keresés a lovardák között
Főoldal   »   Irodalmi Lovak   »   Lovas könyvek


Monty Roberts: Shy Boy
Egy vad musztáng megszelídítése

lovas könyvek160x235 mm, ára: 2.499,- Ft
ALEXANDRA KIADÓ, Pécs

"Ahhoz, hogy igazán értékelni tudjuk Shy Boyt, látni kell, hogyan vágtat ő vagy a fajtája szabadon és könnyedén, kinn, a széles pusztaságban" - írja a neves lószelídítő, Monty Roberts. Ez a lenyűgöző történet és a hozzá tartozó csodálatos fényképek segítenek mindebben. Monty Roberts Nevada sivatagos fennsíkján elképesztő, háromnapos lovaglás során egy életen át szerzett tudását felhasználva kapcsolatot teremtett egy kis musztánggal, amellyel később összebarátkozott. A következő egy évben Shy Boy megszokta és megszerette a farm körüli életet, élvezte, ha magára vonhatja a figyelmet, és valóságos rajongója lett a kisgyerekeknek. A nehéz feladatok teljesítésével és egy súlyos betegség leküzdésével a vadló kivívta gondozói elismerését és csodálatát.
Ám Monty Robertset nem hagyta nyugodni egy kérdés: Nem lehetséges-e, hogy Shy Boy szívesebben élne szabadon? Végül elszoruló szívvel visszavitte a musztángot a szabad természetbe, hogy a saját sorsáról maga dönthessen. A gyönyörű fényképek - egy lélekemelő, megkapó történet illusztrációi - ezt az eseményt és annak hihetetlen végkifejletét felejthetetlenül tárják az olvasó elé.
 
Az igazi suttogó című könyv szerzőjének legújabb bestsellere!

Még több lovas könyv >>>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés