keresés a lovardák között


Aranyceruza Rajzpályázat
SZÁZ RAJZ ÉS GONDOLAT A LÓRÓL és
SZÁZ RAJZ ÉS GONDOLAT A TERMÉSZETRŐL

További Művészeti pályázatok >>>

rajzok, grafikák beküldése:

Jó minőségű digitális formában,  emailben. A kiadvány egyszínű (sötétbarna-fehér, vagy más sötét színárnyalat). A jelentkezőnek szerepeljen a levelében az alkotó neve, (egy név, amit az alkotása mellett is látni szeretne. Női alkotók esetében ez általában a leánykori név) születési dátuma, lakhelyének pontos címe, e-mail címe, az alkotás címe (ha már kész).

Lehet pályázni régi alkotással is, vagy már meg nem lévő alkotás fotójával, nem követelmény, hogy itt lássuk először.Lehet rajzolni bármit, aminek köze van a természethez. (táj, víz, növény, virág, állat, és természet-ember kapcsolat stb.) Stílusbeli és technikabeli megkötés nincs.

Pályázati díj 7000Ft, melyet a rajz elfogadás után kell csak befizetni (lehet két részletben is. 3500-3500 Ft). Ez magába foglalja a rajzok szerkesztését és véleményezését, a könyv  reklámozását, a könyvbemutató megszervezését, valamint két példányt kap minden részvevő a megjelenő könyvből. A könyv eladási ára 2500 Ft.

A könyv megjelenésekor ünnepélyes könyvbemutató lesz Budapesten a belvárosban, ahol az alkotók be lesznek mutatva egymásnak is, és egyben meghívást kapnak az Aranyecset Kör összejöveteleire, melyet minden hónap első szombatján tartunk, szintén Budapesten az V. ker Havas utcában. A könyvet országos terjesztésűre tervezzük. Az összes nyertes munkának honlapot nyitunk, és internetes kiállítását az Aranyecset Szalon meghirdeti. Akinek a rajza a borítóra és a hátsó borítóra kerül, értékes fődíjban részesül. Lesz még egy különdíj  és 10 nyereményt sorsolunk ki a könyvbemutatón résztvevők között. 

PÁLYÁZATOK FOLYAMATOSAN ÉRKEZHETNEK! Határidő nincs!

Jelentkezési lehetőség és bővebb információk: aranyecset.hu@gmail.com  

A rajzot készítette: Gyükér Zsófia

További Művészeti pályázatok >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés