keresés a lovardák között


Gyermekrajz- és fotópályázat

EQUIFEST, a LÓ ÜNNEPE

Mindent az  az EQUIFESTRŐL

HORSE EVOLUTION show

Kiállítói információk

Rajz- és fotópályázat

EQUIFEST 2008.


A HUNGEXPO Zrt. a Ponyclubbal közösen ORSZÁGOS GYERMEKRAJZPÁLYÁZATOT hirdet az ország összes általános és középiskolása számára a  2009. NOVEMBER 6-8. között megrendezésre kerülő EQUIFEST - A ló ünnepe rendezvénysorozat alkalmából.

A pályázat témája: LOVAK FEJLŐDÉS

Pályázati kategóriák:

  • kisiskolás kategória (1-4. osztály)
  • felső tagozatos kategória (5-8. osztály)
  • középiskolás kategória (9-12. osztály)

Beküldési határidő: 2009. SZEPTEMBER 15.
A pályázatokat digitalizálva a szerkesztoseg@ponyclub.hu
e-mail címre kérjük visszaküldeni.

Az alkotásokat korosztályonként értékeljük és jutalmazzuk.

Fődíj: 4 főre szóló belépőjegy a HORSE EVOLUTION GÁLÁRA

A fődíjakon túl, a Zsűri döntése alapján értékes különdíjak is gazdára találnak, továbbá különdíjban részesül a a legtöbb pályaművet beküldő osztály.

Különdíjak:
Ponyclub csomagok
20 db belépőjegy az Equifest kiállításra
éves előfizetés a Lovas Nemzet magazinra.

A legjobb alkotásokból a HUNGEXPO Zrt. kiállítást rendez, mely megtekinthető lesz 2009. november 6 - 8. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, valamint a www.equifest.hu weboldalon.

A részletes pályázati felhívás letölthető innen >>


Gyermekrajz- és fotópályázat 2008.


Rajzok minden mennyiségben

Messze várokozáson felüli eredményt hozott a rendezvénysorozat alkalmából HUNGEXPO Zrt. által meghirdetett országos gyermekrajz- és fotópályázat, melynek október 1-én járt le a beadási határideje. A meghirdetés óta több mint ötszáz alkotás, rajz, illetve fotó érkezett be a HUNGEXPO Zrt.-hez.

Az október 17. és 19. között megrendezendő Equifest - A Ló Ünnepe kapcsán került kiírásra a pályázat, tehát olyan rajzokat, fotókat, montázsokat, műalkotásokat lehetett beküldeni, amelyeken a ló játszotta a főszerepet.

Az elmúlt egy hónapban minden nap újabb és újabb alkotások érkeztek, volt olyan iskola, amelynek 134 tanulója készített rajzot. Átlagosan egy-egy intézményből 35-40 rajz érkezett. Eddig összességében több mint 40 iskola közel 500 műve jött meg, közöttük festékes, ceruzás, zsírkrétás rajzok, montázsok, sőt textilből és gyöngyből is készítettek lovat ábrázoló képeket. Van, akit a nemes állathoz kapcsolódó egy-egy sportág vagy jellemző esemény ihletett meg, akadt, aki azonban csak magát a lovat rajzolta vagy fényképezte le.

A jövő festő- és fotóművészeinek rajzos és fényképes alkotásait az EQUIFEST – A ló ünnepe honlapján, a www.alounnepe.hu és a www.hungexpo.hu/lounnepe oldalon tekinthetik meg az érdeklődők, ahol nemcsak a műalkotásokba nyerhetnek betekintést, hanem friss információkat is olvashatnak, mind a pályázattal, mind A Ló Ünnepe rendezvénnyel kapcsolatban.

A négytagú zsűri értékelésének eredményéről a helyezést elért pályázókat előzetesen, írásban tájékoztatja a Hungexpo. A hivatalos eredményhirdetésre A Ló Ünnepe rendezvénysorozaton, ünnepélyes keretek között kerül sor. A tervek szerint valamennyi beküldött alkotás A Ló Ünnepének közönsége elé is kerül. Rajzokkal, fotókkal október 1-ig lehetett pályázni. A közönség október első hetétől az interneten keresztül szavazhat majd a legjobbnak ítélt alkotásokra.

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés