keresés a lovardák között


Lovas Rajz- és fotópályázat
Fehérkereszt Állatvédő Liga és Lovasok.hu

További Művészeti pályázatok >>>

 

  

 

1. Vass Vivien

Lezártuk a szavazást

Köszönjük minden pályázónak és szavazónak, hogy figyelmükkel megtiszteltek bennünket az Equifest A Ló Ünnepe alkalmából tartott fotó- és rajzpályázatunkon.

Pályázatunkra végül 98 pályázati mű érkezett, a verseny végeredményét pedig több, mint 1000 szavazat határozta meg.

Köszönjük a Játékszigetnek és a Babil Webdesign-nak  a rajzpályázat nyerteseinek tett felajánlásokat.

Reméljük a továbbiakban is számíthatunk olvasóink részvételére hasonló témákban, mely az állat ember kapcsolatára irányítja a figyelmet.

A fotópályázat győztese Vass Vivien a 060-as számú képpel.

A lovas rajzok végleges sorrendje a következő:

021 - Veress Dusán
013 - Vajky Norbert
087 - Nagy Hajnalka Vivien

1. Veress Dusán képe

 

A pályázatok továbbra is megtekinthetőek a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján.


Köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyerteseknek!

2. Vajky Norbert képe

3. Nagy Hajnalka Vivien képe


 

 

Végéhez közelít az Equifest
és az online szavazás

Már majdnem 1000 online szavazat érkezett a  Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu közös lovas rajz- és fotópályázatára, így tegnap óta ismét sokat változott a verseny állása.

Lovas fotóinkra eddig mintegy 800 szavazat érkezett. A 060-as fotó tegnapi összesítésünk óta az élre tört és megfosztotta a 007-es képet több napos elsőségétől. A jelenlegi sorrend tehát:

060 - 350 szavazattal
007 - 309 szavazattal
052 - 40 szavazattal
032 - 30 szavazattal

A lovas rajzoknál is igencsak felbolydult a mezőny, bár itt még 155 szavazat érkezett a művekre.
Tegnapi összesítőnk óta 013 alkotás került az élre, a 087-es visszacsúszott a harmadik helyre, negyedikként pedig bekerült az élmezőnybe a 034-es rajz.

Persze még semmi nem dőlt el, továbbra is várjuk a szavazatokat!

A pályázatok továbbra is ITT tekinthetők meg.


 

 

Érkeznek a szavazatok,

változik a sorrend

Már több, mint 200 szavazat érkezett a Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu közös lovas rajz- és fotópályázatára, így tegnap óta bizony a sorrend is sokat változott.

Jelenlegi összeállításaink az online szavazás pillanatnyi állását mutatja. Mindkét kategóriából a legnépszerűbb négy alkotást mutatjuk be.

Természetesen nem csak a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján, hanem az Equifesten, a rendezvény teljes ideje alatt elfogadunk szavazatokat, a jelenlegi eredmények tehát semmiképpen sem tekinthetők véglegesnek!

Várjuk tehát a szavazatokat mina a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján, mint pedig az Equifesten, a Fehérkereszt Állatvédő Liga standjánál!

A pályázatok továbbra is ITT tekinthetők meg.


 

 

 

Elkezdődött a szavazás

Megérkeztek az első szavazatok mind lovas rajz, mind pedig fotó kategóriában.

Nézzük tehát mindkét kategória eddig legnépszerűbb alkotásait!

Ezek természetesen nem végleges eredmények, szavazni egészen az Equifest végéig lehet a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján, illetve az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga standján. 


A pályázatok ITT tekinthetők meg.


Indulhat a szavazás!

A Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu rajz- és fotópályázatot hirdetett az Equifest, a Ló Ünnepe alkalmából.

"Mi kell a lónak? - Mi a legjobb a lovamnak?" illetve "Én és a lovam" kategóriákban vártunk rajzokat (16 éves korig) illetve fotókat (16 éves kortól). Közel 100 pályamunka érkezett hozzánk. Köszönjük!

A pályázatokat ITT tekinthetik meg.

Kérjük kedves olvasóinkat, hogy a Fehérkereszt Állatvédő Liga által kiválasztott 12 rajz és 12 fotó közül közönségszavazással válasszák ki a legjobb rajzot és a legjobb fotót.

Ezt megtehetik a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján (jobb oldalon a szavazásnál) vagy március 25-28. között az Equifest, G pavilon L6-os standjánál, ahol szeretettel várjnak mindenkit a Fehérkereszt Állatvédő Liga munkatársai.


Sorra érkeznek a jobbnál jobb pályaművek Ódor Júlia pályaműve: Mi kell a llónak? Fény, szabadság!
a Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu által meghirdetett rajz- és fotópályázatra.

Továbbra is várjuk azonban a pályaműveket a palyazat@feherkeresztliga.hu e-mail címre.

A fotók beküldési határideje március 20. Hétfőtől, tehát március 21-től pedig indul az online szavzás!

Gyermekrajzokat az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga, valamint a Lovasok.hu standjánál is le lehet adni.
A legjobb pályaműveket megtekinthetik az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga standján. 

Elő tehát a rajztáblát, vagy a fényképezőgépet és irány a lovarda!

 A Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu rajz- és fotópályázatot hirdet az Equifest, a Ló Ünnepe alkalmából. Szeretettel várjuk a gyermekek rajzait  (16 éves korig) és a felnőttek (16 éves kortól) fotóit a következő témákban:

 

•  Mi kell a lónak? – Mi a legjobb a lovamnak?
•  Én és a lovam

E-mail: palyazat@feherkeresztliga.hu

A rajzokat e-mailben, csatolva kérjük küldeni. Kérjük, hogy az e-mailben,  tüntessék fel a választott témát, az alkotó nevét életkorát, valamint egy kapcsolattartásra alkalmas e-mail címet. A pályázatokat kérjük .jpg formátumban, legalább 1024*768 pixel felbontásban maximum 3 mb méretben elküldeni.

A fotók beküldési határideje 2010.03.20. A 10 legjobb alkotást  2010.03.21-én a Fehérkereszt Állatvédő Liga oldalán hozzuk nyilvánosságra, és az olvasók szavazatai döntenek majd a helyezésekről. A 10 legjobb alkotást megtekinthetik az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga standján is, ahol szavazhatnak is az Önöknek leginkább tetsző alkotásra.

Gyermekrajzokat az Equifest ideje alatt is szeretettel várjuk a Fehérkereszt Állatvédő Liga, valamint a Lovasok.hu standjánál. (Utolsó leadási határidő: 2010.03.28 17:00) A beérkezett rajzokat a Fehérkereszt Állatvédő Liga kuratóriuma bírálja el. A legjobb alkotásokat megtekinthetik az Equifest ideje alatt a Fehérkereszt Állatvédő Liga standján, majd a rendezvény után a Lovasok.hu, valamint a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján.

Eredményhirdetés mindkét kategóriában: 2010.03.31.

A nyertesek listáját a Lovasok.hu, valamint a Fehérkereszt Állatvédő Liga honlapján hozzuk nyilvánosságra 2010.03.31-én, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Nyeremények:
A két első helyezett egy-egy egész éves belépőt nyer a Veresegyházi Medve-és Farkas otthonba.
További nyeremények: a két első helyezett egy-egy elektromos ceruzahegyezőt nyer a www.babil.hu felajánlásával. Emellett számos apró meglepetéssel várjuk a kicsiket és nagyokat a Játéksziget jóvoltából.

Kép forrása:
http://horseloversoutlet.com/

További Művészeti pályázatok >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés