keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas képek


Nagy Lajos

Körülbelül 3 éve egy barátom lecsalt a Kincsem Parkba. Abban a pillanatban éreztem, ez lesz az a téma amit képes leszek évekig fotózni. Nemcsak a lovak szépsége, eleganciája, de az emberekkel való kapcsolatuk is megfogott. 

Olyannyira: elhatároztam én is lóra ülök, hogy magam is megtapasztaljam azt az érzést, amit oly sok lovas emleget. Mára szabadidőm legnagyobb részét lovardákban töltöm, ilyenkor természetesen a Canon is mindig velem van. Sok embert megismertem, akik által megnyílt előttem ez a csodálatos világ, ők azok akik megmutatják nekem a legértékesebb pillanatokat, akiktől megtanulom mire kell figyelni, mikor kell megnyomni a gombot. Igyekszem a képeken a lehető legtöbbet visszaadni ebből a világból azoknak, akik még csak ismerkednek a lovakkal és azoknak is, akiknek filozófiájává vált ez az életforma.

Képgalériámon : http://www.biglali.hu// leginkább hazai western események képeit láthatjátok. Jó szórakozást kívánok a képekhez!

Elérhetőségem:
Tel.: 70 772-6694, biglali@citromail.hu

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés