keresés a lovardák között

AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.
Filozófiánk: a megrendelő egyedi igényének magas színvonalú, gyors kielégítése, mindezt első osztályú anyagokból, korrekt áron, a megállapodott határidővel.

Olyan céget keresel, amely a Te egyéni igényeid szerint készíti el fedeles lovardádat, könnyűszerkezetes csarnokodat, raktár-, üzem- vagy mezőgazdasági épületedet? MEGTALÁLTAD! 

Akár csak az acélszerkezetet szeretnéd megvásárolni, akár komplett kivitelezést szeretnél, az Ambrus Acél Kft. több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal és számtalan referenciával áll rendelkezésedre.
 
AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.
Iroda, telephely:
Levelezési cím:
Telefon:
E-mail:
Web:
3021 Lőrinci, Ipartelep, Herédi u. 050/16 hrsz.
2173 Kartal, Nefelejcs u. 4.
+36 20 378-3660 (Ambrus Bálint értékesítés)

ambrus@ambrusacel.hu
www.ambrusacel.hu


Az AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. dinamikus csapata segítségével megvalósíthatja a legegyénibb méretű, elképzelésű beruházást is. Nincsenek standard méretek, egyedileg, garantált mérnöki statikai tervezés alapján gyártjuk le a kért szerkezeteket. Műhelyhátterünk, gyors és szakképzett csapatunk lehetővé teszik a szerkezetek azonnali gyártását. Amennyiben igénye van rá, vállaljuk a komplett kivitelezést is.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos, gyors megvalósítást.

Cégünk saját tulajdonú telephelyén Lőrinciben egy 1000 m2-es gyártóüzemben 20 fő állandó alkalmazottal áll a vevők rendelkezésére, a megrendelt egyedi acélszerkezetek határidőre való legyártásához. Állandó beszállítóinkkal több éves jó kapcsolatban vagyunk, ami lehetővé teszi az alapanyagok gyors és zökkenőmentes megrendelését. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból, szakképesített hegesztőink, gyors és felelősségteljes munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállaljuk az épületek teljeskörű kivitelezését. Állandó szerelőcsapatunk mellett, szükség esetén, megbízható, jól bevált alvállalkozókat is bevonunk.


Az Új Széchényi terv keretében vissza nem térítendő támogatást nyert az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2011-ben sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Programja keretében meghirdetett „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson. Pályázatával 74 737 575 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, mellyel a lőrinci fióktelep telephelyfejlesztése valósult meg. A projekt összköltsége nettó 149 478 918 Ft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. székhelye Pest megyében, Kartal, illetve a megvalósítás helye a cég fióktelepen, Lőrinciben található. Hivatalos képviselője Ambrus Károly. 

A cég 2003. évben alakult. Ezt megelőzően a vezetőség már 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozás területén. Kezdetben, alvállalkozásban különféle szakipari munkákat végeztek, majd saját tulajdonú ingatlanokon társasházak, sorházak, különálló családi házak építése lett a főtevékenységük. Heves megyében, Lőrinci Ipartelepen 1000 m² lakatos üzemünkben egyedi acélszerkezeteket, könnyűszerkezetes épületelemeket, csarnokvázakat gyártanak és szerelnek. Az ingatlan piac hanyatlása után erőforrásaikat az acélszerkezet gyártás-szerelés és csarnoképítés ágazatba csoportosították.

A projekt keretén belül egy 1350 m2 alapterületű gyártócsarnok került megépítésre. A beruházásnak köszönhetően lehetővé válik csarnoképítésnél alkalmazott fémszerkezeti gyártási technológia, acélszerkezet gyártására. A csarnok szerkezetek alapanyaga euro szelvény, amelynek súlya jóval nagyobb, mint a rácsos szerkezetű acéltakaróké. Az euro szelvények mozgatása kézi erővel nem megoldható. Szükségessé vált a gyártáshoz egy nagyobb alapterületű csarnok, ami targonca használatra és esetleges darupálya kiépítésre is alkalmas. 

A cég fejlődési lehetőséget lát az acélszerkezetű épületelem gyártás területén. Fő céljuk a folyamatosan bővülő megrendelői igények teljes körű kielégítése a megfelelő határidőn belül történő kiszolgálása a legmagasabb minőségben. Céljaik között szerepel a munkahelyteremtés, valamint az árbevétel növekedés is.


Munkatársak:

Tervezés, kivitelezés: 
AMBRUS Ádám
Telefon: +36 20 378 3610
E-mail: ambrus.adam@ambrusacel.hu
Irodavezető: 
AMBRUS Károlyné
Telefon: +36 20 378 3511
Fax: +36 37 588 161
E-mail: ambrus@ambrusacel.hu
Értékesítés:
AMBRUS Bálint
Telefon: +36 20 378 3660
E-mail: ambrus.balint@ambrusacel.hu


Megközelíthetőség:


KapcsoLÓdó cikkek:


Istálló, lovardatechnika »AMBRUS Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. referenciák

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés