keresés a lovardák között


    

Lovas pályázatok lovardák tulajdonosai,
lovas szakemberek és mezőgazdasági termelők részére

Lovas szakemberek, lovardák |ƒ Művészeti pályázatok ƒ| Lovas képzések, oktatás |ƒ

Aktuális pályázatok

Tovább a teljes cikkhez >>


 • Pályázati felhívások az Új Széchenyi Terv keretén belül
  A Gazdasági Versenyképesség Operatív Programon belül, az Új Széchenyi Terv részeként pályázatot hirdetnek turisztikai szolgáltatások, valamint mikrovállalkozások fejlesztésére. Pályázati időszak: 2011. március 1. és 2011. december 31. között

Tovább a pályázatok kiírásához >>


Korábbi, már nem aktuális pályázatok

 • Állami támogatás lovasterápiára és parasport tevékenységre
  A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a fogyatékos személyek és a hátrányos helyzetű csoportok szabadidősport tevékenységeinek és eseményeinek támogatására írt ki pályázatot. A pályázat a sportolási lehetőségek kiszélesítését, a szabadidő mozgásban gazdag, hasznos eltöltésének ösztönzését támogatja. Beküldési határidő: július 30.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pályázati felhívás mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére
  Június 15. és július 15. között lehet pályázni a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére elkülönített forrásalapból származó támogatásra. A vidéki vállalkozások lendületbe hozására létrehozott támogatás pályázati kiírásáról, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére 2011-től nyújtandó támogatásokra kizárólag működő/induló mikrovállalkozások, illetve olyan természetes személyek pályázhatnak, akik a legkésőbb az első kifizetési kérelem benyújtásáig egyéni vállalkozók lesznek. Pályázati időszak: június 15 - július 15.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pályázati felhívás turisztikai tevékenységek ösztönzésére
  Július 1. és augusztus 1. között lehet pályázni lovas vagy gasztronómiai programok támogatására az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) 4 milliárd forintos keretéből. Az elnyert forrást szálláshelyek kialakítására, agro- és ökoturisztikai, így többek között lovasturisztikai szolgáltatások bővítésére fordíthatják a pályázók. Szálláshelyhez nem kötődő tevékenységekre is lehet támogatást igényelni, például lovas, vadászati, vízi vagy gasztronómiai turizmushoz kapcsolódó programok fejlesztésére. Pályázati időszak: július 1 - augusztus 1.

Tovább a pályázat kiírásához >>


Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pályatervező verseny az OTP Lovas Világkupára
  Az OTP Bank Lovas Világkupa szervezőbizottsága pályatervező versenyt ír ki, melynek győztese hivatalos felkérést kap a gas.hu Magyar Ló Kupa döntőjének megépítésére a Papp László Budapest Sportarénában. A pályázat beadási határideje: 2010.november 20.

>> Tovább a pályázat kiírásához


 • Leader-program - Csontos János - 2008.
  A különböző lovas tevékenységekhez kapcsolódóan pályázatok kerülnek kiírásra. Ezek a jogcímek a megnevezésükben ugyan nem biztos, hogy tartalmazzák a „ló” megjelölést, de sokba beleférnek különféle lovas programok. Így lehetőség lesz az oktatás, képzés területén, a történelmi ménesek génmegőrzése kapcsán, a lovas túrizmoshoz kapcsolódó és a hagyományőrzést támogató pályázatok elkészítésére, beadására.

Tovább a pályázati nyilatkozathoz >>


 • Jövedelempótló támogatás fiatal mezőgazdasági termelők indulásához
  Újra pénzt kaphatnak a kezdő gazdálkodók: 2009-ben a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál ismét igényelhető jövedelempótló támogatás a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához. Pályázat célja: Fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapítása, a birtokstruktúra átalakításának előmozdítása, valamint a mezőgazdasági tevékenység hosszú távú fenntartása.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Hilltop farm - pályázat bértartási tevékenység bérbeadására
  A Hilltop Farm Kft. nyílt pályázatot hirdet a lovas farm területén működő bértartási üzletági tevékenység bérbeadására. A Farm a bértartási üzletágat 2010. január 1-től bérbe adja üzemeltetésre, melynek részeként a tevékenység végzéséhez szükséges ingatlanegységeket, eszközöket, és az érvényben levő bértartási megállapodásokat is biztosítja. A pályázat kizárólag a bértartási tevékenység és az ahhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozik.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pályázati lehetőség Lovardák tulajdonosai számára
  A Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium által kiadott 2008-as pályázati kiírás (ÚMVP 313), 2009-ben ismételten megjelenik módosított feltételekkel, mely lehetőséget biztosít a vidéki turizmusformák közül a fenntartható falusi- agro- és ökoturisztikai fejlesztésére, beruházások infrastrukturális és szolgáltatási feltételeinek, marketingjének támogatására, vidéki munkahelyek létrehozására, vagy megőrzése érdekében.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pályázati lehetőség Lovardatulajdonosoknak
  A Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium által kiadott új pályázati kiírás, (ÚMVP 313) lehetőséget biztosít a vidéki turizmusformák közül a fenntartható falusi- agro- és ökoturisztikai fejlesztésére, beruházások infrastrukturális és szolgáltatási feltételeinek, marketingjének támogatására, vidéki munkahelyek létrehozására, vagy megőrzése érdekében.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pályázat a Nemzeti Lovarda igazgatói állására
  2009. március 15-től az NLA által alapított egyszemélyes gazdasági társaság veszi át a Nemzeti Lovarda üzemeltetését. Az Alapítvány pályázatot hirdet ügyvezető igazgatói feladatkör alkalmazotti jogviszony keretében történő, határozatlan idejű betöltésére. Az ügyvezető igazgató az Alapítvány kuratóriumának tartozik felelősséggel.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 


    

Lovas Művészeti pályázatok
Irodalmi, rajz- és fotópályázatok

Lovas szakemberek, lovardák |ƒ Művészeti pályázatok |ƒ Lovas képzések, oktatás ƒ|


Aktuális pályázatok

_uj_kep Évszakok - Lovas Nemzet fotópályázat

A Lovas Nemzet magazin ismét meghirdeti fotópályázatát az évszakok jegyében. Az első forduló a nyáré, augusztus 15-ig várják a nyári pályaműveket. Van egy jó fotód lovaddal a szabadban? Mutasd meg a Lovas Nemzetnek és nyerj értékes díjakat!

Tovább a pályázat kiírásához >>

 


Korábbi, már nem aktuális pályázatok:

 • Mit jelent számodra a lovaglás? Rajzpályázat!
  Ceruzákat, ecseteket, rajztáblákat a kézbe, ugyanis 2016. március 19-én indul Lovas Rajzpályázatunk! A tét nem kicsi: minden alkotást közzéteszünk közel 90.000 rajongót felsorakoztató Facebook oldalunkon, a legnépszerűbb művek között pedig kisorsolunk 3 darab Gombóc paci a lovaglásról - című könyvet is! Sorsolás április 19-én!

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • VIII. Országos Lovas rajzpályázat
  A pályázat témája: Lovakkal, a lovak gondozásával, lovaglással kapcsolatos élmények megörökítése, illusztráció készítése olyan irodalmi alkotáshoz, melynek szereplője a ló. Pályázhatnak: óvodák, általános- és középiskolák. Beküldési határidő: 2016. március 18.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Versíró és rajzpályázat gyerekeknek
  A VIII. Székelyföldi Lovas Ünnep alkalmából az esemény szervezői pályázatra hívják fel a 6-14 éves gyerekek figyelmét. Ha ebbe a korcsoportba tartozol, imádsz írni vagy rajzolni, esetleg mindkettő, ne szalaszd el a lehetőséget!

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Divatpályázat: tervezz ruhát a Derby és Gasztroangyal Fesztiválra
  Szerinted milyen ruha illik egy lóversenyhez? ervezd meg és mutasd be a legnagyobb magyar lovas eseményen, a Derby és Gasztroangyal Fesztiválon! Nyerj fotózást és arculatot! A Kincsem Nemzeti Lóverseny és Lovas Stratégiai Kft. és az Alma Abonyi divatpályázatot hirdet. A nyertes munkákat pedig a legnagyobb hazai lovas eseményen, a Magyar Derbyn mutathatják be. Beküldési határidő: 2015. június 12.
Tovább a pályázati kiíráshoz >>
 • Lóversenyen a családommal - rajzpályázatot hirdet a Kincsem Park
  A Kincsem Nemzeti Kft. országos rajzpályázatot hirdet óvodás, általános iskolás és középiskolás tanulók részére, Lóversenyen a családom címmel. A legszebb alkotásokból pünkösdkor kiállítás nyílik, melyet két hónapon keresztül csodálhat a nagyérdemű. Beküldési határidő: 2015. április 30.

Tovább a pályázati kiíráshoz >>


 • VII. Országos lovas rajzpályázat
  A Szedres Lovas Udvarház és az I. Béla Gimnázium Szedresi Bezerédj István Általános Iskolája pályázatot hirdet óvodák, általános- és középiskolák számára. A pályázat témája lovakkal, a lovak gondozásával, lovaglással kapcsolatos élmények megörökítése, valamint lovakkal kapcsolatos versekhez, mesékhez, regényekhez és más irodalmi művekhez illusztráció készítése. Beküldési határidő: 2015. április 10.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Szent László Király Lovas Egyesület - „Minden, ami LÓ” rajzpályázatok
  Két pályázatra várjuk az alkotásokat, az egyikre a Lovasok.hu Facebook oldalán, a másikra postai úton. Minden alkotó egy művel pályázhat és csak az egyik kiírásban vehet részt. Bármilyen szabadon választott rajztechnikával készített, saját készítésű munka küldhető, amely más pályázaton még nem részesült díjazásban.  Az alkotások kategóriánként kerülnek értékelésre, díjazásra, minden kategória 1., 2., 3. helyezettje részesül tárgyjutalomban, az egyes kategóriák fődíja ingyenes lovaglás a nyertes és két barátja részére.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • A Sóskúti Lovas- és Élménypark „Barátunk a LÓ” címmel mese- és rajzpályázatot hirdet, melyre szeretettel várjuk alkotásaitokat. Beküldési határidő: 2014. április 18. A nyertesek kihirdetésének és megajándékozásának időpontja: 2014. április 26. Helyszíne: a Sóskúti Lovas- és Élményparkban megrendezésre kerülő Tavaszköszöntő Sóskúti Fesztiválon történik ünnepélyes keretek között. Munkátokhoz sok sikert kívánunk! Beküldési cím: 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Kincsem Park – Ügető – ahogyan én látom fotópályázat
  A Kincsem Nemzeti Kft. a MÜFE támogatásával 2013. nyarán fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdet, „Kincsem Park – Ügető – ahogyan én látom címmel…”. A pályázat célja, a lovakért, lovas sportokért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot jobban megismerjék, megszeressék, elkészített képeiken keresztül népszerűsítsék. Pályázni lehet az Ügető szakág mindennapjairól, versenynapjairól és kiemelt versenyeiről, valamint a háttérmunkáról (tanyák, istállók, résztvevők, lovak, díjátadások) készült fényképekkel.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Készülőben az első Horze „Érték Kódex”!
  Itt a lehetőség, hogy Te is bekerülj a kódexbe! És szerinted? Gondolkodtál már azon, mit képviselsz, amikor Horze ruházatban lovagolsz?  És azzal mit fejezel ki, ha lovad Horze felszerelésekbe öltözteted? Mutasd meg nekünk képekben, mit jelent számodra a Horze! Rajzolj, alkoss, légy kreatív! Ez most nemcsak egy verseny. Egy alkalom az önkifejezésre, és az esély, hogy bekerülj az első Horze „Érték Kódex”-be. A rajzok behozhatók személyesen a Dunakeszi és Bábolna-i áruházainkba vagy beküldhetők postán 2012. december 31-ig.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Tervezd meg Sisi dámalovagló ruháját!
  Cél: a korabeli lovas élet hagyományainak élethű megelevenítése. A pályamunka tervrajzait a pályakezdő fiataltól, a Sisi rajongókon át, bárki beküldheti a Sisi Alapítvány elérhetőségeire 2012. október 10-ig, majd a rendezvény weboldalán, és a facebook-on szavazásra bocsájtjuk. A már elkészített ruhadarabok a Sisi Bál - Dámalovaglás és Estély c. rendezvényen is ki lesznek állítva, melyekre a helyszínen is lehetőség lesz szavazni az odalátogatóknak. A győztes jutalma, hogy a 2013-as dámalovas versenyen már az általa tervezett dámalovagló ruhában fognak versenyezni a hölgyek.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Amatőr fotópályázat fiataloknak
  A Kincsem Nemzeti Kft. 2012. nyarán fiatalok számára amatőr fotópályázatot hirdet, "Kincsem Park - Ügető - ahogyan én látom..." címmel. A pályázat célja, a lovakért, lovas sportokért rajongó fiatalok biztatása arra, hogy ezt a nem mindennapi sportot jobban megismerjék, megszeressék, elkészített képeiken keresztül népszerűsítsék. Pályázni lehet az Ügető szakág mindennapjairól, versenynapjairól és kiemelt versenyeiről, valamint a háttérmunkáról (tanyák, istállók, résztvevők, lovak, díjátadások) készült fényképekkel.
  Nevezés: Regisztrációs lap kitöltése után, a saját készítésű képeket e-mailben vagy cd-n, várjuk legkésőbb 2012. július 23-ig leadva.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • FEI piktogram verseny
  Piktogram készítő versenyt hirdet a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI). A játék, mely a FEI weboldalán és Facebook oldalán zajlik április 19-én éjfélkor zárul. A beadható alkotások száma nincs korlátozva, tehát egy ember akár több piktogrammal is versenybe szállhat.
  A nyertes pályázó, akinek műve alapján az új FEI logók készülnek egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amely tartalmaz két VIP jegyet a lakhelyéhez közeli legrangosabb versenyek egyikére, egy legújabb verziós iPadet, és egy éves előfizetést a FEI TV-re, a FEI hivatalos videó platformjára.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Országos Lovas Rajzpályázat
  A Kecelhegyi Lovassport Közhasznú Egyesület, a Pannon Art Line Alkotóművészeti Egyesület és az Agora Országos lovas rajzpályázatot hirdet általános- és középiskolás tanulók részére. A rajzpályázat eredményhirdetése 2012. május 1-jén lesz, az első három helyezett értékes tárgyjutalomban részesül.
  A rajzok a Kecelhegyi Lovassport Közhasznú Egyesület által szervezett I. Képzőművészeti fafaragó és népi mesterségek hagyományőrző tábor rendezvény keretén belül kerülnek kiállításra 2012. április 28-május 1. között. eküldési határidő: április 13. (péntek)

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • "ELEINK NYERGEI" - Nyeregszemle rajzpályázat
  Flhívás általános és középiskolásoknak. ngedjétek szabadon a fantáziátokat! Tanulmányaitok, irodalmi és filmélményeitek alapján képzeljétek el honfoglaló őseink vándorlását, vagy történelmünk későbbi évszázadainak jeles vagy névtelen lovas hőseit, akik életük nagy részét nyeregben töltötték, és rajzoljátok meg a nyerget magát. legszebb pályamunkákat a Nyeregszemle ideje alatt Ópusztaszeren állítjuk ki a híres Feszty-körkép közelében. Bküldési határidő: 2012. április 18. szerda 24.00 óra 

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • "NYISS RÁNK" Képzőművészeti pályázati felhívás
  A „NYISS RÁNK” programhétvége szervezői –a tavalyi pályázat nagy sikerén felbuzdulva-  2012-ben  is országos képzőművészeti pályázatot hirdetnek professzionális és nem hivatásos alkotóknak egyaránt.
  Pályázati témák:
  1)  A ló  illetve  egyéb haszonállatok mint az ember segítő-társai (pl. föld megmunkálásában, özlekedésben, a szabadidő eltöltésben játszott szerepük)
  2) Hagyományaink megjelenítése képzőművészeti alkotásokban (népviselet, hagyományőrző szakmák, hagyományosan végzett  mezőgazdasági munkák…)
  3) Bajót-Péliföldszentkereszt mint szakrális táj

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Aranyceruza rajzpályázat: 100 rajz és gondolat a lóról
  Lehet pályázni régi alkotással is, vagy már meg nem lévő alkotás fotójával, nem követelmény, hogy itt lássuk először.Lehet rajzolni bármit, aminek köze van a természethez. (táj, víz, növény, virág, állat, és természet-ember kapcsolat stb.) Stílusbeli és technikabeli megkötés nincs. A győztes alkotások bekerülnek egy, a pályázattal azonos című albumba. A könyv megjelenésekor ünnepélyes könyvbemutató lesz Budapesten a belvárosban. 
  A pályázatra jelentkezés folyamatos!

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Novella- és rajzpályázat
  A Magyar Koronaőrök Egyesülete 2011. június 15. és augusztus 20. között novella- és rajzpályázatot hirdet meg a Szent Korona és a Koronaőrség témában. Beküldési határidő: augusztus 24.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Nyeregszemle Rajzpályázat - A Találkozás
  Képzeljétek el, amint a Kárpát-medence minden szegletéből elindulnak és vándorolnak a lovasok, hogy hagyományt teremtve találkozzanak és együtt legyenek Ópusztaszeren, a magyarság e fontos, emblematikus helyszínén! Engedjétek szabadjára fantáziátokat és rajzoljátok meg a találkozást, az ópusztaszeri emlékhelyet vagy a programokat, ahogyan elképzelitek. Pályázhattok hagyományos rajzokkal, festményekkel, de alkalmazhattok bármilyen kreatív technikát – kollázst, üvegfestést, akár rézkarcot is. Dolgozhattok papírra, fára, textilre – a fontos, hogy az alkotás mérete ne legyen nagyobb az A/4-es méretnél! Beküldési határidő: június 26.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Nagy Kreatív Pályázat
  A Horze Lovasáruház és a Happyriders Lovasiskola támogatásával! Rajzold le vagy meséld el a legkedvesebb történetet saját feldolgozásodban és küldd be nekünk! A legjobb rajzok és történetek szerzőit értékes díjakkal jutalmazzuk. Nyerd meg Te a Horze ajándékokat, a lovas osztálykirándulást, az angol nyelvű lovastábort a Happyriders Lovasiskolában vagy egy látogatást Dallos Gyula díjlovas legendánál! Jelentkezési határidő: 2011. február 15.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Fríz fotópályázat
  A Fríz Lótenyésztők Magyarországi Egyesülete 2010-es fotópályázatot hirdet tagoknak és nem tagoknak egyaránt. A részvétel egyetlen feltétele a fotók "frízes" témája illetve fontos kitétel, hogy CSAK SAJÁT KÉPPEL LEHET NEVEZNI! A legjobb 12 képből a 2011-es évre naptárat készítünk!

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Pólótervező verseny az OTP Lovas Világkupára
  Az OTP Bank Lovas Világkupa hivatalos Facebook rajongói oldalán 2010. október 28-tól indul a verseny, vagyis ettől a naptól kezdve bárki feltöltheti munkáját a közösségi oldalra. A beküldött pólóterveknek a Magyar Lovasterápia Szövetség küldetését, vagyis a lovak gyógyító közelségét kell kifejeznie. Határidő: November 25.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Lovas Nemzetek Nemzetközi fotópályázat
  A Lovas Nemzet Magazin 10 évvel ezelőtt írta ki először Nemzetközi Fotópályázatát, melyet 2010-ben PROFI, AMATŐR és JUNIOR kategóriában ismét megrendez LOVAS NEMZETEK címmel. A pályázat fő témája a ló. A képek mutassák be az ember és a ló kapcsolatát, a természet és a ló szoros egységét.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Furioso North Star Fotópályázat
  A Furioso- North Star Lótenyésztő Országos Egyesület  Fotópályázatának célja a Furioso- North Star fajta  hazai és nemzetközi népszerűsítése. A pályázat nyílt, a nevezési feltételek elfogadásával bárki részt vehet rajta (nincs megkötés az alkotó életkora és a kép keletkezésének idejét illetően sem). Leadási határidő: 2010.szeptember 15.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Rajzpályázat Általános Iskolásoknak - Nemzeti Vágtára
  A Hadtörténeti Intézet és Múzeum és a Nemzeti Vágta közös rajzpályázatot hirdet általános iskolai korosztálynak, nektek. 2010 Széchenyi István emlékéve, aki 150 éve halt meg. Rajzold le 3 hőstettének egyikét, úgy, mintha TE lennél a vitéz! Leadási Határidő: Május 24.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • "NYISS RÁNK" Képzőművészeti pályázati felhívás
  A „NYISS RÁNK” programhétvége szervezői – a tavalyi megyei pályázat nagy sikerén felbuzdulva -  2011-ben  országos képzőművészeti pályázatot hirdetnek professzionális és nem hivatásos alkotóknak egyaránt. A nyertes művek kiállításra kerülnek 2011. május 2-án a programsorozat részeként, valamint katalógus is készül.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Rajz- és fotópályázat Equifest, a ló ünnepe alkalmából
  A Fehérkereszt Állatvédő Liga és a Lovasok.hu rajz- és fotópályázatot hirdet az Equifest, a Ló Ünnepe alkalmából. Szeretettel várjuk a gyermekek rajzait  (16 éves korig) és a felnőttek (16 éves kortól) fotóit a következő témákban: •  Mi kell a lónak? – Mi a legjobb a lovamnak? és •  Én és a lovam. Bküldési határidő: márc. 20.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Hókalovi versíróverseny
  Versíróverseny a Hókalovi Lónevelde felhasználóinak! Küldjetek tavszi témájú lovas verseket, melynek követelménye minimum 10 versszak, és verszakonként minimum 4 sor, hogy megnyerhessétek a 6 különleges tavaszi lókollekció valamelyikét! Minden nevezésért ajándék jár!

Tovább a pályázat kiírásához >>


Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Eqifest gyermekrajz- és fotópályázat
  HUNGEXPO Zrt. a Ponyclubbal közösen ORSZÁGOS GYERMEKRAJZPÁLYÁZATOT hirdet az ország összes általános és középiskolása számára a  2009. NOVEMBER 6-8. között megrendezésre kerülő EQUIFEST - A ló ünnepe rendezvénysorozat alkalmából. A pályázat témája: LOVAK FEJLŐDÉS. Pályázati kategóriák: kisiskolás kategória (1-4. osztály), felső tagozatos kategória (5-8. osztály), középiskolás kategória (9-12. osztály)

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Fotópályázat zöldturistáknak
  A Magyar Turizmus Zrt. fotópályázatot hirdet a Zöldturizmus Éve kampány részeként. A verseny célja Magyarország zöldturisztikai kínálatának népszerűsítése. A zöldutazók a kirándulások alatt készült képeikkel értékes nyereményekért pályázhatnak. A Zöld Út 2007 fotópályázaton a természetjárással, kerékpáros, lovas és vízitúrákkal, valamint a nemzeti parkokkal kapcsolatos fényképek versenghetnek egymással, értékes belföldi utazásokért és egyéb ajándékokért.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Lóról - Lóra! - Irodalmi pályázat
  Egyedi javaslatokat várunk olyan, 2000 előtt magyar nyelven megjelent írásokra (novella, vers, dráma, mese, esszé, vallomás, napló- és tanulmányrészlet, interjú), amelyek egy lovas témájú szöveggyűjteménybe illenének, valamint részt vehetnek mindazok, akik nyomtatásban korábban közzé nem tett, a témába vágó eredeti művel vagy alkotói tervvel-ötlettel és műfordítással rendelkeznek, és magyar nyelven alkotnak.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 


    

Lovas képzések, lehetőségek oktatási intézmények,
illetve tanulói részére

Lovas szakemberek, lovardák ƒ| Művészeti pályázatok ƒ| Lovas képzések, oktatás | ƒ

Aktuális pályázatok:

 • _uj_kep Talent Program: lehetőség, hogy profi lovas lehess
  A Magyar Lovassport Szövetség idén is várja azon tehetséges fiatalok jelentkezését, akik kellő szorgalmat és kitartást éreznek magukban, hogy díjugratásban, díjlovaglásban vagy a military szakágban akár nemzetközi versenyeken is bizonyítsák rátermettségüket.

Tovább a pályázati kiíráshoz >>


 • _uj_kep A Foto-Graf Stúdió pályázatot hirdet lovasterápiás lovardáknak
  Az F&M Consulting Kft. által működtetett Foto-Graf Stúdió fontosnak tartja szerepét a társadalmi felelősségvállalásban. Ezért idén pályázatot hirdet a lovasterápia szolgáltatást nyújtó lovardák számára, hogy támogathassa a beteg gyermekek gyógyulását. A nyertes pályázó egy 500 000 Ft értékű portfólió-csomagot kap.

Tovább a pályázati kiíráshoz >>


 • _uj_kep A Delelő Lovastanyától lovat kapsz, tartási díj nélkül
  A Delelő Lovas SE Erdőkertesen vaLÓra válthatja álmodat, hogy saját lovad lehessen, költségek nélkül. Hosszútávú ingyenes lovaglási lehetőséget kínál egy hátrányos helyzetben lévő lovas gyermeknek, aki alázattal, szeretettel és szorgalommal lovagolna heti rendszerességgel. Pályázz, és győzd meg a Delelő Lovastanyát!

Tovább a pályázati kiíráshoz >>


Korábbi, már nem aktuális pályázatok:

 • Sabine Oettel Herbstakademie 2013
  Szeretnél részt venni Sabine Oettel őszi akadémiáján ingyenesen? Most itt a lehetőség, hogy Te is végignézhesd a klasszikus lókiképzés egyik legjobb mesterének munkáját, illetve meghallgasd előadásait. Két lovas térítésmentesen jöhet, csupán egy rövid, a YouTube-ra posztolt videóval kell meggyőznöd a neves lovasemberekből álló bizottságot. 

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • LotusRomeo Bajnok leszek! pályázat
  A LotusRomeo egyéves szponzorációs pályázatot hirdet tehetséges lovasok számára, melynek keretén belül esélyük nyílik a nagyközönség előtt való bemutatkozásra úgy, hogy az igényes, minőségi lovas élethez illő szemléletet képviseljék LotusRomeo termékeinek viselésével. Pályázatok leadási határideje meghosszabbítva: 2012. július 11.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 
 • CCUSA pályázat nyári táboroztatásra
  Az idén 20 éves CCUSA szervezet 2010-ben is megrendezi Amerikai Tábori Állásbörzéjét, amelyre elsősorban nappali tagozatos egyetemista és főiskolás diákokat várunk, és amely nyári szezonális munkalehetőségeket biztosít az Egyesült Államokban. A Camp Counselors USA program rendezvénye, a Camp Fair (Gyerektábori Állásbörze) 2010. március 2-án, kedden kerül megrendezésre, ahogy ez már szinte „hagyomány”. A helyszínt idén is a budapesti WestEnd Hilton (WestEnd City Center) biztosítja.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Dél-Alföld Eu - Többcélú közhasznú egyesület
  A pályázat keretében lehetőség van Dél-Alföldi szakközépiskolás diákok gyakorlatainak megszervezésére Franciaországban, Olaszországban és Lengyelországban. A gyakorlat végén a nemzetközi Europass bizonyítványt kapnak, amely feljogosítja őket munkavállalásra az Únió bármely országában agro - és lovasturizmus területen.

Tovább a pályázat kiírásához és legfrissebb híreihez >>


Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Újra nyeregben?
  A lovas ágazathoz kapcsolódó beruházásokra és fejlesztésekre pályázhatnak a Ló és Lovas Zászlóshajó Program keretében a felsőoktatási intézmények, a szakképző intézmények és a lovas vállalkozások is az Új Magyarország Fejlesztési Terv és az Európai Mezőgazdasági- és Vidékfejlesztési Alap pályázatai révén.

Tovább a pályázat kiírásához >>


 • Leader-program - Csontos János - 2008.
  A különböző lovas tevékenységekhez kapcsolódóan pályázatok kerülnek kiírásra. Ezek a jogcímek a megnevezésükben ugyan nem biztos, hogy tartalmazzák a „ló” megjelölést, de sokba beleférnek különféle lovas programok. Így lehetőség lesz az oktatás, képzés területén, a történelmi ménesek génmegőrzése kapcsán, a lovas túrizmoshoz kapcsolódó és a hagyományőrzést támogató pályázatok elkészítésére, beadására.

Tovább a pályázati nyilatkozathoz >>


 Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés