keresés a lovardák között

Borz sci-fi
Versenyezz, mint egy zsoké és nyerd meg a Derby-t ezúttal borzháton! Használd a rendelkezésedre álló összeget, turbózd fel borzhátasod, és vess be minden eszközt a győzelemhez!
 

Így használd a Borz sci-fi játékot: 

A játékot a kép alatt apró betűkkel látható "play" feliratra kattintva indíthatod el. válassz egy szimpatikus borzot az egérrel történő kattintással, és kövess el mindent, hog tiéd legyen az első helyezés. Az "A" billentyű lenoymásával bombát dobhatsz a túlságosan sok előnyt szerzett versenytársadra, a "space" (szóköz) billentyű lenyomásával pedig extra löketet (nitrót) használhatsz.

A "bombs availabe" felirat alatt látod, hány bombád van még, a "nitro available" feliratnál pedig, hogy van e hasznosítható nitrod. Gazdálkodj velük úgy, hogy mindig a te borzod legyen az első.

Egy-egy futam után a "go to shop"-ra kattintva tudsz bombát vagy nitrot vásárolni ("buy bomb" vagy "buy nitro"). A "go to next race"-re kattintva pedig kezdődik a következő futam!

2015.07.02. Lovasok.hu
Forrás: www.ace2006.org

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés