keresés a lovardák között


Pályázati felhívás: bértartási tevékenység bérbeadására

További pályázatok Lovas szakemberek, lovardák részére >>>

A Hilltop Farm Kft. (2100 Gödöllő, Repülőtéri út 0117/15. hrsz. adószám: 12794472-2-13), nyílt pályázatot hirdet a lovas farm területén működő bértartási üzletági tevékenység bérbeadására.

A Hilltop Farm Kft. – mint a lovarda tulajdonosa – a bértartási üzletágat 2010. január 1-től bérbe adja üzemeltetésre, melynek részeként a tevékenység végzéséhez szükséges ingatlanegységeket, eszközöket, és az érvényben levő bértartási megállapodásokat is biztosítja.

A lovarda területén működő oktatási, programszervezési tevékenység változatlan formában a Hilltop Farm Kft. kezelésében marad, tehát a pályázat kizárólag a bértartási tevékenység és az ahhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozik. Fentiek értelmében a lovardában tartandó „külsős” oktatások nem tartoznak a bérbe adandó tevékenységek közé.

A pályázat feltételei:

A pályázat személyi feltételei:
Pályázatot nyújthat be minden természetes és jogi személyiségű társaság, amely nem áll végelszámolás, felszámolás és csődeljárás alatt.

A pályázat tárgyi feltételei:
Pályázatot az a pályázó adhat be, amelyik a pályázati anyagot a pályázati időtartam alatt a pályáztatótól beszerezte.
A pályázati anyagot 2009. november 30-tól 2009. december 4-ig minden nap 9. órától 12. óráig lehet átvenni Gödöllő, Repülőtéri út 0117/15. hrsz. címen Herceghalminé Bartalos Juliannától. A pályázati anyag átvételekor a pályázó regisztrálásra kerül, ezzel egyidejűleg a pályázó 50.000 forint bánatpénz megfizetését vállalja.

Amennyiben a pályázó a pályázatát beadja, és a pályázaton nem nyer, abban az esetben a bánatpénz visszajár. Ha a pályázaton a Pályázó nyer, és a bérbeadási szerződés pályázó és pályáztató között létrejön, úgy a bánatpénz a szerződés első bérleti díjába beszámításra kerül. Abban a nem várt esetben, ha a pályázó a pályázatát nem adja le határidőre, vagy a megnyert pályázat után az ismert feltételekkel nem köt szerződést, úgy a bánatpénz a pályázat kiírójánál marad.

A pályázat időbeli feltételei:
A pályázati anyagot 2009. november 30-tól 2009. december 04-ig 9. órától 12. óráig Gödöllő, Repülőtéri út 0117/15. hrsz. címen lehet átvenni Herceghalminé Bartalos Juliannától. Telefon: 06 30 636 8559

A pályázattal kapcsolatos információk adása:
A pályázati időtartam alatt (2009. november 30. - 2009. december 08.) a pályázóknak lehetőségük van a terület bejárására, annak szemrevételezésére, megismerésére.
Lehetőséget biztosítunk továbbá kérdések feltevésére, a pályázati anyagban leírtak magyarázataira – interneten keresztül.
Ezek pontos leírására, hogyanjára a pályázati anyagban kapnak útmutatást.

Határidők:
A pályázat leadható: 2009. december 07. és 2009. december 08. napokon személyesen 14. és 16. óra között.
A pályázat leadásának végső határideje: 2009. december 08. 16. óra.

A pályázatot két példányban zárt borítékban, a borítékon „Pályázat bértartásra” megnevezéssel ellátva kell leadni. A pályázó nevét, és egyéb azonosító adatait csak a borítékon belül kell megjelölni.

Pályázat lezárása: 2009. december 08. 16. óra.
Pályázat eredményhirdetésére 2009. december 10-én 18. órakor a Hilltop Farm Kft. gödöllői címén – a vendégházban – kerül sor.
Szerződéskötés a nyertes pályázóval: 2009. december 14-e és 16-a között lesz.

Gödöllő, Repülőtéri út 0117/15 hrsz.
A pályázathoz sok sikert kíván a HILLTOP FARM Kft. tulajdonosi körének nevében:
Herceghalmi János

További pályázatok Lovas szakemberek, lovardák részére >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés