keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Leader programban részvételi lehetőség Dél-Pest megyei régiókban levőknek

Ide tartozik: Bugyi, Csévharaszt, Dabas, Inárcs, Kakucs, Örkény, Tatárszentgyörgy, Pusztavacs, Táborfalva, Újlengyel, Újhartyán, Vasad, Hernád.

Kedves Pest megyében lakók!

Egy új támogatási rendszert dolgoznánk ki Pest megyei szinten ( lovarda, lovas oktatás, turizmus ) a Leader program keretein belül.

Ezért az én területemhez tartozó lovardák, lovas emberek jelentkezését várom, akik be akarnak kerülni a programba, hozzánk tartoznak az alábbi települések:

Bugyi, Csévharaszt, Dabas, Inárcs, Kakucs, Örkény, Tatárszentgyörgy, Pusztavacs, Táborfalva, Újlengyel, Újhartyán, Vasad, Hernád.

A Leader Programot gyakran szokták a „korlátlan szabadság„ programjaként említeni. Ez az elnevezés azon alapszik, hogy minden akciócsoport teljesen szabadon választhatja ki, milyen típusú fejlesztéseket vesz fel a helyi vidékfejlesztési tervébe. Ez a Leader egyik legnagyobb előnye, mivel a helyieknél senki sem tudja jobban, hogy mit érdemes fejleszteni. Itt lehet lovastúra útvonalak kijelöléséhez, az útvonalak mentén pihenő helyek kialakítására, lovas rendezvényekre, szálláshelyek bővítésére stb. stb. támogatást nyerni.

Arra szeretnék kérni minden felsorolt település lovas lakóit keressük meg együtt ezeket a lovardákat és állítsunk össze egy programot közösen.

Minden telefonszámot és nevet szívesen veszek, szeretnék minden településen megtalálni legalább egy lovardát, aki szeretne csatlakozni a programhoz és van konkrét elképzelése, hogy ő hogyan tudná segíteni közös munkánkat pl. turizmus fejlesztés, lovas túraútvonalak kialakítása, lovardai pihenőhelyek eladása külföldi és magyar turisták részére, szakszerű lovas oktatás, ill. különböző oktatási műhelyek kialakítása. Ill. mindenki, aki jelentkezik, fogalmazza meg magában, hogy mit várna a programtól és milyen eszközökre lenne szüksége hozzá.

Első körben minden településről szeretnék minél több jelentkezőt!!!!!

Erre a programra 13 térség pályázik Velünk együtt, én azt szeretném, ha a mi térségünkből olyan program kerülne ki, ami nagyon színvonalas, hiszen a lehetőségeink adottak ( homokos talaj, több kilométeren keresztül erdő, mező).

Keresünk minél több szakembert, akikkel összeülnénk és megtárgyalnánk, hogy ki milyen tudást tud hozzátenni ehhez a programhoz. ( patkolókovács, állatorvos, lovas edző, gyógylovagoltatásban jártas szakedző)

Várom a telefonszámokat, neveket, akiket érdekel a program és szeretnének csatlakozni Hozzánk.


Köszönettel:

Sidlo Orsolya
Örkénytábori Lovarda
Tel: 06/70-326-7101

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés