keresés a lovardák között

CCUSA: nyári lovas munka az USA-ban, élménybeszámolókkal
Lovagolnál Amerikában? Életed legjobb nyara vár rád!

A CCUSA nevű szervezet gyakorlott lovasokat és oktatókat keres, abból a célból, hogy lovaglást, lovastornát és más sportokat oktassanak nyári gyerektáborokban az Amerikai Egyesült Államokban. Kalandra fel, vár az USA!

CCUSA álláshirdetés a Lovas Piactéren | Élménybeszámolók
Mindent láttam, amit valaha szerettem volna
Életem legszebb nyara | Lovaglást oktattam az USA-ban | Egy régi vágyam vált valóra


A CCUSA olyan 18-30 év közötti (a felső korhatár flexibilis) fiatalokat keres, akik szeretik a természetet, jól beszélnek angolul és szívesen dolgoznak általános iskolás korosztályú gyerekekkel 9-11 héten keresztül a nyár folyamán. 

A munkáért “zsebpénz” jár: 54 munkanapra életkortól függően 800-1100 USD jár, a plusz napokkal pedig napi 35 amerikai dollárt lehet keresni. Ezen felül a táborok állják a szállást és ellátást, a CCUSA szervezet pedig többek közt a teljeskörű vízumügyintézést, a munka idejére kötött biztosítást, valamint a Budapest-New York retúr repülőjegyet (illetve a New Yorkból a táborba való eljutást) is biztosítja.

Ne maradj le a kedvezményről!

2015 december 1-ig  a program jelentkezési díja 450 euró helyett csak 350 euró!
Tehát ha eddig jelentkezel a www.ccusa.hu oldalon és leadod a teljes jelentkezési csomagot, valamint megfelel nyelvtudásod az interjún. Részletfizetés lehetséges.

ÉlménybeszámoLÓk a korábbi évekből:

Régóta dédelgetett álmom vált valóra idén nyáron. Három leírhatatlanul jó hónapot tölthettem Amerikában. Az első 9 hétben Texas-ban laktam és lovakkal dolgoztam, majd ezt követően 3 hetet nyaraltam, utazgattam az Egyesült Államok területén.

_fuveslo Végh Veronika: Életem legszebb nyara a Rawhide Ranch-en Californiában
Soha nem felejtem el a pillanatot amikor először találkoztam a Rawhide Ranch tábor igazgatójával a CCUSA által szervezett camp fair-en. Rögtön éreztem, hogy ez az a hely ahol dolgozni szeretnék, amikor elolvastam a táborról készített leírást.


Magam is alig hiszem el, de nagyjából két hónapot töltöttem a nyáron az USA-ban úgy, hogy én tanítottam az amerikai gyerekeket lovagolni. Óriási fenyőerdő közepén egy kis tó partján, egy elit sporttáborban dolgoztam

Egy régi vágyam vált valóra azzal, hogy idén nyáron eljutottam Amerikába. 3 hónapot töltöttem egy kaliforniai gyermektáborban, ahol ’riding counselor’-ként dolgoztam, vagyis gyerekeket tanítottam lovagolni, lovastornázni.

Az ideális jelentkező - akiket keresünk: 

  • Minimum 1 éves lovas sportmúlttal rendelkezik 
  • (versenyzői, illetve edzői tapasztalat további előnyt jelenthet)
  • 19-29 év életkorú, a felső korhatár flexibilis
  • (ugyanakkor vízumfeltételek miatt lehetőleg egyetemista, főiskolás diákok, vagy főállású oktatók, edzők jelentkezését várjuk)
  • Szeret gyerekekkel és természetes közegben dolgozni
  • Ráér május vége/június eleje és augusztus közepe/szeptember eleje között
  • Jól beszél angolul (a programra való felvétel feltétele egy személyes interjú – angol nyelven).
Pozíciók
 
A Camp Counselors USA program keretén belül a lovász (support staff / groom, stable work) pozíciókra nagy igény van az amerikai táborokban. Erre a pozícióra csak nappali tagozatos egyetemista vagy főiskolás diákok jelentkezhetnek.
 
A lovasoktatói (counselor / horseback riding instructor) pozíciókra évről évre egyre nehezebb elhelyezni a jelentkezőket és itt nagyon fontos mind az angol nyelvtudás, mind a korai jelentkezés.

Frissítve: 2015.11.11.Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés