keresés a lovardák között

Lovak, kizárólag első osztályon - a Horse Trans Cargoval
Professzionális lószállítás csúcstechnikájú, megbízható és kényelmes kamionokkal, gondos, lóbarát sofőrökkel. Egyedi fuvarok, valamint hetente induló gyűjtőfuvarozás Európa-szerte a Horse Trans Cargo-val!

A Horse Trans Cargo Kft. legújabb, 12 ló szállítására alkalmas kamionja megérkezett. Áprilisban kezdtük el a munkát legújabb, egyben a legnagyobb lószállítónkkal. A 0 km-es MAN 26.360 TGX, XXL fülkére Európa egyik legjobb, hollandiai Roelofsen-Raalte felépítménygyártó cég  épített egy 12 ló szállítására alkalmas dobozt. Az új kamion elkészültével immár mindhárom kamionunk Roelofsen felépítménnyel rendelkezik.

 

A csúcstechnikával felszerelt lószállító 360 lóerős, automataváltós, ACC-vel felszerelt (intelligens, fékező funkciós tempomat). Sávtartó automatikája riasztó hanggal figyelmezteti a vezetőt, ha netán az autó valamelyik irányba letérne sávjából. Speciális mágneses fékrendszere a lovak számára sokkal puhábbá, kevésbé zavaróvá teszi a fékezést. Az egész szerelvény mindenhol légrugós, amit egy extra lengéscsillapító automatika tesz még kényelmesebbé. Rakodáshoz a hátulsó szint egészen közel leengedhető a földhöz.

A lovak halszálkás elrendezésben, félig háttal a menetiránynak utaznak, ami a legkényelmesebb, illetve legkevésbé fárasztó számukra. Lehetőség van úgy elválasztani őket, hogy ne tudjanak még összeszagolni sem. Ez a mének szállításánál különösen nagy segítség. A lovakat három kamera figyeli folyamatosan, a képet pedig a vezetőfülkében elhelyezett monitoron látja a sofőr. A megfelelő klímát az ablakok mellett a ventilátorok biztosítják, a fülke hőmérséklete szintén a vezető előtti hőmérőn jelenik meg. A padozat nagyon ellenálló, de rugalmas és csúszásmentes kialakítású.

 


A sofőrök kényelmét a hűthető és fűthető vezetőfülke, a fekvőhely, a GPS-szel ellátott és klimatizált vezetőfülke biztosítja. Az autó nyomkövetővel rendelkezik, tehát az irodai monitoron folyamatosan látható, merre, milyen sebességgel halad, mikor és mennyit áll, mikor és mennyit tankol.

Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat, csatlakozzon számos európai országból származó, rendszeres ügyfeleink közé és szállíttasson a Horse Trans Cargo-val egyedi árakon! További információért és ajánlatkérésért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.horsetrans.hu

Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz zs. u. 29.
tel: +36 20 576 6020
fax: +36 52 211 005
e-mail: info@horsetrans.hu
web: www.horsetrans.hu

Tovább a Horse Trans Cargo bemutatkozásához >>Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés