keresés a lovardák között


WEG - 2010, Kentucky

Lovas Világjátékokról

Magyar Válogatott

Versenynaptár,
programterv

Kapcsolat

Legyünk Ott! Kampány 

Legyünk ott! Kampány
Lovas Világjátékok (Kentucky 2010) - Kvalifikálódott magyar versenyzők részére

Legyünk Ott! felhívás

Legyünk Ott Festmények

Legyünk Ott! termékek

Legyél te is a Legyünk OTT! csapat tagja, csatlakozz hozzánk TE is!
Legyünk Ott! a Facebook-on is!


Az Itthon Európában a Művészetért közhasznú Alapítvány művészei számos művet ajánlottak fel a Legyünk ott! kampány keretén belül. 

A képeket az alábbi elérhetőségeken keresztül veheti meg: legyunkott@gmail.com
,     
06-30-555-1615,     06-20-924-9489

Az Alltech FEI Lovas Világjátékok keretében a Lovas Világszövetség (Fédération Equestre Internationale, FEI) által elismert nyolc lovassportág világbajnokságát rendezik meg. Az Olimpiai Játékokhoz hasonlóan a Lovas Világjátékokat is négyévente rendezik meg, korábban Stockholm, Hága, Róma, Jerez és legutóbb Aachen városa adott otthont a Játékoknak. Az Alltech FEI Lovas Világjátékok 2010™ új fejezetet nyit a Lovas Világjátékok történetében, mivel ez lesz az első alkalom, hogy a Világjátékokat Európán kívül rendezik, és egyúttal először bonyolítják le az összes versenyszámot ugyanazon a helyszínen, a 486 hektár területű Kentucky Lovas Parkban. A több mint 60 ország 600 lovasa és közel 700 versenylova részvételével megrendezésre kerülő 16 napos versenysorozatot a várakozások szerint a helyszínen több mint 600.000, televízión keresztül pedig több mint 460 millió nézőből álló nemzetközi közönség tekintheti majd meg.

A Lovas világjátékok 16 napja során számos program várja a Lexingtonba látogató vendégeket és sportolókat egyaránt. Az Alltech Fortnight Festival keretén belül két héten keresztül világhírű zenészek, énekesek, zenekarok fellépését nézhetik meg az érdeklődők. Magyarországról a Princess (A hegedű hercegnői) együttes is bekerült a meghívott előadó művészek sorába.

A Lovas Világjátékok tehát kétségtelenül a legnagyobb lovasverseny, az esemény komolysága, a helyszín messzesége azonban nehézségeket gördít lovas versenyzőink kijutása elé. Amennyiben Ön is fontosnak tartja, hogy lovasaink kijussanak a Világjátékokra, hogy méltón képviselhessék Magyarországot és a magyar lovas sportot, és úgy gondolja, hogy szeretne hozzájárulni a kijutás feltételeinek megteremtéséhez, az alábbi módokon járulhat hozzá sikerükhöz (bővebb információhoz kattintson a szövegre):


Festmények megvásárlásával

>> Festmények itt! <<


célzott vagy bármilyen egyéni szponzorációval és támogatással.

>> Részletek itt! <<


LEGYÜNK OTT! - termékek
megvásárlásával

>> Termékek itt! <<


ADOMÁNYOZÁS
számlaszámra:
PannonSportArt Nonprofit Közhasznú Kft. - 65100149-11328056-00000000
vagy bármilyen egyéni felajánlással
 
 

a 2010-es kentucky VilágJátékokra kvalifikálódott versenyzőink:

Név

Lovasklub

Versenyszám

Hugyecz Mariann

Hetényegyházi Hullám LK

Díjugratás
díjugratás

Horváth Balázs

Airvent LC

Kovács Henri

Morris LK

Szász Sándor

-

James Wingrave

Agropoint Kft

Esztergomi Anita

BLK

Lovastorna
lovastorna

Gadolla Réka 

BLK

Király Ágnes

BLK

A Lovas Világjátékokra kijutott, de az eseményen nem részt vevő lovasok: Ács Róbert (díjlovaglás), Szabó Anita (díjugratás). 

Jótékonysági Est:

2010. július 16-án került megrendezésre a „Legyünk ott!” jótékonysági est, ahol a szervezők célja az volt, hogy támogatást gyűjtsenek az Alltech FEI Lovas Világjátékok 2010™-ra kijutni kívánó versenyzők számára. A Jótékonysági est védnöke Habsburg György, a Magyar Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, a Vöröskereszt elnöke,  díszvendége pedig a háromszoros Európa-bajnok, kilencszeres világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok, Magyar Örökség-díjas Kőbán Rita volt.. >> A jótékonysági Est képes beszámolója megtekinthető ITT! <<

Festmények művészek felajánlásával:

A sportélet és a képzőművészek összefogásának jeleként az Itthon Európában a Művészetért közhasznú Alapítvány művészei számos művet ajánlottak fel a Legyünk ott! kampány keretén belül. A képekből befolyó bevételt a Lovas Világjátékokra utazó válogatott részére ajánlották fel a művészek.
 
A képeket az alábbi elérhetőségeken keresztül veheti meg: legyunkott@gmail.com, 06-30-555-1615, 06-20-924-9489
 
A felajánlott műveket IDE kattintva tekinthetik meg!

 

Legyünk Ott termékek a Lovasok.hu lovasboltban

>> Legyünk OTT! Termékek a lovasboltban

2010. június 10.-től keresse Ön is a Lovasok.hu webshopjában a Kentucky Világjátékokra kvalifikálódott Magyar Lovas Válogatott segítésére létrejött kampány termékeit: női, gyermek és férfi pólót, baseball sapkát, bögrét.

Szeretné, ha hazánkat képviselnék lovasaink a 2010-ben, Kentuckyban megrendezésre kerülő Lovas Világversenyeken?

Most Önnek is lehetősége van arra, hogy hozzájáruljon a versenyzőkre és csapatokra nehezedő terhek csökkentéséhez, és hogy segítsen a magyar siker elérésében. Minden felajánlás számít, és minden összeg a versenyzők kijutásának támogatására kerül felhasználásra.

Vásároljon a „Legyünk ott!” termékeiből, viselje magán a kampány pólóját és hírdesse büszkén, hogy Ön már tett e nemes ügy érdekében!

A jótékonysági kampányhoz a kiemelten közhasznú társaság, a FOODLAWMENT biztosítja a jogi hátteret. A „Legyünk ott!” termékek bevételét a lovasok kijutására és részvételére gyűjtjük. A kampány adományozó szándékkal jött létre, a szervezők mindennemű nyereségről lemondanak, és azt teljes egészében a Kentucky Világjátékokra Minősült Magyar Lovas Válogatottnak adományozzák.

Az Itthon Európában a Művészetért közhasznú Alapítvány művészei számos művet ajánlottak fel a Legyünk ott! kampány keretén belül. A képeket az alábbi elérhetőségeken keresztül veheti meg:
legyunkott@gmail.com
,     06-30-555-1615,     06-20-924-9489

Legyen Ön is a csapat tagja, és járuljon hozzá a magyar versenyzők sikeréhez!

Legyünk Ott!
felhívás

Kvalifikálódott
versenyzők

Legyünk Ott
Festmények

Legyünk Ott!
termékek 

2010 Lovas
Világjátékok


A Foodlawment (Európai Élelmiszerlánc Parlament) egy kiemelten közhasznú társaság. Az Egyesület legfőbb célja az élelmiszerlánc védelme, fenntartása és megőrzése a jövő nemzedékei számára. Munkájukkal segíteni és támogatni kívánják az élelmiszerlánc minden pontját, a termelőt, a feldolgozót, az áru terítésével, értékesítésével és megsemmisítésével foglalkozó összes vállalkozást, magánszemélyt, hivatalt, kutatót, oktatót és nem utolsósorban a fogyasztót, akiért a lánc összes résztvevője dolgozik. Ezúton is köszönjük a Foodlawment Egyesületnek, hogy vállalta, hogy biztosítja a magyar lovas válogatott támogatásáért létrejött összefogás jogi hátterét.

További infók részletek, jegyrendelés a LEGYÜNK OTT! szervezőitől:
e-mail: 
legyunkott@gmail.com, telefon: 20/924-9489

   
 

Az est fővédnöke: Habsburg György, Magyarország utazó nagykövete, a Magyar Vöröskereszt és a Nemzeti Lovardáért Alapítvány elnöke, Díszvendég: Kőbán Rita, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozó, ügető hajtó Lovasbemutató szereplői: Puszta ötös és csikós bemutató: Aczél Imre, Nagy József és Thábit Zsolt, military: Benedek Béla, fogathajtás: Németh László, lovastorna: Gadolla Réka, Király Ágnes és Jakab Sára, díjlovaglás: Szeredy Patrícia, díjugratás: ifj. Bönde Ferenc. Czuk Oktávia táncdal énekes, Herencsár Viktória cimbalomművész, a cimbalom világszövetség elnöke, Németh Gábor és Marton Kovács Katalin a Magyar Állami Operaház énekesei Doman Katalin, a Magyar Állami Operaház karmestere. A Cavalliera lovas alkalmi ruházatát: a Cavalliera Equestrian Colture by Viktoria luxus kollekciót Alekszi Viktória tervezte. A Princess együttes: Pados Kriszta, Sándor Kriszta és Molnár Bea. Tűzlovas: Harangozó János. Az est fényképésze Horváth Attila, Hungaryfotó. A jó hangulathoz az élőzenét a Circus Maximus együttes biztosítja az est folyamán. A festményárverésre a képeket az Itthon Európában a Művészetért Közhasznú Alapítvány művészei ajánlották fel. Helyszín: Kincsem Park, Kincsem Rendezvényközpont, Étkezés: Éden Catering. Italok: az üdvözlőital pálinkáit felajánlotta: Fütyülős, a Rose borokat felajánlotta a Thummerer pincészet, a vörös és fehér borokat felajánlotta Csengődi István pincészete. Tombolafelajánlások: Vista, Hucul Ménes További támogatók: Foodlawment, Lovasok.hu a Legyünk ott! kampány médiatámogatója Alltech Hungary Kft. a Legyünk ott! kampány kommunikációs, grafikai és rendzvényszervező munkáját végzi, Coolpoint Kft., PannonExpert Kft., Lovas Nemzet, Lovas Junior, Magyar Állattenyésztők Szövetsége, Vitafort Zrt. Köszönjük a támogatást!


Alltech FEI Lovas Világjátékok, Kentucky
2010. szeptember 25 - október 10.

WEG - 2010, Kentucky

Lovas Világjátékokról

Magyar Válogatott

Versenynaptár,
programterv

Kapcsolat

Legyünk ott! Kampány 

Naponta friss hírek a Lovas Világjátékokról az  támogatásával:

 Beszámoló a 16. napról

A Világjátékok utolsó napján vasárnap volt a fogathajtás, a lovastorna és a para-díjlovaglás döntője, valamint a záró ceremónia.

 Angliába kerül a világbajnok militaryló

Eladták Michael Jung lovát, mellyel megnyerte az Alltech FEI Lovas Világjátékok Lovastusa Világbajnokságát. Sam rekordáron, 2.000.000 euróért, tehát körülbelül 560 millió forintért cserélt gazdát.

 Anglia lovasai szerezték a legtöbb érmet Kentuckyban

Íme a végleges éremtáblázat!

 Magyar tulajdonú lovakkal Exell Boyd a világ tetején!

Rendkívüli izgalmak: Tomas Eriksson-t pályatévesztés miatt kizárták, show: az amerikaiak nyerték az utolsó napot, és végül happy end: Exell Boyd lett a világbajnok!

 Beszámoló a 15. napról

Le Jeune nyerte a Díjugrató Világbajnokságot
Eccles és Looser a dobogó tetején
Exell továbbra is az élen a maraton után
A para-díjlovaglás az Ib és II kategóriák zenés kűrjével folytatódott

 A maratonhajtás igazi csapatmunka

A segédhajtók szerepe a maratonpályán - A maratonpálya leküzdése során kiemelten fontos szerep jut a segédhajtóknak. A hajtó mögött két segédhajtó tartózkodik a kocsin.

 Teljes döbbenet: valakik tönkretették Chardon maratonkocsiját

Ijsbrand Chardon több mint húszezer euró értékű maratonkocsiját valaki(k) a használhatatlanságig szabdalták fel késeikkel, nem kímélve a speciálisan Chardon számára gyártott bőrüléseket sem!
Ám Chardon még így is győzni tudott!

 Lovas portrék

Díjugratók (Rodrigo Pessoa, Meredith Michaels-Beerbaum, Eric Lamaze, Marcus Ehning), díjlovasok (Edward Gal, Laura Bechtolsheimer, Steffen Peters), lovastornászok (Kai Vorberg, Patric Looser, Joanne Eccles) és fogathajtók (Exell Boyd, Ijsbrand Chardon, Chester Weber) portréi képekkel!

 Percről-percre Kentuckyból: Maratonhajtás

A maratonhajtás után az összesített eredmények alapján vezet a magyar lovakat hajtó Boyd Exell.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés