keresés a lovardák között


Furioso North Star fotópályázat

További Művészeti pályázatok >>>

A Furioso- North Star Lótenyésztő Országos Egyesület  Fotópályázatának célja a Furioso- North Star fajta  hazai és nemzetközi népszerűsítése. A pályázat nyílt, a nevezési feltételek elfogadásával bárki részt vehet rajta (nincs megkötés az alkotó életkora és a kép keletkezésének idejét illetően sem). 

- A pályázat témája a Furioso - North Star. Csak eme fajta lovairól készült fotókkal lehet nevezni.
- Két kategóriában lehet nevezni:
    - Életkép.
    - Szakmai és sport fotó.

Szakmai képek esetében a ló megfelelően felkészített legyen. (A ló ápolt, sörénye lehetőleg befonva, a  kantár, ami rajta van, tiszta. Ha a fotó felvezetés közben készült, a felvezető ruházata is rendezett, a minőségi követelményeknek megfelelő legyen.) Sáros, koszos lovakról készült képeket nem fogad el a zsűri.

Maximum 8 egyéni képpel lehet nevezni. A sorozat egy képnek számít, de minimum 6, maximum 10 képből kell állnia.

A pályázat leadási határideje: 2010. szeptember 15.

A fotópályázatra nevezett képeket a fotopalyazat@furiosonorthstar.hu címre lehet elküldeni. Papírképet, digitális képeket cd-n vagy bármilyen adathordozón nem fogadunk el. Postai úton és személyesen leadott munkákkal nem lehet pályázni. Nevezési díj nincs!

A feltölthető képek paraméterei:
- a hosszabbik oldal mérete  1600 pixel
- RGB színrendszer
- JPG formátum, lehetőleg a  legjobb minőség (pl. Photoshop 12-es tömörítés)

A feltöltött képhez kérjük csatolni a pályázó elérhetőségeit, illetve a képen szereplő ló pontos adatait. A zsűri elé és a közönségszavazás lezárásáig az egyesület honlapjára a képek sorszámmal ellátva kerülnek, a pályázók adatai titkosak maradnak az eredményhirdetésig.

Minden kép eredetije minimum 1 Mb,- felső határ nincs- amit a pályázat kiíróinak kérésére be kell tudni mutatni. A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat, kizárólag furioso- north star fajtájú lóról készült képekkel. Ezen feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a regisztrálással a pályamunkájáról kijelenti, hogy az saját szerzői alkotása, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. Amennyiben az alkotás obszcén, kirekesztő, agresszív jellegű és/ vagy sért faji, nemi, szexuális identitást, a pályázó automatikusan kizárja magát a pályázatból.

A pályázó a pályázati anyag feltöltésével kijelenti, hogy a Ptk. személyhez fűződő jogok védelmével kapcsolatos szabályaival összhangban lévő - előírások megszegéséből fakadó minden jogkövetkezményt visel.
 
Eredményhirdetés: 2010. szeptember 30.
 
A zsűri által erre érdemesnek tartott képek a pályázat lezárását követően megtekinthetőek lesznek a pályázati oldal- www.furiosonorthstar.hu - erre kialakított galériájában. A felkerült képekre 2010. szeptember 16-tól, szeptember 29 24.00 óráig lehet a képre kattintással szavazni.  A közönségdíjat az az alkotás nyeri meg, melyre a legtöbben szavaznak. 

1.helyezett: 30.000 Ft
2. helyezett: 15.000 Ft
Közönségdíj: 20.000 Ft.

Jogok
A pályázat benyújtója hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója jogosult használni az alkotást a pályázathoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, újság, internetes felület, hírlevél, tv műsor, reklám stb. keretében. Ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. Egyéb felhasználás csak az alkotóval való egyeztetés alapján történhet.

A zsűri tagjai:
- Banyó-Hajdu Krisztina
- Ivanics Réka
- Novák Pál

További Művészeti pályázatok >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés