keresés a lovardák között


 

 

Nyitott Lovardák 2011 - sajtóinformációk

 │ Nyitott lovardák 2011 │ Helyszínek, időpontokSajtóinformációk │
Regisztráció lovardáknak │ Médiapartnereink

 


Nyitott Lovardák – Lovaglás az egészségért

A Lovasok.hu lovaglást népszerűsítő programsorozatának keretében 2011 április végétől június közepéig országszerte 40 lovardában kínálnak ingyenes lovaglási lehetőséget.

 

 


A 2011-ben hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Nyitott Lovardák program lényege, hogy a résztvevő lovardák előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés után ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára.

A létesítményekben nem csupán lóra, vagy fogatra ültetik a vendégeket, hanem bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is. A program célja, hogy a lehető legtöbben megismerjék a lovat, a lovaglás szépségeit. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, a nyílt napok helyszínei megtalálhatóak a www.lovasok.hu/nyitottlovardak oldalon.

A nyílt napokon való részével, a lovaglás és az egyéb lovasszolgáltatások ingyenesek, de az egymásért és az állatokért való felelősségvállalás jegyében a szervezők arra biztatják a programsorozatra látogatókat, hogy fejenként 100 forintos jelképes adománnyal járuljanak hozzá a rászoruló gyermekek terápiás lovagoltatásához. A lovaknak pedig - ha tehetik - vigyenek köszönetképpen egy-egy répát, almát.

Aki lóra ül, saját egészségéért teszi a legtöbbet, mert a lovaglás bizonyítottan javítja a tartást, kondíciót, erőnlétet, egyensúlyérzéket. A lóval való munka önbizalmat ad, oldja a stresszt, fejleszti az empatikus képességeket és a felelősségérzetet.

Lovasok.hu

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
Maus András
06 30 352-4134
nyitottlovardak@lovasok.hu
www.lovasok.hu

 

Cikkek a lovaglásról, lovaglás hatásairól:

A lovaglásról >>>
A lovaglás hatásai >>>

 

 

 

Forrásmegjelöléssel szabadon felhasználható nagy felbontású képek:
kattintással nagy méretben letölthetők

 

Forrás: www.lovasok.hu

 

Forrás: www.babolnamenes.hu

 

Fotó: Mitrov Gabi

 

Forrás: www.poniklub.hu

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés