keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park


Kincsem Park 

│ Kincsem Park Hírek Futamok egész évben │
│ ÉLŐ közvetítés a Kincsem Parkból │
Multifunkcionális rendezvényhelyszín │ Együttműködési ajánlatunk cégek részére │
Amatőr fotópályázatA Kincsem Park tömegközlekedéssel és egyénileg is kiválóan megközelíthető, a Pillangó utcai metrómegálló mellett helyezkedik el csaknem 86 hektáros területen. A parkot 2005-ben teljesen felújították. Az eredeti századfordulós műemlék lelátó meghagyásával, vadonatúj lelátó épült. Az új kivilágítható pálya éjszakai versenyek, események rendezésére is alkalmas. A terület nagysága és sokfélesége (füves, bitumenes, viacoloros, fás-ligetes, elkerített részek, valamint az épített terek) különféle, adott esetben párhuzamos rendezvények kivitelezését is lehetővé teszi. Az áramellátás és a vizesblokkok biztosítása megoldott.

Kültéri rendezvények
A terület egyaránt alkalmas tömegrendezvények és kis létszámú zártkörű események befogadására. Rendezvénysátor, színpad és egyéb rendezvénytechnikai eszköz elhelyezése a lelátókat körülvevő területeken  egyszerre több helyszínen is  megoldható.

Beltéri rendezvények
A nagyrészben fedett, külső pályára néző új nagy lelátó 3500 fő részére biztosít ülőhelyet. Az épület zárt láncú televízióval és hangrendszerrel (a lelátó is) rendelkezik. További felszereltsége  is messzemenően megfelel a legmodernebb követelményeknek.
Az alsó szint egybefüggő (bár tagolt) tere 800 négyzetméter. Ehhez több bejárati lehetőség, 3 vizesblokk, és bőséges háttérterület csatlakozik.

A tágas belső téren, számos rendezvény került megrendezésre. Kilátásban van egy 500 fős online poker konferencia megrendezése is.

A felső szint, a VIP páholyok és a hozzá csatlakozó helyiségek (étterem, klubszoba, bár) kialakítása kisebb létszámú nívós rendezvények megtartására alkalmas.

Egy különleges élmény

A Kincsem Park jó adottságokkal és felszereltséggel rendelkező rendezvényhelyszín, melyet funkciójából adódó egyedisége tesz igazán különlegessé, legyen szó céges partiról vagy szabadtéri fesztiválról. Bármilyen rendezvény esetén megoldható, hogy kiegészítő programként ügető vagy galopp futamokat biztosítsunk megrendelőinknek! Rendhagyó lehetőség egy vállalat számára, hogy munkatársait, partnereit egyedi derbivel lepheti meg, melyet fedett és nyitott lelátóról, esti kivilágításban, kommentátor közvetítésében tekinthetnek meg. Extrém és Budapesten egyedülálló rendezvénytér a régi, műemlék jellegű lelátó, melyet romos-romantikus hangulata miatt szórakoztató események szervezésére ajánlunk.
A vendégeknek a területen kívül és belül önálló (őrzött) parkoló áll rendelkezésre.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés