keresés a lovardák között


Képességfejlesztés lóháton

A "Képességfejlesztés lóháton" oktatói képzés egy természetgyógyászati szakágra, a kineziológiára épül, valamint a lovaglás és a lóval való kapcsolat áldásos hatásaira. A kineziológia egy holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer. Segít a test öngyógyító mechanizmusának beindításában, feloldja azokat a blokkokat, amelyek gátolnak céljaink elérésében és a teljes élet megélésében.

A kineziológia egyik ága az EDU kineziológia kifejezetten a gyerekeknek segít a tanulási nehézségek feloldásában. Agyintegrációs, energetizáló és stresszoldó gyakorlatokkal segíti a gyerekeket a tanulásban. A gyakorlatokat lóháton végeztetjük a gyerekekkel. Ezáltal a gyermek eredményesebb lesz a tanulásban, nő az önbizalma, magabiztossága, jobban tud figyelni és koncentrálni, energikussá válik, képes a napi stressz kezelésére, önmaga és mások elfogadására, céljai elérésére, pozitív gondolkodásra, konfliktusok kezelésére. A képzés olyan embereknek szól, akik lovas oktatással, táboroztatással foglalkoznak, vagy ezzel szeretnének foglalkozni a jövőben.

A gyakorlatok ló nélkül is végezhetők, így a gyerekek minden nap végezhetik otthon és az iskolában is. A gyakorlatok különféle csoportosítása különböző területeken segít, mint például olvasás, írás, számolás, stresszmentes tanulás, jó alvás, összpontosítás megtartása. Ez a 3 napból álló képzés arra jogosít fel, hogy egészséges gyermekekkel foglalkozzanak az oktatók. A következő induló képzés 2010. április 10-11. és április 24-én lesz.
Részletes információ a képzésről >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés