keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok


Nyeregvilág: használt nyergek adás-vétele, cseréje

Mi is az a Nyeregvilág?

A nyeregvilág születése néhány évvel ezelőtt, annak volt köszönhető, hogy nem létezett olyan üzlet az országban, ahol használt nyerget lehetett volna eladni, venni vagy éppen cserélni. Arra törekszünk, hogy egyre szélesebb választékban kínáljuk a minőségi ugró, díjlovas és univerzális nyergeket. Nálunk saját lovadra próbálva választhatod ki nyergedet, miközben nem vállalsz semmiféle kötelezettséget a vásárlást illetőleg.

 

 

Lehetőséged van a már megunt nyerged/felszerelésed azonnali eladására vagy honlapunkon való bizományos értékesítésére, cseréjére. A nyeregvilágnál tudsz speciális nyerget bérelni, nyerget javíttatni és használt/új kiegészítő felszerelésekből mazsolázni.

Célunk: Létrehozni egy olyan üzletet, ami eleget tesz a minőségi használt lovas felszerelések piacán egyre növekvő igényeknek. Megkönnyítve a vásárlást, azzal hogy egy helyen 40-45 nyereg közül válogathatsz, és nem kell egy tucat hirdetést felhívnod, mire megtalálod a megfelelőt. Szeretnénk mindenki számára megfizethetővé tenni a minőségi nyergeket, felszereléseket, és ezzel is egy kicsit hozzájárulni a minőségibb, lóbarátibb állattartáshoz Magyarországon.

Nem utolsó sorban a használt termékek forgalmazásával szeretnénk óvni környezetünket az olcsó, két hét után eldobható cuccoktól. A nyergek mellet egyre szélesedő palettánknak megfelelve és a nagy érdeklődésnek végre eleget téve megnyitottuk webáruházunkat

 

www.nyeregvilag.hu
Kedves Lóbarát!

Bemutatótermünk Budapesten, a 12. kerület, Ráth György utca 38-as szám alatt. Célunk, hogy maximálisan kielégítsük a vásárlók igényeit, tehát mindenkit kérünk, hogy előre megbeszélt időpontban érkezzen, hogy csak rá tudjunk figyelni és segíteni tudjunk a választásban.

A bemutatóterem lényege, hogy egy barátságos, kellemes környezetben, szakmai segítségadás mellett tudd kiválasztani a Neked legmegfelelőbb terméket. Mi nem csak egy lovas bolt szeretnénk lenni, ami használt felszereléseket ad-vesz, hanem szakmai tudásunkkal szeretnénk hozzájárulni a lovassport fejlődéséhez hazánkban, és mindenkinek megtalálni az ideális nyerget, és egyéb felszerelést.

Szeretettel várjuk azokat is akiknek csak szakmai tanácsra van szükségük, és nem tudnak kitől segítséget kérni!

A bemutatóterem mellett természetesen továbbra is működik webáruházunk, ahol a termékeink többségét megtalálod, de ha a „turkálónkból” akarsz mazsolázni, akkor mindenképpen látogass el hozzánk személyesen!

www.nyeregvilag.hu

Nyeregbe mindenki!

Üdvözlettel: Kótai Sarolta & Benyák Balázs
www.nyeregvilag.hu


Korábbi akciók és kedvezmények a Nyeregvilágnál:

Szülinapi akció a Nyeregvilágnál
2011. november 8-án

Tavaly, 2010 őszén nyitottuk meg az azóta sokatok által már ismert bemutatótermünket Budán, a Déli pályaudvartól pár percnyire. Most születésnapi partira hívunk Benneteket és akcióval kedveskedünk minden vásárlónknak!

A Nyeregvilág lovasboltot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a már korábban működő holnap és webáruház által bemutatott nyergeket és további lovas termékeket leendő vásárlóink kellemes, kulturált környezetben tekinthessék meg és próbálhassák ki. Ugyanis fontos számunkra, hogy Nektek és a lovaitoknak legmegfelelőbb felszerelést sikerüljön kiválasztani. Az üzletben segíteni tudunk sok hasznos tanáccsal és személyes tapasztalatainkkal is.

Minden kedves visszatérő és új vásárlónkat ezennel szeretettel meghívjuk 2011. november 8-án (kedden) tartandó születésnapi partinkra! Ezen a napon az üzletben történő vásárlás értékéből 20 % kedvezményt adunk! (A születésnapi akció a nyergekre nem vonatkozik és más akcióinkkal nem összevonható.)

Lesz kaja, pia, szimfónia! :)
Várunk Benneteket a Nyeregvilág lovasboltban,
a XII. ker., Ráth György u. 38. szám alatt 9-13 és 14-18 óra között.

www.nyeregvilag.hu


Minőségi, márkás lovaglónadrágjaink most féláron a Nyeregvilágnál!

 Minőségi női, férfi és gyermek lovalónadrágok! Kiváló márkák: John Field, Equi-theme, Euro-star és Horka. Női és férfi nadrágok féláron, 7.000.- és 13.000.- forint között, Horka gyermek lovaglónadrágok 5.000.-forintért.

 • Ffi Horka nadrág 7.000.-
 • Női, Horka térdbőrös 8.000.-
 • Női, vékony nyári, térdbőrös Horka 7.000.-
 • Equi-Theme nadrágok 8.000.-
 • Euro-star, térdbőrös 8.000.-
 • John Field, kord nadrág 10.000.-
 • John Field telebőrös, nagy méret 13.000.-

Van vastag kord, pamutos, teflon anyagú, illetve vékonyabb vászon-os stb... Gyere el a lovas szaküzletünkbe és válogass, amíg van miből! :)

 

www.nyeregvilag.hu


Megérkezett "tavaszi kollekciónk"!

Rengeteg új termékkel bővült a kínálatunk, Svájci lovasbolt felszámolásból:

 • kiváló lovaglócipők
 • csizmák
 • verseny ingek
 • lovagló nadrágok
 • fej lámpák
 • nyeregalátétek...

Előbb-utóbb minden fölkerül a webáruházba is,
de az üzletben minden megtekinthető, felpróbálható, megvehető!


Megújult nyitvatartási idő a Nyeregvilág
Bemutatótermében!

Mostantól állandó nyitvatartással várunk mindenkit: Hétfőtől - péntekig: 09:00 - 18:00-ig
(13:00 - 14:00 ebédszünet) Hétvégén: megbeszélt időpontban!

Bp. 12. kerület, Ráth György utca 38.


Óriási nyereg akció

Óriási nyereg akció a Nyeregvilágnál, hogy jól kezdődjön az év!

Kiváló minőségű, márkás nyergeket kínálunk most még kedvezőbb áron, akár 30 - 40 000 Ft kedvezménnyel!
Az akció a készlet erejéig tart!


Karácsonyi kantár vásár a Nyeregvilágnál

December 9-től 19-ig minden teljes áras kantárunk árából 10 % kedvezményt adunk. Folyamatosan érkeznek az új kantárok is, biztos megtalálod a Neked megfelelőt! Minden héten új kedvezményekkel próbáljuk megkönnyíteni az ajándékvásárlást, kövesd figyelemmel a honlapunkon, illetve a lovasok.hu-n az aktuális akciókat!

Ha mégsem tudsz választani, lepd meg szeretteidet Nyeregvilág ajándékutalvánnyal!

Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!
www.nyeregvilag.hu


 Nyeregvilág Ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet Nyergvilág ajándékutalvánnyal! Ha nem tudod a pontos méretet, vagy hogy melyik kantár, nyeregalátét... tetszene családtagodnak, barátodnak vegyél nekik ajándékutalványt! Így biztos olyan ajándékot kap tőled amit használni is tudni fog, és nem kell aggódnod, hogy vajon tetszik-e majd neki amit vettél! Kétféle utalvány közül választhatsz, nincsenek fix összegek, az általad kért összegről állítjuk ki, és hogy meddig érvényes? Azt is Te mondod meg!


Zakuszka-tanyás jópofa pólók

Kedves Lóbarát!

A Zakuszka-tanyás (Mátracserpusztai Lómenhely) jópofa pólók már nálunk is kaphatók, melynek megvásárlásával 100%-ban a lómenhely lakóit támogatod!

Ne sokat gondolkozz a dolgon, gyorsan szerezz be egy pár pólót, hiszen közeleg a Karácsony is, ami ugye a szeretet ünnepe. Mit is tehetnél jobbat mint, hogy egy olyan ajándékot veszel amivel egy nemes ügyet támogatsz, főleg, hogy ez az ügy még LÓvas is!!! A pólókat megnézheted és megrendelheted a webshop-unkan, vagy személyesen a bemutatótermünkben.

www.nyeregvilag.hu

Üdvözlettel: Kótai Sarolta & Benyák Balázs
info@nyeregvilag.hu
+36 30 378-1725 és +36 30 644-1214


A Nyeregvilág és az EquiGlobe közös akciója!

Örömmel tettünk eleget az EquiGlobe megkeresésének, hogy csatlakozzunk kupon akciójukhoz, és támogassuk a gondolkodó lovasokat! Október és November hónapban aki a nyeregvilágnál 5000.- Ft felett vásárol, 5000.- Ft értékű EquiGlobe oktatási kupont kap ajándékba, akinek a vásárlása pedig meghaladja a 10.000.- Ft-ot, az 10.000.- Ft érékű kupont kap a vásárlása mellé!

Termékeinket megtekinthetik webáruházunkban, illetve személyesen,
az igényesen kialakított bemutatótermünkben!

www.nyeregvilag.hu

Élményben gazdag lovazást kívánunk mindenkinek!


Őszi lomtalanítás a Nyeregvilággal!

Kedves Lóbarát!

Nem férsz már be a nyergesedbe, szekrényedbe az évek során felhalmozódott, de időközben feleslegessé vált lovas holmiktól? Itt a lehetőség, hogy rendet rakjál, és megválj a már nem használt felszereléseidtől (kantár, lábvédők, nyeregalátét, heveder, stb…), kinőtt lovas ruháidtól (nadrág, kobak, versenyszerkó, kabát stb…) vagy lecseréld olyanra, amire éppen szükséged van.

Fordulj hozzánk bizalommal! Itt a lehetőség, hogy megválj régi lovas holmijaidtól, mi beszámítjuk, megvesszük régi felszerelésedet! Nézz körül webáruházunkban, folyamatosan változó árukészlettel várjuk az érdeklődőket!

 

www.nyeregvilag.hu

Élményben gazdag lovazást kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel: Kótai Sarolta & Benyák Balázs
www.nyeregvilag.hu


„Ha nem cserélsz, lemaradsz!” - Nyári akció a Nyeregvilágnál

Kedves Lóbarát!

Biztos vagy benne, hogy jelenlegi nyerged tökéletesen megfelelő? Méretben pont passzol hozzád, lovadnak is kényelmes? A nyereg olyan a lónak, mint az atlétának a sportcipő! Ha nem tökéletes, visszaveti a teljesítményt, fájdalmat okoz szeretett lovunknak, sőt maradandó hátkárosodást is okozhat!

Ha meg a mérete nem megfelelő, nem tudsz tökéletesen ülni, ami elsősorban nem biztonságos, továbbá, nem tudod megfelelően alkalmazni a segítségeket, így nem fogod kihozni magadból és lovadból a maximumot. Ugye megéri jó nyeregben lovagolni? Ez elsősorban nem a drága nyerget jelenti, hanem a Neked megfelelőt.

Ha nyerget vennél, cserélnél, vagy eladnál, fordulj hozzánk bizalommal, mi megoldjuk a problémádat! Cseréld le nyerged most, és a pénztárcádban is több marad! Nyári AKCIÓNK keretében verhetetlen áron kínáljuk egyes nyergeinket. Hogy tényleg a tökéleteset válaszd, minden nyergünkre kipróbálási garanciát vállalunk!

Ha tanács kell, hogy melyik a Neked legmegfelelőbb, segítünk! További ló és lovas felszereléseinket egyszerűen megrendelheted WEBÁRUHÁZUNKBÓL!

 

www.nyeregvilag.hu

Élményben gazdag lovazást kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel: Kótai Sarolta & Benyák Balázs
www.nyeregvilag.hu


Nyeregvilág a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon!

Augusztus 28-án (szombat) és 29-én (vasárnap) megtalálsz minket Kiskunhalason, a felnőtt, fiatal lovas, ifjúsági és amatőr országos bajnokságon.

www.nyeregvilag.hu

Addig is tekintsd meg kínálatunkat honlapunkon:

>> Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság részletes programja <<


Balatonvilágoson a Nyeregvilág!

Augusztus 7-én (szombaton) várunk minden érdeklődőt szeretettel nyeregvásárunkon, a III. Pulai Lovaspark Kupán. Mivel díjlovas versenyről van szó, így főleg a díjlovas nyergeinket visszük, illetve a nemrég érkezett gyönyörű kantárokat, és egyéb kiegészítőket!

Gyere el, hogy személyesen is megismerhessük egymást!
Egyedi kérésre bármelyik nyergünket elvisszük!

www.nyeregvilag.hu

Nézz körül webáruházunkban és vedd fel velünk a kapcsolatot: 

>> III. Pulai Lovaspark Kupa részletes programterve <<

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés