keresés a lovardák között

Új kamion a Horse Trans Cargo-nál
Új kamion munkában A Horse Trans Cargo-nál

Új családtag érkezik a Horse Trans Cargo flottájába. 2010. március 5-én délelőtt Lengyel Róbert és felesége útnak indult a cég legújabb szerzeményével Hollandiából, melyet már munkába állítva láthatnak a megrendelők. A lovak számára újabb kényelmi funkciók kerültek az új kamionba, melyek szinte lehetetlenné teszik a lovak sérüléseit.

A Horse Trans Cargo Kft. legújabb, 9 ló szállítására alkalmas MAN TGM lószállítója munkába állt. Az új autó alvázát 2010 év elején gyártotta le az MAN müncheni gyára. A hollandiai Roelofsen Raalte cég az idei évben nagy munkát fektetve az új kamionba, elkészítették a felépítményt, mely a 2009-ben átvett 12 ló szállítására alkalmas TGX külső dizájnját viseli magán. A belső teljes megújuláson ment keresztül, mely teljes egészében a lovak biztonságát és kényelmét szolgálja.

A lovak halszálkás elrendezésben, félig háttal a menetiránynak utaznak, ami a legkényelmesebb, illetve legkevésbé fárasztó számukra. Lehetőség van úgy elválasztani őket, hogy ne tudjanak még összeszagolni sem. Az eddig megszokottól eltérő elválasztó falakat tartalmaz az autó, melyeknek oldalát gumi borítja, így a lovak puha felületnek támaszkodhatnak útközben. Minden fal kihajtható fejválasztóval rendelkezik, mely több mén szállításánál különösen nagy segítség. Az elválasztó falak támasztó és tartórendszere is technikai újításként jelentkezik a Horse Trans Cargo flottájában. Az újdonságnak köszönhetően menetközben megszűnt a lehetősége, hogy bármelyik ló, a faránál végig futó csőre támaszkodjon.  A lovakat három kamera figyeli folyamatosan, a képet pedig a vezetőfülkében elhelyezett monitoron látja a sofőr. A megfelelő klímát az ablakok mellett a ventilátorok biztosítják, a raktér hőmérséklete és páratartalma szintén a vezető előtti hőmérőn jelenik meg. A padozat nagyon ellenálló, de rugalmas és csúszásmentes kialakítású. Természetesen ez az autó is alkalmas útközbeni itatásra és etetésre.

A kamion elkészültével már 4 Roelofsen felépítményű lószállító alkotja a Horse Trans Cargo flottáját, illetve az autó kapacitása 3 ló szállítására alkalmas T3-as Böckmann utánfutókkal bővíthető, mely így Európa talán legkorszerűbb és legjobban felszerelt lószállító cégének nevezhető.

Tovább a Horse Trans Cargo bemutatkozó oldalára >>

A 0 km-es MAN 15.290 TGM nem csak a vezetőfülke mögött rejt újdonságokat. Az új generációs TGM és TGL családból származó autó minden eddiginél környezetkímélőbb a 290 lóerős EURO 5-ös környezetvédelmi kategóriába besorolt motorjával.  Legnagyobb elektronikai újdonságnak a kamionban az ESP biztonsági rendszere számít. Az Electronic Stability Program vagy röviden ESP a pályaelhagyásos balesetek számát hivatott csökkenteni, ha a gépkocsi a saját tengelye körül hirtelen elfordul, a kormánymozdulatokra nem megfelelően reagál vagy elveszti a stabilitását. Az ESP a normális haladási iránytól való eltérést méri szenzoraival, és ha ez eltér a biztonságostól, a rendszer beavatkozik.  Szükségtől függően vagy csak a kerekekre leadott vonóerőt mérsékli, vagy, ha ez kevésnek bizonyulna, egymástól teljesen függetlenül fékezi a megfelelő kerekeket is. A csúcstechnikával felszerelt lószállító, 12 sebességes automataváltós, mindkét tengelyén légrugóval felszerelt, mely lehetővé teszi a rakodáskor optimális szint kialakítását. Az autó hátulja egészen a föld szintjéig leengedhető, így az utazásban kevésbé jártas lovak is nagyobb bátorsággal közelítik meg a rakteret. A sofőrök kényelmét a hűthető és fűthető vezetőfülke, a fekvőhely, a GPS-szel ellátott és klimatizált vezetőfülke biztosítja. Az autó nyomkövetővel rendelkezik, tehát az irodai monitoron folyamatosan látható, merre, milyen sebességgel halad, mikor és mennyit áll, mikor és mennyit tankol.

Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat, csatlakozzon számos európai országból származó, rendszeres ügyfeleink közé és szállíttasson a Horse Trans Cargo-val egyedi árakon! További információért és ajánlatkérésért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.horsetrans.hu

Elérhetőségek:

Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu
E-mail: info@horsetrans.hu
Új lószállító kamion a Horse Trans Cargo-nál

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés