keresés a lovardák között


Bemutatkozik Önnek a Zweerink Bt. és a Ló-Tündér Kft.
Avagy nemzetközi összefogás a sikerért

Kik is vagyunk?

A Zweerink Bt. ügyvezetője Gertjan Gussinklo vagyok, 41 éves. A Pavo Holland Lótápok magyarországi képviseletét több mint 4 éve alapítottam meg 20 éves holland lótenyésztői tapasztalattal a hátam mögött.

Suta Éva vagyok a Ló-Tündér Kft. ügyvezetője 31 éves agrármérnök, a Testnevelési Egyetem lovaskultúra szakán szereztem másoddiplomát. Díjlovaglásban versenyeztem, lótulajdonos vagyok, így teljes mértékben, s felelősségteljesen átérzem az adott témakör örömeit és nehézségeit egyaránt.


Milyen cégek magyarországi képviseletét látjuk el?

Kiemelkedően fontos számunkra a minőség és a professzionalitás. A világ élvonalbeli holland termékeit és genetikáját forgalmazzuk, úgy mint a Pavo Holland Elit Minőségi lótakarmányok és kiegészítők, Eurocommerce, De Radstake és Van Uytert díjugrató és díjlovagló tenyészistállók genetikáját, ellátjuk a KWPN Holland Királyi Sportlótenyésztő Egyesület magyarországi képviseletét, s a Zuidema holland minőségi lószállító utánfutók kereskedelmével is foglalkozunk.


Termékfilozófiánk

Pavo Holland Minőségi
Lótápok

A legjobb minőséggel szeretnénk ellátni lovát és Önt is. Elsődleges fontosságú a takarmányozás a sportban, tenyésztésben, de a kedvtelésből tartott lovaknál egyaránt. A jó takarmányozással pénzt spórolunk meg, s számos olyan egészségügyi problémától kíméljük meg magunkat, lovunkat s persze pénztárcánkat is, mely hosszú távon mindenképpen kifizetődő.


KWPN – Holland Királyi Sportlovak

Célunk ellátni a magyar lovastársadalmat mindazokkal az információkkal, melyek a holland lótenyésztést a világ legeredményesebb nemzetévé emelték, s mely lépések a KWPN holland királyi sportlovakat a világ legeredményesebb sportlovaivá avanzsálták a díjlovaglásban, díjugratásban egyaránt.


Zuidema – Holland minőségi lószállító utánfutók

Zuidema lószállító utánfutók kiváló minőségi komplett lószállító utánfutók, melyben lovai biztonságban utaznak, gépjárművét nem terheli meg. Kiváló ár érték aránnyal rendelkezik, alapfelszereltségében tartalmaz minden összetevőt, nem kell külön-külön megrendelni az egyes alkotókat. Miért fizetne hát többet egy hasonló minőségi lószállítóért, vagy esetlegesen egy gyengébb minőségért?


Eurocommerce
Holland
Díjugrató Ménistálló

De Radstake Holland
Díjugrató, Díjlovagló Ménistálló és Tenyészet

Van Uytert
Holland
Díjlovagló Ménistálló

Ki ne hallott volna már az olimpiai bajnok díjugrató lóról Eurocommerce Berlinről, Roelof Bril káprázatos nagypályás ugrólovairól Phin Phinről és Tangelo van Zuuthoeveról, Edward Gal díjlovas világsikereiről és szenzációs lovairól…

Célunk segíteni a magyar tenyésztőket és sportembereket, edzőket, lótulajdonosokat és lovasokat a holland minőségi lovak világába bevezetni fagyasztott sperma és fiatal KWPN Holland Királyi Sportlovak értékesítése által. Szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy közvetlenül a tenyésztőtől tökéletes, egészséges minőségi lovat vagy tenyész-alapanyagot kapjon, mely a sikerhez vezető út alappillére. Nagyon fontosnak tartjuk az egyenes és korrekt segítségadást, mindenféle üzletkötők nélkül, hiszen hosszú távon gondolkozva az Ön sikere, a mi megbízhatóságunk, s a jó tapasztalatok jelentik számunkra a legnagyobb és legeredményesebb hírnevet!

Szeretnénk a magyar lovas társadalomban a holland gondolkodást, hosszú távú tervezést megvalósítani, hiszen kiváló alapjaink vannak, tehetséges lovaink, lovasaink, megfelelő tenyésztői-alapanyagunk áll rendelkezésre. Számunkra elsődleges fontosságú a magyar lovassport és magyar lótenyésztés magasabb szintre emelése a holland filozófia által, hiszen a jó minőség segít Önnek túlélni a nehéz gazdasági helyzetet, s megtalálni a sikerhez vezető utat gazdaságos formában!

 Tisztelettel és üdvözlettel:

Gertjan Gussinklo 
Ügyvezető igazgató
Zweerink Bt.
Suta Éva
Ügyvezető igazgató
Ló-Tündér Kft.

Kapcsolatfelvétel és további információ:

Zweerink Bt.
Tel: 06/30-317-12-66 
Weblap: www.zweerink.eu
E-mail: info@zweerink.eu
Ló-Tündér Kft.
06/30-358-23-31
Weblap: www.pavo.hu
E-mail: lotunder@gmail.com
                                
PAVO HUNGARY - Suta Éva Ló-Tünder Kft.
4281 Létavértes, Sándor u. 81.
Tel.: +36 30 358-2331 E-mai: lotunder@gmail.com
www.pavo.hu

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés