keresés a lovardák között


Pavo lótápok és menük, vitaminok és kiegészítők

A Pavo holland elit minőségű lótápok, vitaminok és kiegészítők kizárólagos magyarországi forgalmazója szeretné Önnek bemutatni zsákos kiszerelésű termékeit. A mai gazdasági helyzetben nagyon fontos az átgondolt tervezés, a hosszú távú gondolkodás, s a megalapozott takarmányozási terv.
Ehhez szeretnék professzionális szakmai háttérrel, s egy elit minőségű termékkel hozzájárulni a minőségi lótakarmányozás kialakításához, mely rendszerrel lovunk kiegyensúlyozottan jó teljesítménye mellett pénzt spórolhatunk meg.

PAVO komplett lótakarmányozás:
Minőség, egészség, szenvedély, erő
Bemutatkoznak a Pavo komplett menük lova legjobb teljesítményéért minden szinten, minden szakágban!

A megújult Pavo lótakarmányok és kiegészítők komplett megoldást kínálnak Önnek és lovának, legyen akár hobbilovas, élvonalbeli versenyző vagy tenyésztő. A Pavo lótápok és müzlik teljes vitamin és ásványianyag ellátással szolgálnak az optimális törődésért, s a ló igénybevételéhez igazított takarmányozáshoz készültek. Előfordulnak azonban olyan esetek, amikor extra igénybevételnek vannak kitéve lovaink, így extra törődéssel kell gondoskodnunk róluk, hiszen maximális teljesítményt elvárni csak egészséges lovaktól lehet.

Fentiek alapján a Pavo cég kifejlesztette az alaptakarmányozáshoz tökéletesen illeszkedő kiegészítőjeit, melyek izom izületvédők, izomfejlesztők, általános és speciális vitaminok, ásványi anyag komplexek, elektrolit, E-vitaminok, de gondolunk a tenyésztőkre is, hiszen szüksége esetén kolosztrummal, tejporral, termékenyülést elősegítő készítményekkel egészíthetjük ki az alaptakarmányozást indokolt esetben.

A komplex lótakarmányozási rendszert használva elkerülhetjük a túlvitaminozást, a különböző készítmények alkalmazása során esetlegesen fellépő allergiás reakciókat, hiszen a GMP+, HACCP-Food, TrusQ, Dope-Free, GMO-free minőségi garanciák biztosítanak bennünket a ló igényeihez igazított tökéletes minőségről és maximális törődésről.

PAVO menük igénybevétel
és korcsoportok szerint

Használat

Pavo tápok

Pavo müzlik

Pavo kiegészítők

                                        

Pihenő időszak
Pónik, fríz lovak

Pavo Condition

Pavo Nature’s Best müzli
Pavo Mash

Pavo SummerFit lókeksz
Pavo Vital
Pavo HealthBoost

            

Könnyű munka
Fiatal lovak
belovaglás kezdetén

Pavo AllSports

Pavo SportsFit
Pavo Herbalmelange
Pavo Mash

Pavo Muscle Build
Pavo Muscle Care
Pavo Mobility

Közepes munka

Pavo AllSports
Pavo Gold E

Pavo SportsFit
Pavo Herbalmelange
Pavo Mash

Pavo Muscle Care
Pavo Mobility
Pavo Eplus
Pavo E’lyte
Pavo NerveControll

Nehéz munka
Nehézosztályú
díjlovak, ugrólovak
Fogatlovak
Távlovak

Pavo Gold E
Pavo Energy-Controll

Pavo Herbalmelange
Pavo Triple P müzli
Pavo Mash

Pavo Muscle Care
Pavo Mobility
Pavo Vital
Pavo Eplus
Pavo E’lyte
Pavo NerveControll

   

Tenyészmének

Pavo AllSports
Pavo Podo Lac

Pavo Herbalmelange
Pavo Mash

Pavo Vital
Pavo HealthBoost
Pavo Eplus
Pavo SummerFit lókeksz

Tenyészkancák

Pavo Condition
Pavo Podo Lac

Pavo Nature’s Best
Pavo Mash

Pavo Fertille
Pavo SummerFit
Pavo Vital

Csikók 8 hónapos korig

Pavo Podo Start

Pavo Nature’s Best
Pavo Mash

Pavo Podo Supply
Pavo Vital
Pavo SummerFit
Pavo Mobility
Pavo MuscleCare

Csikók 8 hónaptól
30 hónapos korig

Pavo Podo Grow

Pavo Nature’s Best
Pavo Herbalmelange
Pavo Mash

Pavo Podo Supply
Pavo Vital
Pavo SummerFit
Pavo MuscleBuild
Pavo Mobility
Pavo MuscleCare

A fenti felsorolás természetesen nem jelenti azt, hogy a felsorolt termékek mindegyikét használnia kell az adott igénybevételben. Egyedi takarmányozási adagolásért és szaktanácsadásért, további információért kérjük látogasson el folyamatosan megújuló honlapunkra ill. vegye fel kapcsolatot velünk telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken:

Ló-Tündér Kft.
Suta Éva
web: www.lotunder.hu
E-mail: lotunder@gmail.com Tel: +36 30 358-2331


Pavo Enjoy termékcsalád

Pihenő vagy könnyű munkát végző lovaknak a természethez legközelebb álló takarmányozási rendszerrel.

Pavo Condition Extra
zabmentes lótáp pihenő vagy könnyű munkát végző lovaknak

 • eXpandálva a jó egészség érdekében
 • alacsony fehérjetartalom
 • Extra biotin a paták és szőrzet védelmében

Pavo Condition eXtra: A sport és az egészség érdekében. Kiegyenlített energiafelépítése és vitaminokkal történt átlagon felüli feldúsítása révén a Pavo Condition eXtra kiválóan alkalmas lovak és pónik számára. A Pavo Condition eXtra alacsony fehérjetartalommal rendelkezik és nem tartalmaz zabot. A megemelt biotintartalom egészséges patákat és csillogó szőrzetet eredményez. Az alapanyagok eXpandálása és a FibreConcept© együttesen optimális emésztésről és egészséges gyomor és béltraktusról gondoskodik. A Pavo Condition eXtra takarmánnyal az Ön lova vagy pónija optimális ellátást kap.


Pavo Nature's Best

 • zabmentes müzli a természet legjavából
 • egészséges finomság a minennapi munka után

A Pavo Nature’s Best az optimális takarmány, mely kevesebb fehérjét és cukrot tartalmaz, nincs benne zab, de ugyanakkor tartalmazza azokat a fontos összetevőket, melyekre az ön lovának szüksége van az egészséges és természetes élethez. A válogatott müzli optimális koncentrációban, a természetes ízt, a vitaminok és ásványi anyagok pedig a tökéletes energiaegyensúlyt biztosítják. Az egészséges sárgarépa édességtartalma, valamint a lucerna és érett tönkölybúza értékes rostjai segítik a stabil emésztést és az egészséges bélflóra fenntartását.


Pavo Winners termékcsalád

Sportlovaknak minden szinten, minden erőkifejtésben a lehető legnagyobb törődéssel és precizitással a munka intenzitásának megfelelően

Pavo All Sports
alapsportlótáp minden szakágban

 • eXpandálva a jó egészség érdekében
 • Muscle Care©
 • eXpandálva a több energia érdekében
 • hozzáadott lenmagot tartalmaz

Pavo All-Sports PRO: Sport- és teljesítménytakarmány minden szakág számára.
A Muscle Care© támogatja az Ön lova vagy pónija izommunkáját, hogy javuljon a kitartása és a hajlékonysága. A FibreConcept© és az eXpandálással létrejövő jobb emészthetőség vitalitásról, valamint egészséges gyomor- és béltraktusról gondoskodik. A Pavo All-Sports takarmánnyal az Ön lova vagy pónija duzzad az energiától és kiváló kisugárzással rendelkezik.


Pavo Herbal Melange

 • Gyógynövényes müzli 17 gyógynövénnyel az optimális
  immunrendszerért és kimagasló teljesítményért

A Pavo Herbal Melange a legtöbb energiát tartalmazó müzli a Pavo teljes választékában, sok puffasztott gabonával, gyógynövényekkel, hozzáadott növényi olajjal és nádmelasszal. Biztosítja lovának a szükséges energiát a kitartó teljesítményhez a hosszú versenyeken is. A Pavo Herbal Melange könnyen emészthető, tartalmaz minden szükséges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet – gondosan válogatott gyógynövényekkel kombinálva – melyek egészséges megjelenést adnak lovának. Abban az esetben, ha lova gyengébb fizikai kondícióban van, ez a müzli nagyban hozzájárul az energia gyors visszanyeréséhez anélkül, hogy túl hevessé tenné a lovat.


Pavo Energy-Control
Sportlótáp távlovaknak, fogatlovaknak h
osszú ideig tartó erőkifejtés esetén

 • magas energiaszint
 • lassú energia-felszabadítás
 • Muscle Power
 • Flor Active© az egészséges gyomor- és béltraktus érdekében
 • gyors regenerálódás

Pavo Energy-Control: Csúcsminőségű sporttakarmány a tartós teljesítmény érdekében. A Pavo Energy-Control egyedülálló csúcsminőségű sporttakarmány olyan lovak számára, amelyeknek tartósan kiemelkedő teljesítményt kell nyújtaniuk. A Pavo Energy-Control által tartalmazott lenmagból származó, magas értékű, esszenciális zsírsavak révén az Ön lova a sportteljesítmény teljes ideje alatt folyamatos energiaellátást kap. Emellett az Ön lova teljesen kezelhető marad! A FibreConcept© és a FlorActive© különlegesen jó emésztésről és egészséges gyomor- és béltraktusról gondoskodik. Pavo Energy-Control: Abszolút csúcsosztály, ha kitartásról, kezelhetőségről és kiváló egészségről van szó.


Pavo eXplosive
Csúcsminőségű takarmány csúcsminőségű lovaknak („koncentrátum”)

 • maximális glikogén-effektus
 • FlorActive© az egészséges gyomor- és béltraktus érdekében
 • Muscle Power
 • 500 mg E-vitamin
 • eXpandált

Pavo eXplosive: A gabonát kiegészítő csúcsminőségű sporttakarmány az eXplosive
(robbanásszerű) teljesítménynövelés érdekében. A Pavo eXplosive csúcsminőségű takarmány lovak számára. 50 % gabonával kombinálva tökéletes glikogén-ellátást biztosít. Ennek révén a lovak rövid időn belül sok energiához jutnak. A FibreConcept© és a FlorActive© különlegesen jó emésztésről és egészséges gyomor- és béltraktusról gondoskodik. Kiegészítő vitaminok, pl. E-vitamin révén a Pavo eXplosive nagyobb kitartást eredményez. A Muscle Power hozzájárul ahhoz, hogy az Ön lova hajlékony maradjon és nagyobb erőkifejtés után is gyorsan regenerálódjon. Az Ön lova duzzad az energiától! Abszolút csúcsosztály!


Pavo SportsFit müzli
Pavo SportsFit, mert egy egészséges ló jobban teljesít

 • Magnézium az inak, az izmok és ízületek védelméért
 • E vitamin és szelén a hajlékony és rugalmas izmokért
 • Olaj az extra energiáért anélkül, hogy túl hevessé tenné a lovat

A magnézium a csontszövet fontos építőanyaga. Magnéziumhiányos állapotban, a szervezet a csontokból kezdi kivonni a hiányzó magnéziumot. A Pavo SportFit extra magnéziumot tartalmaz, mely segít a csontok és ízületek védelmében. A sportlovak számára ideális energiaforrás, a gyors energiafelhasználás és extra erő érdekében, növényi olajjal kombinálva, mely tiszta energiát ad és nem segíti elő a melléktermékek - mint pl. a tejsav - képződését. A Pavo SportsFit etetésével lova ragyogó teljesítménnyel és megfelelő állóképességgel rendelkezik anélkül, hogy túl hevessé válna.

Tovább a Pavo SportsFit Müzli részletes leírásához >>


Pavo Podo Breeders termékcsalád

Tenyésztőknek a lehető legnagyobb gondoskodás a gazdaságosság irányelvei mellett.
Tovább a Pavo Podo tenyésztőknek ajánlott termékcsalád részletes leírásához >>

Pavo Podo Lac
Vemhes és szoptató kanca táp a vemhesség
utolsó három hónapjától a leválasztásig

 • A maximális tejhozam biztosítása
 • Réz a magzat csikó számára
 • Helyes réz-foszfor arány

A Pavo Podo Lac egy speciális táplálék a kanca és a magzat csikó számára. Egyensúlyban tartja a vemhes kanca változó táplálékigényét, fenntartja a vemhes kanca egészséges fizikai kondícióját a vemhesség alatt és után, maximális tejhozamot biztosít a csikó megszületése után. E-vitamin és béta karotin segíti a méhlepény megfelelő és gyors távozását és az újratermékenyülést. A elősegíti a magzat csikó csontjainak optimális fejlődését a vemhesség utolsó három hónapjában. Könnyen emészthető réz, cink és mangán biztosítja a csontok folyamatos növekedését, ami az első lépés az OC (osteochondritis) és OCD (osteochondritis dissecans) megelőzésében.


Pavo Podo Start
Csikótáp 8 hónapos korig

 • Ásványok a gyors növekedéshez
 • Plusz magnézium a csontok növekedéséhez

Az ízletes Pavo Podo Start (5 mm-es táp) gazdagon tartalmaz magas minőségű fehérjéket (aminosavakat), továbbá biztosítja a csikó szükségleteinek megfelelő összes vitamint és ásványi anyagot. Egyenletes átállást biztosít a kancatejről a szilárd táplálékra. Plusz magnéziumot tartalmaz a túlzott csontnövekedés ellensúlyozására a növekedés megindulásakor. Réz, cink és mangán biztosítja a csontok egyenletes fejlődését, könnyen emészthető formában, ami fontos lépés az OC (osteochondritis) és OCD (osteochondritis dissecans) megelőzésében az első 8 hónap folyamán.


Pavo Podo Grow
Csikótáp 8 hónapos kortól 30 hónapos korig

 • A csontok edzése
 • Gondoskodás az inakról és az ízületekről

A Pavo Podo Grow a csúcstáplálék az Ön lovának fejlődéséhez a választott csikó kortól a felnőtt lóig. A hozzáadott magnézium és a helyes réz/foszfor arány a csontok építőkövei. Cink, réz és mangántartalom biztosítja a csontok megszakítás nélküli fejlődését, könnyen emészthető formában. A Pavo Podo Grow biztosítja a csontok optimális keménységét és  gondoskodik az ízületekről és az inakról, ami alapja a későbbi erős csontoknak. Ez teszi lehetővé a Pavo Podo Grow számára, hogy megtegye az első fontos lépést az OC (osteochondritis) és OCD (osteochondritis dissecans) megelőzésében a ló első három évében.


Pavo Specials termékcsalád

Kiemelt gondoskodás, fokozott hangsúly a megelőzésre

Pavo Slobber Mash
A mindennapi gondoskodás

 • Finom csemege hideg téli napokon
 • Kólika megelőzésére, műtétek után
 • Emésztőszerv-rendszeri problémák esetén
 • Szőrváltáskor, tenyészszemlékre való felkészítéskor
 • Bélsárpangás esetén
 • Idős, fogproblémákkal küszködő lovaknak!
 • Versenyen nehezen takarmányozható lovaknak!!!

A Pavo Mash meleg vízzel elkészítve élvezetes ínyencség lova számára. A nagy mennyiségű lenmag tartalom fokozza lova vitalitását és szőre is gyönyörűen csillogóvá válik. Ez az ízletes keverék tartalmazza a vitaminok és ásványi anyagok teljes spektrumát, különösen megfelelő segítség a gyors felépüléshez túlzott megterhelés után. Szintén alkalmas táplálék idősebb, fogproblémákkal küzdő lovak számára. Ha az Ön lova vagy pónija műtét után lábadozik, vagy gyomorbélrendszeri problémái vannak, a Pavo Mash kiváló választás, magas emészthetősége és nyugtató-enyhítő hatásának köszönhetően. A Pavo Mash különösen ajánlott azoknak a lovaknak és póniknak, melyek kólikára hajlamosak. Segíti lovát a tavaszi- és őszi szőrváltás idején, de alkalmazható egyszerűen a napi étkezések élvezetesebbé tételére is.


Egyéb kiegészítők

Érdeklődjön a lent megadott elérhetőségeken!

Kérjen további információt a Pavo Menükről az alábbi elérhetőségeken!!!

Pavo menü

Pavo Jumping Menü

Pavo Díjlovagló Menü

Pavo fogathajtó Menü


Piet Raaymakers


PAVO Holland díjlovagló
bajnokság győztese 2009:
Zhivago

A PAVO lótápgyár a
KWPN hivatalos partnere


Ijsbrand Chardon


                                
PAVO HUNGARY - Suta Éva Ló-Tünder Kft.
4281 Létavértes, Sándor u. 81.
Tel.: +36 30 358-2331 E-mai: lotunder@gmail.com
www.pavo.hu

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés