keresés a lovardák között

Overdose a Horse Trans Cargo-val utazott
Január 12-én reggel kilenc órakor megérkezett Dunakeszi-Alagra a tizenkét férőhelyes, 2009-ben munkába állított legújabb kamionunk, melyen a legjobb körülmények között vághatott neki Overdose a berlini útjának.

A PannoniaOverdose.hu húsz exkluzív képet is készített az indulást megelőző pillanatokról, melyen jól látszik cégünk professzionalitása és a lószállításban nyújtott kiemelkedő színvonala.

A csodalovat útja során sofőreink 3 kamerán keresztül figyelhették, valamint az útközbeni etetési, itatási lehetőség és a navigációs rendszer tovább növelték a ló komfortérzetét és a szállítás színvonalát.

A Horse Trans Cargo minden útja és vállalt fuvarfeladata során ezt a kényelmet és biztonságot nyújtja megrendelőinek, legyen szó Overdose-ról vagy akár egy minipóniról!

Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat, csatlakozzon számos európai országból származó, rendszeres ügyfeleink közé és szállíttasson a Horse Trans Cargo-val egyedi árakon! További információért és ajánlatkérésért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.horsetrans.hu A képekért köszönet a www.pannoniaoverdose.hu oldalnak!

Elérhetőségek:

Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: 06 20 9357-375
Fax/üzenet: (52) 211-005
www.horsetrans.hu
E-mail: info@horsetrans.hu

 
Overdose a Horse Trans Cargo-val utazott

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés