keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok   »   Horze Lovasáruház


2010. augusztusi Horze hírek

 

 

Horze Lovasáruház
2120 Dunakeszi, Fő u. 1/b

www.horze.hu 
info@horze.hu
Iwiw, Facebook:
Horze Lovasáruház

Nyitva: H-P: 9-18
            Szo: 9-16
Tel: +36 (27) 391-194


Iskolakezdési akció a Horze-nál
Vegyünk együtt lendületet egy igazán sikeres tanévhez!

 

Augusztus 23. és szeptember 4. között nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával valamennyi nem akciós lovaglónadrágra, lovaglócipőre, lábszárvédőre, csizmaszárra és kobakra +10% kedvezményt kapsz a dunakeszi Horze Lovasáruházban és a bábolnai Horze Lovasboltban.

Most érdemes hát megvásárolni a hőn áhított darabokat.

A kedvezmény törzsvásárlói kártyával is összevonható, így ha van 5-10% törzsvásárlói kedvezményed, akkor összesen 15-20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg a lovagláshoz szükséges alapdarabokat:

 • Kobakot:
  mert fő a biztonság!
 • Kiváló lovaglónadrágot:
  hogy hozzátapadj a nyereghez.
 • Kényelmes lovaglócipőt:
  hogy a lábad is jól érezze magát.
 • Lábszárvédőt vagy csizmaszárat:
  a lábszársegítségek tökéletes alkalmazásához.

Csak a legkényelmesebb felszerelés elég jó egy tökéletes lovagláshoz!
Előbbiben a kiváló Horze termékekre, utóbbiban lovas oktatódra számíthatsz.


 

Horze fotópályázat

Szereted a Horze termékeket? Szívesen szerepelnél szeptemberi divatbemutatónkon? Ragadj fényképezőgépet, örökítsd meg lovadat vagy önmagadat kedvenc Horze felszerelésedben és legyél a 2 szerencsés egyike, aki 2010 szeptemberében bemutathatja a legújabb lovas divatkollekciót.

A nyertesek a bemutatott ruhadarabok közül a kedvencüket megkapják ajándékba (max. 30.000 Ft értékben).

 • A fotók beküldési határideje: 2010. augusztus 31.
 • Beküldési cím: marketing@horze.hu vagy postai úton
  Horze Lovasáruház 2120 Dunakeszi, Fő út 1/b.

Pályázatodban kérjük, tüntesd fel nevedet, telefonszámodat és e-mail címedet, hogy felvehessük veled a kapcsolatot. A fotók beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat a Horze Lovasáruházban kiállítsuk és a www.horze.hu honlapon megjelentessük (a szerző nevének feltüntetése mellett).

Figyelem!
A fotópályázaton kizárólag a Horze törzsvásárlói vehetnek részt.
Még nem vagy törzsvásárló? Kattints ide!
Lovardai törzsvásárlói programunk érdekel? Kattints ide!

 


 

Nyári kiárusítás  

Július 26-tól augusztus 14-ig  minden lovas felsőruházatra  30-40% kedvezmény a dunakeszi Horze Lovasáruházban és a bábolnai Horze Lovasboltban. Vegye meg most az aktuális vagy korábbi kollekciók darabjait, mert ennél olcsóbbak már tényleg nem lesznek. Kivéve, ha részt vesz július 30-i éjszakai vásárlásunkon.

 

A részleteket megtalálja a Horze oldalán >>


 

Daidzsi - egy galoppló naplója
Versenylónak szánták, mégsem az lett belőle...

Kis híján lókolbász. A galopp nem az ő világa. Nem atléta típus, rövidek a lábai, husik a combjai, még a startgép is szűkös volt kicsit. Nem mintha kedvére való lett volna a gyors galopp. Annál nyugodtabb típus. A starthelyen is csak nézelődött körbe kényelmesen.

Azt mondták róla, hogy egy tündér. Tényleg az. Egy nagyra nőtt ovis. Miért is lenne más, amikor egy három éves lovacskáról beszélünk? Anyja és apja is versenyt nyert, anyja Németországban, apja Angliában. Úri fiúról van hát szó. Ezért is vette meg külföldi tulajdonosa annak reményében, hogy szépen termel majd a galoppon. Nem így lett. Jött a telefonhívás: holnap indul a külföldi vágóhídra.

Amit nem gondolnánk: egy Pest környéki lovasáruház munkatársai tanácskoztak, gondolkodtak és segítettek – nem kis költséget vállalva. Gondozói nehéz szívvel váltak meg tőle, nem úgy, mint a tulajdonosa. Egyelőre legyen titok, hogy Daidzsi hová került, a fontos az, hogy jól van, biztonságban és lószerető emberek foglalkoznak vele.

 


A Horze Lovasáruház korábbi és további Akciói, Rendezvényei, Hírei:

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés