keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovasboltok


Wild West Store
Csizmák és Ruházat

- Bemutatkozás, üzletek - Termékek - Webáruház - Akciók, újdonságok -

Bemutatkozik a Wild West Store

 

Üdvözlünk a Wild Westnél – a fiatalosan vagány és egyben klasszikusan elegáns divat világában. Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra.

Tudjuk, miért jöttél, hiszen ismerünk. Bizonyos szempontból olyan vagy, mint mi – hasonlítunk egymásra abban, hogy szeretünk különbözni másoktól. Szeretjük különlegesnek érezni magunkat a ruhánkban. Szeretjük, ha nem veszünk el a tömegben, hiszen Te is és mi is vállaljuk az egyéniségünket. A western divat pedig gondoskodik erről, ebben biztosak lehetünk, hiszen a nálunk forgalmazott termékek nemcsak minőségükkel, de egyedi stílusukkal is garantálják a hozzánk méltó megjelenést.

Figyeld meg: egy western ruhadarab – legyen szó egy csizmáról vagy mondjuk egy ingről, bőrkalapról vagy csak egy apró kiegészítőről – bármilyen öltözetet feldob és karakteressé tesz. Egy csizmát például nyugodtan hordhatsz farmerhez, de ugyanaz akár egy öltönnyel is jól mutat, vagy egy miniszoknyás női lábat is vadítóan szexivé varázsol. Lényeg, hogy mindig és minden környezetben kifejezi az egyéniséged. Arról pedig, hogy mindenki megtalálhassa a valóban hozzá illő darabot, Európa egyik legszélesebb csizmaválasztéka gondoskodik, amit akár hiszed, akár nem, a Wild West üzleteiben találsz. A nálunk kínált 250-féle csizma között a westerntől a motoros csizmáig minden elérhető. A spanyol Sendra, a Primeboots, a Sancho és a Kochmann termékei az első osztályú minőséget, a kajmán-, strucc-, rája- vagy kígyóbőrből varrt csizmáink pedig az egzotikus különlegességet garantálják.

Ezek után nem csoda, hogy az urban cowboy irányzat világszerte és hazánkban is egyre több embert hódít magának. Így pedig már az is érthető, hogy csak Magyarország határain belül mi is már a 8. boltunkat tudtuk megnyitni. Ha Te is kész vagy vállalni önmagad, talán épp Te leszel a saját társaságodban az első, aki egy dögös western ruhadarabbal divatot teremt! Látogass el hozzánk mielőbb személyesen is! Várunk az üzleteinkben.

Wild West Store üzletek Magyarországon

 

Wild West Store
BUDAPEST

1032 Budapest,
Szőlő u. 84.

Tel: 439-0070

www.wildwest.hu
info@wildwest.hu

Nyitvatartás
H: 13-18h
K-P: 10-18h
Sz: 10-13h
V: ZÁRVA

Vénkovboj Kft.

8419 Csesznek,
Vár út 64.

Tel: (30)-513-9701,

limondjoe@gmail.com

Nyitvatartás
H: ZÁRVA
K-V: 10-18 h

 

 

DEBRECEN

4028, Kassai út 22/A.
Tel: 06-52-413-511

E-mail: debrecen@wildwest.hu

Nyitvatartás:
H: 13 - 18h
K-P: 10 - 18h
Sz: 10 - 13h

GYŐR

9023, Corvin u. 40.
Tel: 96/523-535,
30/9-297-952
E-mail: lovassport@wsi.hu

Nyitvatartás:
H-P: 9-17 óráig
Sz: 9-13 óráig

SZEGED

6725, Petőfi S. Sugárút 79.
Tel: 06-62-452-824
E-mail: galadmotor@gmail.com

Nyitvatartás:
H-P: 9-18h
Sz: 9-13h

www.wildwest.hu

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés