keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek


Gerlecz Edit

 Természetfestő

Cím:
7938 Boldogasszonyfa, Sasrét
Telefon:
+ 36-30/ 279-7214,
+ 36-70/296- 7477
E-mail: gerleczedit@mailbox.hu

A művészetek iránti vonzódásom, a természet és a lovak szeretete, a vadászat szenvedélye meghatározója volt egész eddigi életemnek. Mégis felnőttként találtak bennem egymásra, s azóta próbálom vászonra vinni azt amit csak a természet tud tökéletesen láttatni. Kezdetben pasztellkrétával és akvarellel dolgoztam. Az utóbbi néhány évben azonban, falevélre festett akvarelljeim mellett legszívesebben olajfestményeket készítek.

Festményeim a vadászfestészetben egyedülállóan ábrázolják az emberi érzelmek és a vad ösztönei közötti párhuzamot. 2005-ben ’’Hallali,, című képem Nimród különdíjat kapott az Országos Vadászfestészeti Pályázaton. Munkáim eljutottak határainkon kívülre is.

Szerencsémre az ország egyik legszebb vidékén a Zselicben, Sasréten lakom, ahol a táj ezer színével, lovammal, a vadászattal való szoros napi kapcsolat kimeríthetetlen témát biztosít készülő festményeim számára.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés