keresés a lovardák között


Lovas Világjátékok, Kentucky
2010. szeptember 25 - október 10.

A Vitafort Zrt. az Alltech FEI Lovas Világjátékok
kizárólagos magyarországi takarmányozási partnere

Az Alltech vezető állategészségügyi és takarmányozási világcég, és a Vitafort Zrt., Magyarország egyik legnagyobb takarmánygyártó vállalata ma hozta nyilvánosságra, hogy a Vitafort Zrt. a 2010-es Alltech FEI Lovas Világjátékok hivatalos magyarországi partnere lett.

Az együttműködést a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban ma jelentette be Marc Larousse, az Alltech európai alelnöke:
„Ez a takarmányozási társulási megállapodás jól példázza a Vitafort elkötelezettségét a kiváló minőség felé, az állategészségügy és takarmányozás területén egyaránt. A Vitafort, mint a FEI Games kizárólagos magyarországi partnere felajánlotta azt a lehetőséget, hogy együttműködjön az Alltech-kel és a Világjátékok többi nemzetközi támogatójával”

Kulik Zoltán, a Vitafort Zrt. vezérigazgatója, aki szintén jelen volt az eseményen, elmondta:
„Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a 2010-es Alltech FEI Lovas Világjátékokon. A Vitafort Zrt. jól ismert kiváló minőségű takarmányairól, takarmányozási programjairól, melyek célja az állatok teljesítményének, termelékenységének növelése. Ez a szemléletmód tesz minket a Világjátékok büszke partnereivé. Reméljük, hogy ez a stratégiai társulás lehetővé teszi számunkra az Alltech-hel való együttműködés továbbfejlesztését.”

Az 1981-ben alapított Vitafort Zrt. minden állatfaj számára gyártja és forgalmazza kiváló minőségű termékei széles választékát. Egyedülálló ebben az ágazatban azzal, hogy egy helyen, Magyarország szívében, Dabason, megvalósították a takarmánygyártás teljes vertikumát.

A Vitafort több mint 2000 terméket gyárt. Rugalmas termékválasztékkal, gyors és szakszerű kiszolgálással a magyar takarmánypiacon kívül elsősorban a kelet-európai országokba, Romániába, Moldovába, és Horvátországba szállít. Egy olyan partner orientált vállalat, mint a Vitafort, kiváló minőségű, hozzáadott értékű termékekeivel, szakértő szolgáltatások és fejlett takarmányozási megoldások biztosításával maximalizálja az állatok teljesítőképességét. Az egységes tradíciókra épülő tökéletesség iránti elhivatottság neves képviselője a Vitafort, aki a magyarországi takarmányozás elismert piacvezetője.

Ezen társulás értelmében a Vitafort Zrt. az Alltech-kel szoros együttműködésben fog készülni a 2010-es Alltech FEI Lovas Világjátékokra.

Vissza a Lovas Világjátékok főoldalára

 Lovasok.hu

Vissza Lovas Világjátékok főoldalára

Vissza a főoldalra

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés