keresés a lovardák között

Cheval Liberté kamerarendszerek lószállítókba
Egyes lovaknak igen komoly streszt okoz a szállítás. Előfudulhat, hogy csikót vagy még nem megfelelően képzett, esetleg idomítatlan nyers lovat kell szállítani, melyeknek ismeretlen a reakciója a szállításra. Vagy ha csak rövid távolságra szállítaná kedvencét, akkor is szeretné őt biztonságban tudni. Erre kínál megoldást a Cheval Liberté utánfutóihoz rendelhető vezeték nélküli megfigyelő rendszere, ami már a modernebb kamionoknál alap felszereltség. 

Ez a rendszer egy éjjel látó kamerából valamint egy 7 colos több csatornás monitorból áll, melyhez  akár dvd is csatlakoztatható. A monitor mobil, de fixen is a kocsiba szerelhető, míg a kamera az utánfutóból sugározza az adást.  A kamera használata lehetővé teszi a folyamatos haladást, nem szükséges megállni, hogy meggyőződjön arról hogy a futóban minden rendben van-e. Ha úgy adódik, azonnal lovai segítségére lehet, mert adott esetben minden perc számíthat.

Bizonyos műszaki feltételek megléte esetén ez a rendszer nem csak a Cheval Libérté lószállító utánfutóiba szerelhető.

Cheval Liberté magyarországi viszonteladó: CTS-EAST Kft. Kecskemét Vasút u.1

CTS-EAST Kft. 6000 Kecskemét, Vasút u. 1.
Telefon: (36) 76/320-298 (36) 76/417-951
Fax: (36)76/417-953
Mobil: (36) 30/9683-811
e-mail: ctseast@externet.hu
Web: www.cheval-liberte.hu

 

Tovább a Cheval Liberté bemutatkozó oldalára >>

 Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés