keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Global Champions Tour 2011
Díjugrató versenysorozat

A versenysorozat idei állomásai:


Doha, Katar
2011. március 17-19.


Valencia, Spanyolország
2011. május 6-8.


Hamburg, Németország
2011. június 1-5.

Cannes, Franciaország
2011. június 9-11.

Monte-Carlo, Monaco
2011. június 23-25.

Estoril, Portugália
2011. július 1-2.

Chantilly, Franciaország
2011. július 22-24.

Valkenswaard, Hollandia
2011. augusztus 12-14.

Rio de Janeiro, Brazília
2011. szeptember 2-4.

Abu Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok
2011. november 24-26.


Beszámolók 2011-ből:

Véget ért a 2011-es Global Champions Tour sorozat

A 2011-es év a katari Dohából indult, és az Egyesült Arab Emirátusokban, Abu Dhabi-ban ért véget a Global Champions Tour sorozata számára. Jövőre bővül a versenysorozat, és hozzánk is közelebb kerül. A 2011-es döntőt Roger-Yves Bost, a sorozatot pedig Edwina Tops-Alexander nyerte meg.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Abu Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok >>


320 000 euró Gerco Schrödernek

2011. szeptember 2-4-ig a brazíliai Rio de Janeiro adott otthont a Global Champions Tour versenysorozat idei utolsó előtti állomásának. Gerco Schröder végzett a dobogó legtetején Eurocommerce London nyergében egyedüli dupla hibátlan lovaglással. A legjobb 18 versenyző között 1 millió eurót osztottak szét.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Rio de Janeiro, Brazília >>


Beezie Madden új lovával nyert

2011. augusztus 12-14-ig a hollandiai Valkenswaard-ban Jan Tops, a Global Champions Tour versenysorozat ötletgazdájának otthonában rendezték meg a nyolcadik állomást. Tavaly szintén amerikai győzelem született ezen a pályán, akkor Laura Kraut állhatott a dobogó tetejére.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Valkenswaard, Hollandia >>


Ismét női lovasok a dobogón Chantilly-ban

A Global Champions Tour a Chantilly-i Nagydíjjal folytatódott a július 22-24-i hétvégén. A tavalyi fordulóhoz hasonlóan idén is csak női lovasok álltak fel a dobogóra ezen az állomáson. Egy érdekes összevetés után Edwina Alexander győzött.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Chantilly, Franciaország >>


Christian Ahlmann nyert Estorilban

2011. június 30 és július 2 között a portugáliai Estorilban rendezték a Global Champions Tour következő állomását. A múlt heti monacoi felállás mintha most megcserélődött volna: az akkor az időért 1 hibapontot begyűjtő Ahlmann most hibátlan maradt és megnyerte a Nagydíjat, míg a monacoi győztes, Rolf-Göran Bengtsson most 1-et kapott az időért.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Estoril, Portugália >>


Rolf-Göran Bengtsson második idei győzelme

A 2011-es versenysorozat az ötödik állomásán érkezett meg Monacoba. A Földközi-tengertől csupán néhány méterre felállított egyedi arénában versenyeztek a lovasok a Frank Rothenberger által épített pályán. Egyedüli dupla hibátlan lovaglást Rolf-Göran Bengtsson és Casall la Silla tudtak bemutatni.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Monte-Carlo, Monaco >>


Ismét Edwina Alexander győzött cannes-i fordulón

A cannes-i nemzetközi díjugrató verseny 2000-ben lett a világ legnagyobb összdíjazású versenye, akkor 1,4 millió dollár pénzdíjjal.  Azóta a világ legjobb lovai és lovasai mérkőznek meg évről-évre a Nemzetközi Filmfesztivál városában. Emlékezhetünk, hogy tavaly Edwina Alexander győzött Cannes-ban egy „biztonsági” hibátlan lovaglással, hiszen rajta kívül mindenki ütött egyet az összevetésben, például Kevin Staut és Jessica Kürten is.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Cannes, Franciaország >>


Derby és Global Champions Tour Hamburgban

Hamburgban ismét egy hétvége során rendezték meg a Global Champions Tour-t és az idén már 82. Hamburgi Ugró- és Díjlovas Derbyt. Cikksorozatunk célja ugyan elsősorban a Global Champions Tour állomásainak nyomon követése, azonban Hamburg esetén nem lehet kihagyni a Derbyt sem.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Hamburg, Németország >>


Je t'Aime Flamenco Valenciában

Május 6 és 8 között rendezték a spanyolországi Valenciában a 2011-es szezon második Global Champions Tour állomását. A legnagyobb összdíjazású díjugrató versenysorozat egy-egy állomását már az elmúlt két évben is Valenciában rendezték, így volt ez az idei évben is.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Valencia, Spanyolország >>


Alvaro de Miranda Neto első GCT győzelme

A Global Champions Tour 2011-es versenysorozata elkezdődött az elmúlt hétvégén. A világ legnagyobb összdíjazású díjugrató versenysorozatán idén tíz állomáson versenyeznek a világ legjobb díjugrató lovasai. Az első fordulót Dohában rendezték, ahonnan Alvaro de Miranda Neto vihette haza az első helyért járó 150.000 eurós pénzdíjat.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Doha, Katar >>


Beszámolók 2010-ből:

Laura Kraut duplázott két hét alatt

A Global Champions Tour döntő előtti utolsó állomását augusztus 13 és 15 között rendezték a hollandiai Valkenswaard-ban. Itt már 17 éve rendeznek nemzetközi díjugrató versenyt, a Global Champions Tour 2010-es szériájában pedig ez volt a nyolcadik állomás. A tavalyi győztes Edwina Alexander idén nem tudott hibátlanul lovagolni, azonban a chantilly-i győztes Laura Kraut már a második GCT győzelmét szerezte meg két hét alatt.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Valkenswaard, Hollandia >>


Női lovasok a dobogón Chantilly-ban

A Global Champions Tour hetedik állomását a francia Chantilly-ban rendezték július 22-25-ig, mely méltán híres a lóversenyzésről 3000 telivérjével a világ legnagyobb tréningközpontjává vált. Most azonban nem lóversenyt rendeztek, hanem a díjugratás legnagyobbjai mérték össze tudásukat a tejszínhabról elnevezett városban (créme Chantilly).
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Chantilly, Franciaország >>


Checkmate és Meredith sikere Estorilben

2010. július 1-3-ig rendezték a Global Champions Tour 6. állomását Portugáliában, Estrorilban. A Global Champios Tour minden egyes állomásán a Nagydíjban mintegy 300 ezer eurót osztanak szét a legjobb 18 lovas között. A Global Champions Tour 2006-os debütálása óta Estorilban minden évben volt egy-egy állomás. A tavalyi győztes, Leopold Van Asten most nem tudott győzni, hanem Meredith Michaels-Beerbaumnak kedvezett a verseny.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Estoril, Portugália >>


Bernardo Alves és Bridgit győzött Monacoban

2010. június 24-26-ig rendezték Monaco, Monte-Carlo-ban a Global Champions Tour 5. állomását az idei évben. A Global Champions Tour 2006 óta kerül megrendezésre, ahol a világ legjobb díjugratói versenyeznek kilenc állomáson. Az idei évben Rio de Janeiro-ban lesz a döntő.
Tovább a teljes hírre: Global Champions Tour - Monte-Carlo, Monaco >>


Ugróderby és Global Champions Tour Hamburgban

2010. május 13-16. között rendezték meg a 81. Hamburgi Ugró- és Díjlovas Derbyt. A versenyt évről-évre hagyományosan Klein Flottbek-ben a Derby Parkban tartják, ahova a négy nap alatt idén közel 70 000 ember látogatott ki. Az elmúlt évhez hasonlóan a verseny keretei között volt látható a Global Champions Tour németországi állomása.
Tovább a teljes hírre: Hamburgi Ugróderby és Global Champions Tour 2010 >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés