keresés a lovardák között


 

Aktuális Victor Fröschl Műhely

Aktuális VF. műhelyek │ VF. műhely speciál │ VF HÍREK  
VF. Bevezető ProgramVF. beszámoLÓk │ Respest System │ Equine Promotion │

 

 

 


 

 Victor Fröschl demonstrációs program a Bellandor Lovasközpontban 2010.05.01.-én

A Demonstrációs Program még nem műhelymunka, de a gyakorlati szemléltetés és az elméleti háttér feltárása egyaránt szerepel a programban, így törekszik minél érthetőbbé és világosabbá tenni a RESPECT SYSTEM© módszertanát. A program folyamatos megújulását maguk a lovak jelentik, hiszen ahogy azt minden lovas tapasztalja: nincs két egyforma ló és nincs két egyforma edzés. A bemutatót ezúttal Budapest mellett, Pátyon, a Bellandor Lovasköpontban tartjuk 2010 május 1-én, szombaton.
 

 


 

 

Victor Fröschl Gombán – Magas színvonal, igényes környezetben

2010 januárjától Victor Fröschl Gombán a FETTI LK lovardájában lesz elérhető. A nagy tapasztalattal, kimagasló eredményekkel bíró lovas és tréner széles repertoárral áll a lovasok rendelkezésére: az angol lovasok számára a nélkülözhetetlen idomító alapmunkát, western lovasok számára pedig ezen túl a legmagasabb szintű manőverekig jutó szakági edzésmunkát is kínálja az edzések keretében...

>>> Tovább a teljes cikkhez
>>> VF Képgaléria

 


 

Mi is az a VF. Műhely?

Victor Fröschl a három napos műhelymunka alatt a ló és lovas közti kapcsolat elemzését és finomítását veszi célba. A tréning során arra törekszik, hogy megismertesse azt a szemléletmódot és módszert, amin keresztül a lovaglás technikai elemei is sokkal eredményesebben fejleszthetők.

A program célja, hogy a ló és lovas együttműködési módját, kapcsolatát, kommunikációját feltárja és fejlessze a lovaglás megkönnyítésének érdekében. A VF.műhely nem szakágspecifikus képzésről szól, hanem a lovakkal való együttműködés mikéntjéről, ezért a részvételi lehetőség független a lovaglási stílusoktól és szakágaktól. A lovasok a földről és nyeregből végzett munka során is gyakorolhatják újonnan szerzett ismereteiket.

A VF. műhely alapgondolatai Victor Fröschltől:

A műhelymunka legfontosabb része az, hogy a lovasok megértsék, mit jelent úgy kommunikálni a lóval, hogy az valóban értelmet nyer a ló számára. A cél, hogy világossá és érthetővé váljék, amíg kontaktusban vagyunk a lóval minden, amit teszünk jelent valamit számára és reagál is arra. A lényeg az lesz, hogy megtaláljuk a ló és lovas közti harmóniát! Ez csak akkor lesz lehetséges, ha megtanuljuk, miként tudjuk elérni, hogy hagyjuk, hogy csinálja, amit kérünk tőle, és ne mi csináltassuk vele azt.

A program 4 különböző részből áll össze:

1. A munkám bemutatása gyakorlatban.
2. Elméleti rész, ahol megpróbálom elmondani azt,
    ahogy dolgozom, mi az, ami fontos
    számomra csakúgy, mint azt, hogy miként használom a lovaglásomat úgy,
    hogy az a ló számára is érthetővé válik.
3. Gyakorlati tréning kis csoportokban, a lovasokat többé-kevésbé 
    azonos tudású párokba sorolva.
4. Videóelemzés minden egyes lovasról.

 

 


 

 

 

Utazó VF. Műhely

Igény szerint a program más időpontokban, más lovardában is lebonyolítható. Ha 12 érdeklődő jelentkezik, Victor a helyszínre utazik. A részleteket személyes egyeztetéssel tudjuk pontosítani!


Látogass el a weboldalra, írj e-mailt vagy telefonalj! Minden érdeklődét szeretettel várunk!


     

 


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés