -  minőséget és eleganciát adni a lovasoknak úgy, hogy abban a lovas szíve és egyénisége is benne legyen.

Az idei tavasz kivirágoztatta a már megismert verseny blúzokat és zakókat - új ornamentális mintás inget, kockás, vagy diszkrét hófehér blúzt a mindennapokban is hordhatóvá teszi eleganciája, a használt anyagok pedig megfelelő komfortérzetet és magabiztosságot biztosítanak bármikor. A vadonatúj LotusRomeo ruházathoz készült karperecek pedig komplett öltözéket varázsolnak.

Az idei év tavasza új országokba is elvitte a LotusRomeo virágszirmait - többek között Írország, az Amerikai Egyesült Államok, a Dél-Afrikai Köztársaság, és Németország is nyitott a magyar márka kreativitására, eleganciájára és minőségére, hiszen egyre jobban és többen kedvelik atermékeket ezekben az országokban is.

Természetesen a hűséges magyar lovasokat sem fogja elhanyagolni a LotusRomeo -  az idei versenyszezonra számos meglepetéssel és újdonsággal fogja meglepni “rajongóit”. A lovasknak érdemes lesz követni a Facebook közösségi oldalán a híreket, hogy biztosan időben értesüljenek az összes aktualitásról, hírről, akcióról, játékról!

Csatlakozz a LotusRomeo oldalához
a Facebook-on!

http://www.facebook.com/pages/
LotusRomeo/144219902311432

További infó / Rendelés:

Székely Éva
Telefon: +36 70 453–7049
E-mail: info@lotusromeo.com
Web: www.lotusromeo.com A LotusRomeo versenyingek színpalettája bővült

A közkedvelt hímzett női fazon, már kék, zöld, lila, arany és ezüst hímzéssel is kapható, XS-XL-es méretekben! A klasszikus ingek pedig már kockás mintával is elérhetőek. Továbbra is kaphatóak a népszerű rózsaszín-ezüst csíkos, ezüst, arany, kék és fehér alapanyagból készült blúzok.

Újdonság a LotusRomeo szolgáltatásai között az egyedileg, méretre készített zakók gyártása.

A márka már a facebookon is képviselteti magát. A rajongók első kézből értesülhetnek a legújabb termékekről, fazonokról, akciókról. Illetve, igénybe vehetik a rajongók számára meghirdetett kedvezményeket LotusRomeo termékek vásárlása esetén:
http://www.facebook.com/LotusRomeo

További információ: Székely Éva: 06/70-453-7049


 

A LotusRomeo bemutatkozott Ausztriában is!

A LotusRomeo kollekció nem csak Magyarországon örvend egyre nagyobb népszerűségnek, hanem külföldön is felfigyeltek a termékekre.

Ennek köszönhetően már Bécsben, illetve a nagyobb osztrák díjugrató versenyeken is kapható lesz a LotusRomeo versenyruházata.


 Mitől más a LotusRomeo?

Minden egyes modell elkészítését alapos tervezési szakasz előz meg, amely a rajzlapon megszületett ötlettől, a prototípus tesztelésén és tökéletesítésén át, egészen az alapanyagok gondos kiválasztásáig tart. A modellek tervezésénél fontos törekvés a márkához kötődő egyedi stílusjegyek megalkotása és használata. Az új fazonok prototípusait profi versenyzők tesztelik, így gyártásra már azok tökéletesített változata kerül, ezzel is biztosítva a márka megbízható, jó minőségét.

A megfelelő alapanyag kiválasztása a tervező textilekről való alapos szakmai tudásának köszönhető. Így lehetséges, hogy a sport világában is létjogosultsága legyen a minőségi, eleganciát sugárzó anyagoknak. A divat világában a prémium kategóriás ruhák egyik fontos ismertetőjegye, hogy az alapanyagok mellett a kiegészítők, apróbb alkatrészek is mind minőségi termékek. Így a LotusRomeo is kizárólag valódi Swarovski kristályból készült gombokkal és díszítéssel dolgozik, melyet a gyártó cég által jóváhagyott tanúsítvány is garantál.

A LotusRomeo olyan márkát szeretne képviselni a lovas öltözékek területén, amely egyet jelent a kiváló, megbízható minőséggel, és egy olyan értékrend képviseletével, ahol a lovas a lovassporthoz méltóan, elegáns, egyedi és stílusos megjelenésre törekszik.


 A Lotus Romeo termékek a következő üzletekben kaphatóak:

Horze lovasáruház
2120 Dunakeszi, Fő út 1.
Tel./fax: +36 27 391–194
Nyitvatartás:
H-P: 9–18
Sz: 9–16
Kovács Lovas Szaküzlet 1.
Cím: 8360 Keszthely, Sörház u. 1.
Tel: +36 83 312–672
Nyitvatartás: 
H-P: 9–17
Sz: 9–12

Tanita Lovasboltja
Cím: 2030 Érd, Bajcsy Zsilinszky u. 115.
Tel.: +36 30 254-0354
Nyitvatartás:
H-P: 9–18-ig
Sz: 9–14-ig

Kovács Lovas Szaküzlet 2.
Cím: 7400 Kaposvár Dombóvári út 3.
Tel: +36 82 410–936
Nyitvatartás:
H-P: 9–17
Sz: 9–12

 

www.lotusromeo.com

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés