keresés a lovardák között

Pataky Kata bemutatói
Pataky Kata bemutatkozik │ Pataky Kata hírei │ Pataky Kata válaszol │
Monty Roberts és módszere Lovak erőszakmentes képzése
Bemutatók │ Kurzusok leírása │ Induló kurzusok
│ 
Lovastábor Pataky Katával │

 

 

www.patakykata.hu 

"Első Találkozás" bemutatósorozat

2010. szeptemberétől elindítom az "Első Találkozás" bemutatósorozatomat. A bemutatók a Monty Roberts-módszerről, annak gyakorlati alkalmazásáról szólnak. Fél és egyórás verziói lesznek az előadásnak, az alkalomtól és a körülményektől függően.


Első találkozás bemutató - a negyedik alkalom!

Kata következő Első Találkozás bemutatója október 24-én lesz, vasárnap, Sopronban, a Brandmajor Lovasudvarban. Az egész hétvégi esemény a lovarda feledesének megnyitója alkalmából kerül megrendezésre, mindenféle érdekes programmal, köztük Kata suttogó bemutatójával.


A Monty Roberts-módszer az erőszakmentes és természetes bánásmód magasiskolája!

Pataky Kata "Első Találkozás" bemutatói - beszámolók

"Az Első Találkozás hirdetései alapján az volt a benyomásom, hogy Kata valami hasonlót csinál, mint Monty Roberts, hiszen az ő bemutatóival kapcsolatosan szokták kiemelni azt, hogy a tréner most találkozik először a fellépő lovakkal. Nem csalódtam. Kata tényleg valami hasonlót csinál. De miért is ne tenné, ha egyszer Monty Roberts tanítványa?"

Tovább az "Első Találkozás" bemutatók beszámolóihoz >>


A bemutató címe több szempontból is értelmezhető és értelmezendő:

- Első Találkozás részemről a lóval és a ló részéről velem

A Monty Roberts-módszer lényege, hogy az Equus, vagyis a ló saját nyelvének ismeretén alapszik. Éppen ezért a bemutató lényege, hogy teljesen "idegen" lovakkal történik a kommunikáció és a Csatlakozás (Join-Up), amelynek során a ló saját döntése alapján köt szövetséget az emberrel, vagyis a bemutatón velem.
Nem saját, nem képzett és betanított lovakkal dolgozom a közönség előtt, nem a munka eredménye, hanem maga a munka folyamata, a módszer alkalmazása a bemutató tárgya. Ezzel az Első Találkozás bemutató jelenleg egyedülálló a természetes vagy erőszakmentes lókiképzés bemutatók hazai palettáján.

- Első Találkozás a magyar közönség részéről a Monty Roberts-módszerrel

A 2008-as nagy sikerű Monty Roberts bemutató (Papp László Sportaréna) kivételével a hazai lovasok és érdeklődők idáig csak ritkán találkozhattak Monty Roberts nevével vagy módszerével, bemutatót pedig egyáltalán nem láthattak, oktatáson nem vehettek részt. Célom hogy a jövőben ez a helyzet megváltozzon és minden érdeklődő hozzáférhessen a Monty Roberts módszer egyedülálló tudásnyagához. Nem titok, a bemutatót kifejezetten azért tartom, hogy felkeltsem a lóbarátok érdeklődését az erőszakmentes bánásmód e hatékony módszere iránt, hogy annak elsajátításával lovak és lovasok igazi társakká válhassanak.

- Első Találkozás részemről a közönséggel

Monty Roberts Instruktorként most lépek először az érdeklődők elé. Lóterapeutaként már korábban is dolgoztam, de demonstrációt és oktatási munkát nem végeztem.


 "Első Találkozás" bemutató az Ön rendezvényén

Ha szeretné, hogy helyszínén vagy rendezvényén tartsak egy bemutatót, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!


Korábbi, már lezajlott bemutatók:

Első találkozás - a harmadik bemutató
2010. október 9. 16:00 óra Óbuda, Aranypatkó Lovarda www.aranypatkolovarda.hu

 


"Első találkozás" - a második bemutató:

2010. szeptember 25-én 18:00 órai kezdettel Pátyon, a Bellandor Lovasközpontban. Join-Up és Monty Roberts módszer a gyakorlatban...


Első bemutató:

2010. szeptember 11-én kb. 13:00 órától a Fríz Ló Tenyésszemle és Családi Nap című rendezvényen, Simonpusztán (Érd) tartom az "Első Találkozás" bemutató sorozat első bemutatóját. Az egyórás demo-n két Fríz lóval fogok foglalkozni, amelyek közül az egyik nyers ló. Join-Up, érzéketlenítés, kettős futószárazás és első lovas felültetése a bemutató témája.

 


ELÉRHETŐSÉGEK

Pataky Kata
Okleveles
Monty Roberts Instruktor

E-mail: kata@patakykata.hu
Web: www.patakykata.hu
Tel: +36 30 508-7196

 

Cikkajánló:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés