keresés a lovardák között


AISO honlapja

http://www.aiso.hu/

AISO, a fríz mén, 2000. 06. 12-én született Hollandiában./Heinse 354 és Djoekelien utódjaként.

-Apja, Heinse 354 sportminősítésű fedező mén volt. Nagyon szép eredményeket ért el díjlovaglásban, az USA-ban, ahol élt, de sajnálatos módon 15 éves korában, /2009. tavaszán/ kólika következtében vége szakadt pályafutásának.
-AISO 2003-ban került Magyarországra, ahol tulajdonosának felkérésére az ezt követő időszakban Dallos Gyula, /aki az eddigi legsikeresebb magyar versenyző volt díjlovaglásban, és mint edző ma is jelentős egyénisége a szakágnak/ kezdett el foglalkozni vele.
-2005-ben egy kis kitérőt tett a filmek világába, mivel az Eragon című amerikai filmben, amit hazánkban forgattak, Jeremy Irons lovagolta. 
-2006 februárjában került hozzánk.
-Az azóta eltelt évek alatt, a díjlovagláshoz  mutatott készségek alapján, Aiso tanítása ebben az irányban folytatódott.

Többen is foglalkoztak tudásának megalapozásával:
- pár hónapot töltött el Fülöp Sándor fogathajtó világbajnok és lánya Fülöp Noémi díjlovas keze alatt
- majd Borsó Ágnes, az Epona Lovasklub díjlovasa, a spanyol lovasiskola módszereinek alkalmazásával több, mint 1 évig fejlesztette Aiso tudását. 
-2008 nyara óta Simon Szilvia, igen tehetséges, fiatal díjlovas versenyző foglalkozik vele és ennek eredményeként a 2009. évi versenyidényben már szép eredménnyel vettek részt a megyei nehézosztályú versenyszámokban.

A honlap megtekinthető itt: www.aiso.hu

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés