keresés a lovardák között


Moha gyógyul!

Köszönjük a segítséget!

Az elmúlt hetekben Lovasok.hu szerkesztőségéhez fordultam, hogy megbetegedett Moha lovam (akit hagyományőrző rendezvényekről és a Monty Roberts showból sokan ismernek) számára segítséget kérjek, mert a kezelés költségeit már nem tudtuk tovább finanszírozni. Moha

Kérésünket azonnal megjelentették a főoldalon. Ezúton is szeretném megköszönni, hisz felhívásunkra többen is jelentkeztek, segítettek. Jó érzés tudni, hogy a lovas társadalom mögött áll egy olyan internetes háttér, ahová bármilyen lovas problémával lehet fordulni.

Moha állapota javul, a legújabb laboreredmények is bíztatóak. Szépen eszik, iszik, de a napi 8-10 liter infúziót és a vízhajtót még pár napig kapja.

Nagyon köszönjük minden kedves ismerősnek és ismeretlen jóakarónak, akik segítettek gyógyszerekkel, infúzióval, szállítással, egyebekkel!TEVA

Külön köszönet állatorvosunknak, Dr. Hermán Beátának, aki több éjjelen át is virrasztott a ló mellett és bármikor azonnal rendelkezésre állt, valamint a TEVA Magyarország Zrt-nek az 50 liter Salsol infúzióért, amit adományként kaptunk.

Remélem mihamarabb beszámolhatunk a teljes gyógyulásról is.

Ló-társi üdvözlettel:

Héjjas Nárcisz, Moha gazdája

mohavitez@gmail.com
iwiw: Shagya Bertalan Moha


Infúzió és vízhajtó segíthet Mohának

Segítségkérés - Olvasói levél

MohaMoha lovam (Monty Roberts showból és hagyományőrző rendezvényekről sokan ismerik) immár két hete súlyos beteg lett.

Veseelégtelenség miatt, naponta 10-12 liter infúziót kell adni neki, valamint különböző gyógyszereket.

Az elmúlt héten már majdnem elaltattattuk, mikor újra elkezdett enni, inni. Ekkor felcsillant bennünk a remény, hogy esetleg meggyógyulhat.

Az infúziós kezeléseket viszont folytatni kell. Sajnos anyagi kereteink teljesen kimerültek. Szükségünk lenne "Salsol" infúzióra és vízhajtóra (Furosemid ampulla, Mannisol A).

Ha lejárt szavatosságú, az sem baj (humán kezelésre már nem szabad felhasználni, de nincs semmi baja).

A segítséget előre is hálásan köszönjük.

Üdvözlettel,
Héjjas Nárcisz

e-mail: mohavitez@gmail.com
Tel: 06 70 620 6677
 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés