keresés a lovardák között


 

Kecskeméti Regionális Képző Központ
Lovasoktató, lovas programok szervezője, vezetője


Jelentkezési határidő: 2006-03-20
Képzés ára: 60 000 Ft

A tanfolyam elvégzése után a hallgató képes lesz a falusi vendéglátás keretében vendég fogadására, a vendégek igényeinek megfelelő lovas túra vezetésére. Alapvető ismeretekkel rendelkezik a lótartásával, takarmányozásával, ápolásával, betanításával kapcsolatban is. Ez lehetővé teszi, hogy saját vendég-fogadóját vezesse, vagy lovagoltatással is foglalkozó vendégfogadónál elhelyezkedjen.


Regisztrált munkanélküliek a Munkaügyi Központ támogatását kérhetik.
A tanfolyam időtartamára részletfizetési lehetőséget biztosítunk egyéni térítéses hallgatóinknak.
A tanfolyami díj 30%-a (maximum 60000 Ft) adóvisszatérítés formájában visszaigényelhető.
Vállalatok, cégek esetében a képzés költsége a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható.

Felvételi feltételek
Általános iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmasság
Lótenyésztési, lovaglási gyakorlat

A tanfolyam helye
igény szerint
Kecskeméti Regionális Munkaerő-fejlesztő és Képző Központ
Kecskemét, Szolnoki út 20.

A tanfolyam időtartama
127 - óra

Bizonyítvány
A hallgatók KKK bizonyítványt szereznek.

MODULVÁZLAT

Szakmai modulok óra
1. Ló anatómia, lótenyésztés, etológia 20
2. Ló használat 10
3. Idegenforgalom, lovasturizmus 20
4. Vendéglátási, élelmezési és higiéniai is. 20
5. Munka-, tűz- és körny. véd., elsősegély 6
6. Lovasoktatás 15

A tanfolyam díja
60 000 Ft

Záróvizsga

Kiegészítő modulok
1. Bevezetés, szintfelmérés, vizsga 10
2. Személyiségfejlesztő tréning 6
3. Pedagógiai, pszichológiai ismeretek 20

Kapcsolattartó: Információ
tel.: 76/502-261
e-mail: informacio@krmkk.hu


Kecskeméti Regionális Képző Központ


6000 Kecskemét, Szolnoki út 20.
Tel.:76 / 502 - 260
Fax: 76 / 502 - 269
megyerim@krmkk.hu
 
Térítésmentes és költségtérítéses képzéseink felsorolása e lap alján.

A Kecskeméti Regionális Képző Központot a munkaügyi miniszter és Kecskemét városa alapította azzal a céllal, hogy a térség gazdasága által igényelt emberi erőforrás képzésének intézményévé váljon.
Az elmúlt 10 év során a KKK felismerte, hogy a felnőttképzés funkciója megváltozott. Küldetése, hogy a régió lakossága számára az egész életen át tartó tanulás, a tudásalapú társadalom, a felnőttképzés bázisa, szolgáltató intézménye legyen.
Jelentős tevékenységet folytat a munkaerő-piaci szükségletekhez alkalmazkodó, foglalkoztatást elősegítő szakképzések, valmint általános és nyelvi képzések szervezésével, a felnőtt lakosság valamennyi csoportja számára. Jellemző célcsoportjaink: a munkanélküliek, a munkaviszonyban állók, hátrányos helyzetűek, megváltozott munkaképességűek, fogytékkal élők, pályakezdők, pedagógusok, köztisztviselők.
Képzéseinket a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskunban és Pest megyékben bonyolítjuk le. A kecskeméti központ mellett 35-40 településen tartunk képzéseket, törekedve arra, hogy szolgáltatásainkat a hallgatók lakhelyéhez közel vigyük, könnyen elérhetővé tegyük.
Nagy gondot fordítunk arra is, hogy a társadalom sajátos helyzetű rétegei is igénybe tudják venni szolgáltatásainkat. Ennek megfelelően tartalmilag is, formailag is sokrétű, színes a képzési kínálatunk. Jelenleg közel 500 képzési programmal rendelkezünk - közöttük akkreditált pedagógus és köztisztviselői továbbképző kurzusokkal - melyek sorát szüntelenül bővítjük, gazdagítjuk. Maguk a formák is változatosak, az intenzív tanfolyamoktól a távoktatásig, a hagyományos, gyakorlat-centrikus tanfolyamoktól az e-learning képzésekig terjednek.
A sokféle képzéshez korszerű technikával és eszközökkel rendelkezünk az ipar, a mezőgazdaság, a környezetvédelem, a számítástechnika, a kereskedelem, a szolgáltatások és a nyelvoktatás területén. A szintentartást állandó fejlesztésekkel biztosítjuk.
Központunk évente 240-260 tanfolyamon 5000-5500 hallgatót képez. A belépők 96%-a sikeresen fejezi be a képzést, a munkanélküli hallgatók 60-65%-a elhelyezkedik. Müködésünk 10 éve alatt 30 ezer hallgató vett részt a képzéseinken és már a térség valamennyi nagyobb munkáltatóját köszönthettük megrendelőként.
Jól felkészült és nagy gyakorlattal rendelkező oktató gárdával, állandó innovációval és alkalmazkodással igyekszünk az igényeknek megfelelni.
1998 óta minőségirányítási rendszerben dolgozunk, jelenleg az ISO 9001/2002 szabvány szerint tanúsítva. Akkreditált felnőttképzési intézmény, vizsgaközpont és ECDL vizsgaközpont, valamint ECL nyelvvizsgára felkészítő hely vagyunk.
Stratégiánk az innovációra, a minőségjavításra, a képzési programok, formák, helyszínek bővítésére és korszerűsítésére irányul. 

 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés